Вижте сватбата на Ева Шарлопова

29-годишната дъщеря на прочутия бизнесмен Стефан Шарлопов - Ева, и съпругът й Стефан Гергинов са на сватбено пътешествие в Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Вижте сватбата на Ева Шарлопова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В първия мумйент си пумислих, чи Шарапова съ й умъжила...Пък ту няквъ си нашинкъ...

И както би казал Карбовски ..мръсен и гаден народец , в мръсна и гадна държавица....зли хорица ...вие на какво ли бихте се зарадвали...

Какво да ни е интересно злобните ви мутри ли. Завистливи хорица...яд ви е че за вас това е непостижимо..Г.н .Шарлопов само така и смело ...абе ние сме много гаден и злобен народ...когато си успял си гаден и мръсен...

ехоо, още държите тази тъпотия на сайта си, ужасен вкус, ама нали самите вие сте си селяни, та си се рекламирате един друг, нещастници от Горно нанадолнище от разни села миризливи, най-лошото, че донесохте цялата си измет и смръдня по градовете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Чудно как украса с цветя може да изглежда претруфена и леко просташка.КАКТО СЕ КАЗВА НИКОМУ НЕИЗВЕСТНИ, но им желая щастие.

Защо сте забравили надписа " Платен репортаж "?

Кои са тези хора? Може ли така да напишете статията, все едно всеки от нас трябва да знае кои са. Ами непознати са ни, обяснете с две изречения - булката е тази и тази, занимава се с това, бащата, съпругът... не сме ги чували тези хора, от къде да разберем кои са и защо трябва да ставаме свидетели на сватбата им.Иначе да са живи и здрави, хубави млади хора, дано са щастливи!

Абе, какви са тия "прочути" и с какво са "прочути"? Некой да знае? Или, ааа, извинявайте, аз чета ДИРа! Те за неговото ниво са прочути! Сори!

Ха ха хааа, селендури примати вдигнали свадба

Да не си помислите, че завиждам, но по тъпа статия и ужасни снимки не бях виждала...

Тоя да каже с какви пари стана бизнесмен и милионер. После да ни радва със сватбите на децата от н-тия му брак

дялани с брадвата селяни, жал ми е за тях, не е лесно да си тъп

Най-долния и стиснат човек в България-това е ШАРЛОПОВ.

Ма тези "крупни бизнесмени" ги беха почнали по едно време... А този... сега ше ми праи сватба... Шарлопов...

Разбирам, че статията е поръчкова, трябвало е да я публикувате, но поне снимките можеше да ги спестите. Никой няма интерес да вижда тези тежки телеса и грозни мутри. А булката ... дано е бременна, че ако е просто дебела не ми се мисли докъде ще стигне!

яжте по малко-, мнооо сте дебели

Мъжка златотърсачка :)

Тези с крадените пари и сватба си направиха.

Коя е тя и защо сватбата й трябва да ме интересува? Не превръщайте хората в сноби, които нямат собствен живот и единствената им емоция е да се бъркат в живота на другите. При това у нас едва ли има хора, които са толкова интересни, че да се обсъждат събития от личния им живот.

прочутия "бизнесмен" Стефан Шарлопов- и с какво е прочут не ми стана ясно

Дадоха му парче от държавната баница за активна комсомолска дейност. Като на Гущеров, Банев и т.н.

Се е уредил! Баси и продажници!

gonzales

ако тя не командва Стефчо ще духа супата. ще бъде уволнен :-)

Всичките ни бизнесмени и бизнесдами са едни и същи.Цветята закриват с право гледката,то и какво да видиш?!Човека си го каза в едно интервю:"Имах ресторант в Москва...продадох го,огледах се,огледах се и купих завода за вода Девин и него продадох,огледах се..и т.н. Тя и жената се продава,ама на малко по друга цена.За какъв капитал питате?

Дано са много щастливи заедно. Хора, не злобейте!

Няма маже- или са прости, или са продажни.

Оно мАжете одавна ги нема бе! Ти кво сакаш! То и простотията отдавна я има и за жалост я гледаме всеки ден! Да са живи и здрави и не знам защо в тази "пуста България" никой не може да се зарадва на нещо хубаво. Дай ни лоши новини, че да се накефим!

Не, бе, не става въпрос за злобеене! Не разбирам защо сватбата на някаква двойка трябва да ми е интересна. Достойните хора не занимават другите с личния си живот, защото една сватба не е представление за пред публика, а събитие, което интересува само близки и приятели.

Докато преминете от класи към касти ще дойде новата революция и ще ви изметат.

работническо селската власт прави сватби

.. комунистическа "аристокрация" смърдяща на чесън, навуща и обрани мандри.. Господи, прибери си вересиите!

МНОГООО кичозно с тези цветя, това че могат да си позволят мнгоооо не значи че е стилно и елегантно, доста се е престарала Бояна...

Селски изомруди! Кич навсякаъде и във всичко!!!

Псевдобизнеменъ пробутва леко слабоумната си и немного убава дЪщера в образуването на новата класа на знатните. Не е ми е зор да гледам снимките и да четем кво били напрайли!

само красота тати не може да ти купи, защото трябва да се търси с лупи!!!!

Споко, идвам и ще пооправим работАта, моме! Тати обаче дълбоко ще трябва да кихне, че много работа ме чака:)

Честито на младите хора, нека пътуват по света и по-далеч от Гърция да стигнат, за да разширят кръгозора си и въображението им да не бъде обратнопропорционално на количеството пари в банковата сметка на бащата.

