Ози и Шарън Озборн подновиха брачните си обети

Рок легендата от "Блек сабат" Ози Озбoрн и съпругата му Шарън подновиха брачните си обети в един от хотелите на Лас Вегас.

Обратно в новината

Коментари - Ози и Шарън Озборн подновиха брачните си обети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха!!! и язе сакам така! 25 години в "разклатен" брак и да си го развявам наляво-надясно... на 25тата година, че подновим брачните обети - нема никАкъв проблем!

Ако ѝ носиш приходи колкото Ози, и ти може да се класираш при бабата.

Госпожа Озбърн има страхотен пластичен хирург. Винаги съм предпочитал естественото, но при нея за първи път операциите са толкова сполучливи, че изглежда по-добре от снимките й на младини.

всяка жена би имала такъв пластичен хирург:)

Ами явно точно до пари не е! И тъкмо това имах предвид като подчертах, е е случила на професионалист. Ако беше само до пари, едва ли хиляди звезди, които плуват в пари, биха изглеждали така трагично. Примери - бол. Като се започне от Мадона, та през Мег Райън, Никол Кидман, Голди Хоун, Мелани Грифит, Майкъл Джексън, Мики Рурк, Донатела Версаче, Рене Зелуегър... Половината не можеш дори да ги познаеш кои са били на млади години. Има ли смисъл да продължавам?!

Поддръжката на Шарън струва скъпо на Ози и все пак понякога се получава срив-,, Шарън Озбърн остана без зъб по време на живо предаване,,.

Голям кеф! Заклеваш се във вярност. Изневеряваш, но веднага се заклеваш отново във вярност. И така до безкрайност.

а общо децата му са пет, има две от първата си жена Телма.

Гледах им по едно време шоуто, пошла работа. Не можах да разбера обаче дали Ози наистина е пълен идиот, дали се прави на такъв, такъв ли е бил винаги или дрогата му е изпържила мозъчните клетки, които изглежда не са много. Определено обаче ми харесва като вокал, имам всичките му плочи. А тоя номер с втората сватба е номер на жена му, тя е акула в шоу бизнеса и сега ще им вдигне продажбите.

мозъчните клетки, викаш... всички плочи, викаш, имаш? идиот викаш? Стана ясно, че си завистник с грамофон. Това първо. Второ - на пристрастеността на Ози на неговата възраст многоо мъже могат да завидят: В допълнение към новината малко обяснение за повторната сватба, датиращо от 2016 г. Британският певец Ози Озбърн се лекува от сексуална зависимост, която е истинската причина за раздялата със съпругата му, пише БГНЕС. През последните шест години Озбърн имаше проблем с тежка сексуална пристрастеност. Той би искал да се извини пред всички жени, с които е правил секс. Но няма лошо без добро. Ози започна курс за интензивна терапия", разкри представител на музиканта. Прочети повече в ozi-ozbrn-se-podlozhi-na-lechenie-zaradi-seksualnata si-pristrastenost news433853.html

Ози и Шарън подновяват обетите си няколко пъти. Могат да си го позволят. Все повече приличат като брат и сестра.

Шарън е голяма лисица. Винаги ще намери начин да дигне продажбите. Ако не беше тя, Ози щеше да стигне най-много до бензинджия, пеещ по долнопробни кръчми след работно време.

нито е бил с нея, нито са се познавали, нито скоро след това се е събрал с Шарън, за да се пребори с едно и друго - заслугата си е само негова, става звезда преди това. Лежал е половин година в панделата, където е лежал за дребни кражби си е направил татутата по тялото и на ръката. Е и какво от това? Така че тоя мит за великата Шарън си е мит, имали са доста нехармоничен живот на моменти, не случайно й е бягал по тъч-линията в годините.

Като журналисти би трябвали да проверявате фактите преди да пишете и - НЕ да гледате The Ozbornes не е проверка - двамата имат три деца, но най-голямата им дъщеря отказва да участва в шоуто.

прибра си го шарън палавника... :) убий ме, обичам те! а че ози е велик е безспорно! "с"-то е сложено умишлено!

На Ози трябва да му направят паметник да служи като пример за младите докъде дрогата и алкохола могат да докарат един талант - в лайната.

В Каварна направиха отвратителен паметник на Дио, също вокал на Сабат - нещо такова ли имаш предвид? Дио почина от рак, макар че със сигурност е пробвал дрога, както мнозина от великаните на рока. Бях на четири негови концерта - ти на колко концерта на Ози, Сабат и Дио си бил, че правиш подобни изказвания?

Нещо си се объркал май... Вярно е че наркотиците са погубили доста, ама Ози!? Той наближава 70-те и все още пее и пише песни и както виждаш дори тук се пише за него...

Бях през 2007 година на стадион Локомотив на концерта на Black Sabbath и това беше НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ! Ози беше подгряван от Black Label Society с невероятния Зак Уайлд. Ози ни заля с кофа вода, защото бяхме в първите редици, и това беше нирвана. Блек Сабат са върхът!!!!! Тони Айоми и да не изброявам - имах щастието да видя всичко това наживо. Велик музикант, веллика група! А иначе семейният му живот слабо ме интересува.

Този концерт беше 2005 година. 2007 групата е с Дио и се нарича Heaven and Hell.

прав си за годината - но бях на този концерт и това беше страхотно изживяване. Концертът на Дио в Каварна беше невероятен - заваля дъжд и ние стояхме като омагьосани. Апропо, вчера са се навършили 7 години от смъртта на Дио, лека му пръст. Починал е на 16 май 2010 г. Бях и на новогодишния му концерт с водещ, който също вече не е между живите. Относно Дио - през 2007 г. съвместно с Тони Айоми от Блек Сабат създава проекта "Heaven & Hell" и издава албум и DVD. Като се замислих сега, май съм в доста в час с Блек Сабат на живо, понеже бях и на концерти на Глен Хюз. Сабат е любимата ми група, както и Моторхед. Много ми е тъжно, че Леми си отиде. Светла му памет! Така че легендите като Ози са малко и заслужават респект, не обсъждането на тривиални неща като подновяване на обети. Има далеч по-интересни неща за дискусия и използването на обиди от сорта идиот и брой мозъчни гънки е признак най-малкото на пълна липса на възпитание. На Ози впрочем толкова не му пук за такива, че и аз си се чудя. Той е гениален музикант, певец и луа глава:)