12 знаменитости, които се женят за свои роднини

В културите на много страни не е прието да се сключват бракове между втори и трети братовчеди, а някъде дори е незаконно.

Обратно в новината

Коментари - 12 знаменитости, които се женят за свои роднини | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тия Братовчеди. Английската кралица Елизабет 2 се е омъжила за гръцкия принц- Филип... Омъжила се е човек, а не за маймуна, слон или камила, както правят араби и неггри. И затова не пренася всякакви зарази, както арабите- СПИН, Ебола, и други.

Забележката за "трите ѝ по-големи братя" е излишна защото кралица Виктория няма братя!!! Няма и сестри!!! Единствено дете е!!! И наследява трона от чичо си Уилям IV. Той както и другите ѝ двама чичовци нямат наследници, така че тя е единствената възможност.

"трите ѝ по-големи братя умират" някой май е ходил на училище до второ отделение. И каква е тая Ема Веджвуд? От руски с гугъл транслейтъра ли списваме?

И във всички случаи неслучайно са свършили живота си рано.

Особено за роднини се женят и евреите, да не забравяме това.....

Добре де. Адам и Ева нали са били едни. Нещо повече нали Ева от създадена ор Адам. След това техните деца явно са имали деца помежду си и т.н. Нещо не се връзва. Аз сега на Дарвин ли да вярвам :-)

Приключихме с пропагандата за хомосексуализма и ся сме на вълна инцест в комбинация с педофилия :). Има ли още нещо по програма?

Хаха! Същото си помислих. Дираджиите са отворили прозореца на Овертон и упорито ни пробутват аномалиите за нещо нормално.

Нека се доизродят хубаво в рамките на ЕС, че да дойдем ние със здравите си нрави и инструменти да внесем свежа струя сред благородието.Като гледам чужденките в черноморските ни барове какво правят с момченцата ни, направо е време да тръгвам.

Настанали са години да се е.ат роднини. ..както има един лаф

Малко уточнение извън темата. Бах не е просто един от най-великите композитори on the Planet, той безспорно е най-великия.

От написаното от тебе става ясно, че ти знаеш кой е Бах! ;-)

Изглежда, че знае. По принцип не е много трудно на човек с музикална култура над средното ниво да установи, че Бах несъмнено е най-великия композитор.

И наШта Софка е с благородническо потекло! Владее ги тези неща,милата.

Баба ми и дядо ми са трети братовчеди по една линия и втори по друга. Общо взето няма негативни последствия, но както още Дарвин се е досетил, браковете между близки роднини не са добра идея.

Крал Луи ХІV е бил двоен първи братовчед с жена си, т.е. са имали общи баби и дядовци. Всичкото това - резултат от няколко мирни договора между Франция и Испания.

Асен говори на Айше: Ей, какво нещо е живота. Преди ми беше сестра, после жена, а сега си ми и тъща.

ха-ха, готино

Това е характерно за аристокрацията. От там се предаваше някаква болест генетично (май хемофилия), от където идва и това за синята кръв. При раждане на деца от роднини има огромна вероятност да са психично болни и умствено неразвити. При брат и сестра май вероятността е над 50%, но не го знам за да го кажа точно.

Luna0102

Айнщайн "след 7-годишна връзка с негова втора братовчедка по майчина линия и трета братовчедка по бащина линия"... Да се жени за някой от семейството явно е семейна черта, те и родителите му имат кръвна връзка.

Не е задължително! Това само значи, че леля/чичо, на единия родител се е взел с леля/чичо на другия. Едно време фамилиите са били много големи. Като прибавим и това, че населените места са били малки, не е било трудно 2-ма и повече от една фамилия да се вземат с двама и повече от друга. Така децата им са братовчеди и по двете линии, но родителите им нямат роднинска връзка.

И какво за трите и братя??? А тримата и сестри как са

Е добре са. Растат им мустаките

И какво за трите и братя??? А тримата и сестри как са

Като "трите папи", какво да е...

Ха! Та те са се женили деца и са се плодили като нашите мангусти! Интересна работа. Странни ценности и разбирания е имало през онова време.