Кидман постигна най-естествената си визия в Кан

Никол Кидман направи най-естествената си поява от години на фестивала в Кан. Актрисата се постара да постигне свободното излъчване на европейската жена.

Обратно в новината

Коментари - Кидман постигна най-естествената си визия в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На лицето си бе сложила "само" фон дьо тен, плюс здраво опъване, рязане, 2 спринцовки с колаген, 3 ботокса и 5-6 лазера. Същото важи за зоната между бедрата и под мишниците, все пак жената е от класа и не трябва да се пропуска нито сантиметър.

Хубава е! До Лили - само за един час.....

Много си е хубава Никол Кидман! Освен че е хубава е и добра!

С времето става все по-хубава. Особено след раздялата със саянтистологчето.

за какво го предпочиташ......

хубава е, но предпочитам мистър Фарел, дори и на 41.....

Хубава, ама Буратино!

прекрасна е.

лааааак !

Много естествена , няма що - само малко силикон в устните, по-вече в гърдите и лице без мимики от ботокса. Иначе е красива.

На колко години е Никол Кидман ?

Красива, талантлива и естет - тоалетите и винаги са били класни, без пошлост, порнография или циркаджилък.

Николчето го отнася като бръмбар сламка!

праскай, на ръка, до припадък "бръмбаре"!! селяк си, а не ценител!!;)) хахаха

Направо скандално ! Да се появи на такова събитие и да не и се вижда бельото, гърдата или седалището ! И с дълга рокля без никаква цепка ! Трябва да бъде заклеймена. Какво си мисли, че като е най-красивата и може да нарушава наложения стил !?

Ами то такива като нея, постигнали известност с талант, нямат нужда от подобни изцепки. Правят ги онези, които търсят бърза слава, а нямат с какво друго да блеснат... знаят, че сексът винаги се търси :))))

Не харесвам пристрастните хора с къса и удобна памет! Чудя се дали има и половин година откакто "вятърът" й показа котето на целия свят, докато дефилираше на червения килим заедно с млад индиец на име Див Петел и така "повлече крак", че след туй Криси Тейган и още знайна и незнайни ВиП-ове решиха да последват нейния пример.

каква естествена визия, бе дирници?? От снимките си личи, че фейса й е пълен с филъри и ботокс, дори изражението й е много променено поради субстанциите в лицето й. Кое му е естественото? Започва да прилича на Пресила Прсли, която се докара от много грижи по себе си до женска версия на Силвио Берлускони...

Хубавка!

Красивото си е красиво колкото и да злобеете.

Добре бе, тази нали е от слънчева Австралия, уж. Защо е толкова бяла... Все едно цял живот слънце не е виждала. Нещо странно има в нея...

Cтранното, е в теб!!! Oт тъпотията и простотията Tи,... е!!!;))

Защо е облечена с килим?

"Непретенциозна рокля с шарка на паун"????По-претенциозно от това-здраве му кажи!

Преди да коментираш виж роклята.

от непостигнати мечти, говори глупости!! ;))

Роклята е съвършена! По-хубава не съм виждала! Но да се каже, че е непретенциозна, при положение, че всеки детайл до най-малкото косъмче е изпипан изключително прецизно, си е най-малкото нелепо.