Нина Добрев показа как се гримира за 90 секунди

Звездата от сериала "Дневниците на вампира" и „Трите хикса: Отново в играта" Нина Добрев показа как се прави грим за 90 секунди.

Обратно в новината

Коментари - Нина Добрев показа как се гримира за 90 секунди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... "Здласти , Каък си?" "Здласти , Каък си?" "Здласти , Каък си?" ...

Пак ли, бре ? Не ви ли омръзна ? Няма ли други момичета и жени ?

Orlando Blum харесва това.

Охх котьоо и аз мога да помогна за макиажа . :)

Не е ли по-правилно да се казва Нина Добрева?Какво е това Добрев?Да не е мъж!?!

По-правилно е естествено, но нито тя нито майка ѝ смятат, че ги интересува мнението на сънародниците им. Важното да се "интегрират" - по-католици от папата. За умниците, които ще се включат с обяснения как са правилата в Канада ще обясня: Нина Добрева е родена в България! Истинското ѝ име се образува по българските закони, а щом отиде в Канада с вече издадени документи и написани имена, канадците ги приемат и копират 1:1. Така че "Добрев" е чисто нейно желание (по-вероятно на майка ѝ). PS: Във всеки град на България има поне 20 жени, които са по-красиви от нея. Това по темата "голямата хубост". Не че е грозна, но е съвсем обикновена.

Значи,момичето не е лошо,но косата и приличаше на разплетена дамаджана.Иначе,много ми хареса,когато си нанасяше червилото.Направо се възбудих!

Абе момичето е хубавко, личи си , че си разбира от занаята. Няма лошо - шум се вдига, но се чудя в тази редакция нямат ли координация, нямат ли планьорка... Преди два дена Пейчева, днес Чалева - една и съща "новина"... и стари снимки, които вече са показвали. Ами то накрая ще стане като рубриката за нивото на река Дунав...

Чудя се какво по-точно ви кара да ни занимавате с тази? Като е Добреф да не е хванала Господ за шлифера, а? Я сиктир!

Престаравате се с рекламата на хора, около които не се случва нищо нова и затова се повтаряте. Тоя клип, но с малко по-друг текст, ни го показахте вече преди няколко дни.

и аз това си мисля. И се чудя защо през ден през два - чудо голямо.... за Нинчето пак и пак. Тези редактори с толкова ограничени интереси ли са или обратно - имат много ЛИЧЕН интерес. Ето Мила Кунис - родена в Украйна, но и кариерата - кариера и семейството -семейство. А наша Нинка - хубавица, накрая да не си остане с едната "хубост"...

Всъщност на нея къде и стои красотата?

Аз пък искам да видя наживо как се съблича и за колко време. Ще и засичам...

Моа да я гримирам точно за 2 милисекунди.

Половината Холивуд вече знае колко бързо се съблича...

като става дума за събличане, никой не ти слага минус, зер няма да и вадиш окото