Креативните мъже, дори и грозни, изглеждат по-атрактивни

Креативните мъже, дори и когато са грозни, изглеждат по-атрактивни в очите на дамите, установи проучване, цитирано от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Креативните мъже, дори и грозни, изглеждат по-атрактивни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

varnanlia

Трябва да креа като кокошка ли?

Имаше една "реклама" на времето - "Вие с те нисък и тъп! Вие сте грозен и дебел! Имате проблеми с жените? Купете си Мерцедес SLK, най-добрият афродизиак!". Докато не знаем какво се разбира под "креативност" все така ще е....

Що не си го кажете директно, че най -важното за "дамите" са кинтите!

Що не си го кажете директно, че най -важното за "дамите" са кинтите!

За креативните разбрахме, а за креватните мъже нещо пише ли - те как се харесват?

някакви сексистки свине седнали да ми обясняват какво харесвали жените. Аз съм жена и не харесвам мъже ама хич даже, айде отивайте на майната си с вашите измислени обобщения.

Ти май нямаш много акъл?

Коментарът ми по-долу не накърнява ничие добро име нито обижда. Системата на дира е глупава и чисто и просто автоматично селектира по ключови думи.

Креативен мъж, дори и грозен, не е атрактивен в очите на дамите. Привлича само банковата сметка.

Не, че креативните мъже дори грозни изглеждат по-атрактивни, не. Просто мързеливите и смотани мъже са отвратителни. Толкова гнусни, че на техен фон креативните грозници хубавеят.

означава съзидателен /to create - създавам/. Може би се има пред вид да са тарикати, изобретателни и да носят много "сухо" у дома? Как да не им пристанеш на таквиз хубави люде, просто е невъзможно! То и Мара ги обичаше, но ето докъде я докара таз Мара.

Жените не се свалят, те се купуват.

Да, когато си грозен им плащаш, няма алтернатива.

ами толкова ти е акъла на теб и на жените, които "купуваш". То боклук при боклук отива.

Жалко, значи можеш да си "позволиш" само "второ качество" жени :( Чак ми стана жал за теб. Има и друг вид жени, скъпи - жени, след които се обръщат много мъже, но те избират да "подарят" себе си по любов, а не да се "продават". Ако не си срещнал такава жена, която да е страхотна по всички критерии, но да е открила в теб нещо уникално,в което да се влюби, значи си достоен за съжаление.

Глупости, за жените са важни властта и положението а не как си ги постигнал.

А ТИЯ С ГОЛЕМИТЕ ЛАНГИ АТРАКТИВНИ ЛИ СА?

бай найт...

Криейтив мъжете са по-интересни, факт.

само че не всички жени са привлекателни за креативните и заможни мъже. това учените са забравили да споменат

и журналисти правят от всичко клише, защото не обичат да са креативни, а да им се четат боклуците..

над 30, която не е красива, означава, че е глупава" (Коко Шанел). И всеки мъж, колкото и да е "красив" ако е скучен, ограничен, мързелив, скъперник, дребнав не може да е привлекателен за която и да е жена. Всичко това не важи, ако са богати. Тогава стават умни и красиви за определена прослойка на обратния пол (и не само). Така че всичко е взаимно изгодна сделка в която понякога се случва и любов. Умните и красиви търсят умни и красиви (пари при пари отиват)-народът го е казал.

При мен е обратното. Откакто поумнях станах грозна. А бях нежна, безпомощна, мила и красива :) За да стане една жена умна и креативна, обаче се иска шоков стимул, това като минимум е отговорност към деца и липса на мъжко рамо или просто кекаво мъжко рамо, на което и да иска, не може да се опре. В тези случаи грозотата на креативните жени някак си се подразбира.

...за кого ?...зависи...

само са тези писали по долу. Според тълковния речник "креативен" означава: Съзидателен, идеен, изобретателен. Според синонимния речник: идеен, изобретателен, градивен, конструктивен, творчески. Но като цяло болшинството жени в БГ са доста ограничени и харесват идиоти и селяндури. Не си падат по креативни мъже.

Какъв тъпак си ти. Да бяха написали съзидателен мъж! Трябва ли да ходим по речници за да разберем какво казва това редакторче, което е написало статията? Те пишат стартира конференция. Тя не стартира, тя започва! Стартират бегачите на 100м, те не започват, а стартират. Конференцията не стартира, а започва.

парадоксът е там че жените харесват креативните мъже, но не разбират в какво се състои креативността им. всички приятелки на жена ми ме тъпчат с комплименти и всеки път им правя забележки викам АЛОО вие поне знаете ли какво правя че да ме хвалите или квото сте чули от булката ми? ами грешите, защото тя много лъже! ;-)

Типичен варналия. Надувко самодоволен, обграден от простакеси, та чак се е размазал.

А какъв тъпак си ти. Според правописния речник степен на сравнение се пише с тире, иначе означава друго нещо.

Какво значи грозна жена !?

Няма грозни жени. Има изкривено мъжко мислене. Там долу под пояса всичко е еднакво.

Не е еднакво! Кой те излъга!? Само една жена ли си виждал гола от кръста надолу?!

Какво е това животно креативен мъж?

Какво е това животно креативна жена?

Не е креативна, а креватна.

Тестът дали един мъж / една жена са креативни е - дали могат да готвят, дали се интересуват какво могат да сготвят, дали е разнообразно и вкусно. Ако могат това, могат и всичко друго. Ако обаче не могат, значи не са се дори опитали. Това важи и за всичко друго. Те са напълно недоразвити умствено и емоционално индивиди.