хехе, пожелавам им, такова искрено щастие, колкото честни са парите на таткото, дай Боже да имат късмет, пътя им да бъде чист толкова, колкото са чисти били сделките на таткото!

ШОПСКА САЛАТА ЗАЩОТО ТАКЪВ ИМ Е МАНТАЛИТЕТА.ЩО ЕДИН ОЛИГАРХ ,СПЕЧЕЛИЛ МАЛКО ПАРИ НАРОДНИ ,ДЕ ВЕДНАГА СЕ РАЗВЕЖДА И СЕ ЖЕНИ ЗА МЕТРЕСТА СИ,НЕ ЗАЩОТО ГО ОБОЧА,А ЗАЩОТО ИМА МАНГИЗИ СА МИ ЯСНИ КРИТЕРИИТЕ ИМ . КУПЕНО ОБРАЗОВАНИЕ. КРАСИВА ,ЕЛЕГАНТНА И СТИЛНА ДЪЩЕРЯ ,А ЗЕТЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.МАЛКО МИ ПРИЛИЧА НА ЕДИН БИВШ ЗЕТ НА СТОИЧКОВ. ИВО АРЪКОВ. Е ТОВА Е НАШТА КОЧИНА,НАШТЕ БИЗНЕСМЕНИ И НАШИЯ ЕЛИТ.

Абсолютен кич. Украсата е на нивото на третокласен есторант, претрупано и не съчетано цветово. Като гледам, салата тип " шопска" ?? на такъв тържествен ден ?

Стефан Шарлопов е роден е на 14.10.1962 г. в Бургас. През 1986 г. завършва висшето си образование във Великотърновския университет, специалност Българска филология. След това започва работа като журналист в София и в изданията, в които работи, се занимава с икономическа тематика. 26-годишен издава първата си книга с художествена документалистика. През 1989 г. започва частен бизнес. Със стокови и финансови операции се занимава до 1993 г. През 1995 г. създава Роял Фуудс АД компания за производство на трайни пакетирани сладкиши с фабрика в Елин Пелин. Освен на четирите индустриални предприятия, Стефан Шарлопов повече от 10 години е мажоритарен собственик и председател на Съвета на директорите на фирмата за бутилиране на минерална вода Девин АД, Санел АД, Роял Стоун АД, Роял Инвестмънт ООД, Роял Холидей ЕАД и др.

Тоа като тимаджиите, бе, Браточка

Хотел Пирин в Сандански е на 2-3 километра от центъра на града и е на практика извън Сандански. Ако беше местен олигарх, хотела щеше да е насред Сандански. Другите му хотели са най-много 4 звездни, вкл. и този в Германия. Не знам как точно са нещата при него, но на мен ми прилича на забогатял след 1989-та година, без да има някакъв наличен начален капитал, т.е. прилича ми на бизнесмените, от които България има нужда, но пак повтарям - не го познавам и знам за него това, което пише в интернет.

Само ще отбележа че всичките му хотели(без немския) са "приватизирани", което е доста показателно.

Че те всички забогатяха " без да имат начален капитал" - откъде им се взеха парите, кой им ги даде, срещу какво и за какво? Още повече " Журналист" с българска филология. Толкова ли глупаци има м/у българите, или се правите на ударени, за да го подкрепите/!

да бе да- прочут за Сандански бизнесмен. Прочетох по погрешка Шарапова та се зачетох. Ами плащат си хората - каква е тарифата?

Едричко моме, зетя е професионалист. Ще излезе и той мн кадърен изведнъж.

Прочетете за него в нета. Заслужава си. Примерно един откъс от негово интервю:"Децата ми дори нямат кредитни карти Средната ми дъщеря получава по 2 лв. на ден. Най-голямата Ева завърши бизнесадминистрация и когато стана на 23, й казах: Виж сега, мойто момиче, имаш два пътя пред себе си или си живееш живота по дискотеките, или влизаш в бизнеса ми. Ако избереш първия можеш да разчиташ на не повече от 400 лв. на месец от мен. Избра втория сега управлява хотела ми в Германия, гордее се с децата си Шарлопов."

Аре, комунист с червени пари на ДС, не искам да чета нито за него, нито за фамилията му.

А парите на ДС са моите, твоите, и на всички нас, както и на нашите деца. Точно тоя да не ми натрапва своите. Долен крадец и мошеник

Преди 1989-та е бил журналист, като баща си. Роден е в Бургас, мести се в София. Започва с една Фуудс нещо си къмпани и го наричат Краля на кроасаните. Постепенно се разраства. Създава първата българска верига хотели, един от които е в Германия. Хотел Пирин в (до) Сандански, в който жени дъщеря си Ева, е единственият му петзвезден хотел. Бил съм в хотел Пирин преди 2-3 години - всичко беше на шест.

Е, па с к'во е прочут този колега? Не съм чувал за него...

Прочут е с някои "нелоялни" практики, като например , че осигурява всичките си работници (включително и директорите си) върху сума близка до минималната работна заплата.

А на който ми е сложил минус мога да му пратя фиш с "директорска" заплата да се убеди лично в "почтеността" на въпросния бизнес-гуру.

това хякакви местни олигарси ли са , брей този феодализъм до какво води, местен доносник , че отрочето му

кой ще го вземе това отроче без пари? Тате трябва яко да се изръси :)))))))

Местен олигарх, български имам предвид, омъжва щерката.

А бе никому неизвестен местен собственик на баня, ше четем па за него скука и тъпни. Пускайте Тоца Крокодила.

Оф, селски бекове во главе с мамата и татата. да са живи здраве, нема лошо.

теа па кви са??????????????