Наум Шопов: Сгодих се за ученическата си любов

Наум Шопов, който стана известен с ролята си на д-р Тасев в "Откраднат живот", и годеницата му Теа заедно намерили "светлината в тунела".

Обратно в новината

Коментари - Наум Шопов: Сгодих се за ученическата си любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е чудесно, но дано Наум стане добър лекар, защото от таланта на баща си и дядо си не е наследил, за жалост. Слабичко се представя в "Откаднат живот". Дано да греша, но не виждам потенциала му. Дядо му и баща му са грандиозни актьори.

ГО ИЗКАРАХА ТОЗИ ОТВРАТИТЕЛЕН КРЕТЕН?

Аз запознах ученическата си любов с мой приятел, той я запознал с негов приятел за когото се ожени и му роди три деца, после се разведоха, защото бил курвар и пияница. Хубавите ябълки в България ги ядат свинете, да знаете!

Много анаболи в това момче, не знае ли, че те удрят в секса, мъжете с анаболни мускули са слаби сексуално, имат ЕД (еректилна дисфункция), тоест те са само за гледане, не и за секс.

Браво мъжки, и аз така! 2 пъти се жених, две деца имам от бившите си и накрая старата ми ученическа любов ми се обади и се оказа, че сме луди един по друг

Този красавец раздвижи най-накрая пластовете на българския филм и показа истинска класа,съвкупност от визия,чар,глас,качества на лекар и актьор ,а и на сериозен млад мъж.Не се поддава на фенската вълна ,а е верен на приятелката си.Поздравления и дано все така се обичат

аз по случайност попаднах на една сцена докато сменях каналите.. пълно дърво ми се видя.. може пък да задобрее, но бая труд трябва да положи..

ей, шопе, да направиш ТРИ деца най-малко, че нацията се топи!

Четох, че когато двама се срещнат на неприветливо или страховито място като висок мост или тунел, това поражда неочаквано вълнение, но и доверие помежду им. Точната рецепта за любовта.

В този живот трябва да пробваш всичко - ученическа любов, студентска любов, любов от детската градина, любов на местоработата, любов в старческия хоспис. Да не се чустваш гадно след време, че си пропуснал нещо и някоя.

Ако сложа плюс , излиза, че не оценявам иронията, а минуси ще има от докачливите. Плюс за непрактичността :-)

Аз колкото съм пропуснал, трябва да си тегля патроня ...

Млади хора, прекрасни сте ! Браво! Не обръщайте внимание на бълвочите,които се сипят по вас! Това е характерна черта на българина, за съжаление...

Подкрепям! Сладури са! Народа е казал "От маймунка-маймунки и от кратунка-кратунки". Няма как от такива хубави и талантливи дядо, баба, татко /другите не ги знам/ да не се получи таково хубаво момче-дълбоки и замислени очи, хриплив глас... А таланта ще си дойде с времето, защото маята си я има!

е природата! Мислех, че Наум Шопов починал, пък той не само не е, а изглежда направо превъзходно за възрастта си, че даже и по гаджета ходи! Написа вашата Домна Ганева, а може би Люба Алексиева /"Объркал си нещо рейса, пич!" и "Кажи, баба, тенк ю!"/, или Маргарита Дупаринова? Кой знае, казва ли ти някой, а смееш ли да питаш? Въобще положението е "Агугу-агага....ага...нуга...пица!" В такива случаи, драги нетаджии и драскачи на новини, се вмъква малко уточнение защо младежът се казва така и кому какъв се пада - поне от обща култура да го бяхте направили...Затова си позволих да се държа и аз така идиотски с вас, дано сте се засегнали - има много защо!

Аз пък не видам защо да ти обясняват защо някой се "казва така"...

на 3 снимка с химия, на 4 снимка избръснати меки ръчички без химия..

любов и още сме заедно без да си омръзнем, 47 години.

Един съвет от мен - останете си приятели. Мой приятел така срещна ученическата си любов, събраха се , родиха си дете и след 12 години тя му каза че не може да го търпи и го заряза. Ученическата любов е само за ученици!!!

За 12 години много хора могат да престанат да се търпят. Може да не е заради съученичеството си.

Колчем видиш познато име в заглавие и си готов да очакваш цялятя БГ злоба и завист събрана на куп. Изненади няма - едно и също,жлъч до небето. Усещането е истинско,реално и неповторимо - АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ!

Страхотни са - да са здрави и щастливи!

най-голямата грешка е мъж да се ожени за ученическата си любов .. успех им желая :D

Що, бе?

Невероятно много кретени (които в живота си не са стъпвали на театър, а може би и на кино са написали характерните за тях простотии! Типично нашенска черта (за съжаление)! Отвратителни сте! А на Шопов и годеницата му пожелавам дълъг и щастлив съвместен живот!

драги, аз стъпвах на театър докато започнах да си давам сметка, че си давам парите за пълни простотии и порнографии. За какво ми е да плащам, за да гледам посредствена игра и сюжети и голите зад-ци на величия като Рачков и циците на баба лила мърлавиля, която с голотии направи "кариера", а и дружките й също. Иначе, ако качеството на българския театър и кино бяха на ниво-с удоволствие, но се залага на булеварден език и плоски сюжети. А аз не си намирам парите на улицата, за да изхранвам банда некадърници с претенции.

Снимка 3 е УЖАС!

И този не тренира за крака като Фики! :D

С какво толкова е известен младшият , Наум Шопов ??? Веднага , в графата на ''Бг-ЗВЕЗДИ'' , се напълни от хора събрани от кол и въже...

Е как с какво?Баси въпросите задаваш. Ми видял е светлината в тунела.

Защо си посазва тунингованите форми. Непръсъщо е за ролята му. И въобще, хормоните за големи мускули, но на хилаво тяло, никак не се харесват

вдж

kato maikati nali?

Да, и аз искам да проникна приятно в нея.

Много харесвах... дядо му! :)))

Е, в това красиво момиче сигурно е бил тайно и несподелено влюбен. Чак след завършването си съдбата ги е срещнала.

Явно не държи толкова да е вечно, ако следваме желязната ти логика.

Как става това - Хем, уж била ученическа любов, пък пламнала след като завършили училище . . . ?!

За съжаление само имената е взел от покойният си дядо!

Още преди да отворя статията бях убедена, че сте избълвали обилно количество злоба. Желая успех на момчето - интелигентно, симпатично и какво по хубаво от това да обича и да държи на жената до него.

Но пък Теа е много красива! Браво!

Поредното синче на някой снимал се,което ни го истипосват...защото то нищо че е син на едисикойси...то е много талантливо?! Ехоооо цялата телевизия е като родово дърво на този и онзи.

С тая брада и бръчки изглежда десет години по-възрастен.

Това момче да отиде на лекар, че тоя глас ала "Джоко Росич" е притеснителен симптом. Да не се прави на актьор. Да намали стероидите и да си гледа здравето.

а,може да е от пареза на гласните струни,предизвикана от употреба на опиати

А дали са били интимни вече?

Ако не носеще тези ема,дали някой щеше да е чувал за него? И той,и баща му, почиват на лаврите на стария Шопов

Второ поколение връзкар, нещо като Ники Михайлов

то само той да беше-с мед да го намажеш!