Вики Корнел: За Крис най-важното бе семейството

Семейството на фротмена на "Саундгардън" Крис Корнел оспорва "заключенията, че той преднамерено и съзнателно" се е самоубил.

Обратно в новината

Коментари - Вики Корнел: За Крис най-важното бе семейството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама кой е тоя бе

тука е форум на наркомани и алкохолици, все разбирачи! Абе, хора (ако още сте такива) нали имаше едни сборища на "анонимните" алкохоло-наркомани, ходете там с безценно-мъдрите си мисли и знания!

Депресията, алкохолът и/или лекарствата наистина могат да сполетят всеки и са порочен и омагьосан кръг, от който трудно се излиза. Не съдете :)

сори вики,ама на първо място е била наркоманията му,и после всичко останало...сега естествено трябва светецц да го изкарат...

И, още един експерт ...

не разбирам тия звезди,от какво са все депресирани,та са на лекарства...и ако семейството му беше толкова важно,щеше да помисли за него,преди да се беси...пфу...

Недей така, депресията е болест която може да сполети всеки. Лечението е тежко и продължително, а винаги има наклонност към самоубийство и самонараняване. В такъв миг е бил сам и е взел решението за секунди. За съжаление често се случва така.

ами естествено че в публичното пространство ще тиражират някоя смекчаваща причина,да го изкарат светец,иначе си прав ,че депресията е страшно нещо,но певеца си е бил обикновен наркоман-много обичат да се бесят...

Не малко хора когато останат с прекалено свободно време ги избива на алкохол и/или наркотици. Знам го по себе си в един 2-годишен период с мн свободно време - наливах се с бира. Музикантите и актьорите имат периоди, в които работят повече часове от средностатистически човек - турнета, снимане на филми, запис на албум, но след това имат дълги периоди на нищоправене. Екскурзии, партита, забавления - всичко писва в един момент. Сещам се в момента за Робин Уилямс, Брад Пит, Джони Деп примерно. Какво им липсва като деца, успех, пари та и те са залитали по алкохола.

Колкото по-малко наркомани, толкова по-добре!

Аз пия алкохол с Clonareks ( защото получавам изключително остри панически атаки), със зелена рецепта се дава и на няколко пъти се хващам, че наистина искам да се самоубия. Внимавайте много какво вършите, защото един такъв импулс може да е фатален.

Това е за епилепсия. Изрично пише да не се пие алкохол. Но ти пиеш и гълташ бензодиазипини. Батка, що не минеш на херца и да се успокоиш. По безопасно е.

Брат, бях в Перу. Там съм смъркал промишлени количества кока+алкохол+трева. Нищо не помага. Сега ходя с проститутка на херца и я пуша с нея де, не че нещо, освен всичко което съм изброил. Кофти работа, няма спасение от тези неща, един път затънеш ли и си до там :(

абе патило-мислите не са ти от клонарекса,а от алкохола...

Много хора карат на Ривотрил и алкохол с години, защото иначе не се издържа, но по принцип е много опасно. Но на когото не се е случвало, няма как да разбере. Най-много да даде ценен съвет тип стегни се

А версията убийство провериха ли я? Събира Саундгардън след 20 години, тръгва турне, и изведнъж след концерт от турнето решава да се самоубие. Нещо не се връзва.

Защо не оставят човека да почива в мир, а чоплят? Жалко и за жена му, че трябва да се обяснява на клюкари в такъв тежък момент.

...или иначе казано Лорапам. Бензодиазепините са коварни.

нищо не е опасно ,ако спазваш дозата...има мнооого тънка граница между токсична и терапевтична доза...всички звезди самоубити ,през последните години ,все им чистят имиджа-болни били...обикновени наркомани са...