Хайди Клум (43) за първи път се снима чисто гола

Хайди Клум може да е вече на 43-години, но има тяло като 20-годишна. Това си личи от снимка, на която тя е чисто гола и лежи върху стена.

Обратно в новината

Коментари - Хайди Клум (43) за първи път се снима чисто гола | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако още малко израстнеш с годините, на 70 ще правиш порно клипове. А иначе си е хубава.

сега и нашата наи известна кифла мотика стоичкова да се съблече и да покаже паласки по младежкото си тяло.

с 10 ката грим само

вдига самолета и още как...

Сто кила ракия давам само да я притежвам.

Ей, тия жени побеснеха вече, не стига, че не могат да траят мъжете си , ами вече и дрехите не си понасят, нема що като се е разчепила , по млада няма да стане......

Крие си зърната щот не са за показване.

Тия малките ѝ виснали кат на пресушена коза!

Ще я изпапкам беее :))) Хубавото си е хубаво ! Сигурен съм, че и на 55 ще изглежда все така секси :)

И моята жена е на 43, но не изглежда баш като Хайди Клум! Тоест, ако Гинчето се изплющи гола на оградата, най-вероятно ще извикат ловната дружинка да я отстреля и Четири лапи няма да възразят (ако оградата издържи, де)

Как не те е срам да пишеш това!? И моята жена не е с такова тяло, ама и аз не съм никой от моделите, красавците, мачовците и каквито там ни ги показват! И като е така - да се утрепем ли? Недей ства смешен! Виж, всяка жена има чар, даже и да не е хубава или със стегнато тяло! Махам крайностите! И без да ми го искат, давам съвет на мъжете - харсвайте жените такива каквито са! Ако имате претенции, помислете те какви имат към вас. Променете първо вашите и им помогнете да променят техните, но само ако и те го искат! Никому не е нужно насилие! Е, трябваше да мина 50-те, за да стигна до тези изводи (нямаше кой да ми ги каже, покаже, обясни ... преди. Всичко е личен опит и размисли)! И сега, бързам да ви ги дам, наготово. Ей така :) Само с молбата да се замилите над тях! Моля ви! Харесвайте жените, уважавайте ги, обичайте ги, те ще ви разберат и отговорят със същото! ПОВЯРВАЙТЕ МИ! :) Тук съм и старило, и патило :) Нали има приказка: Не питай старило, а патило ! :) УСПЕХ, БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ И ЖЕНИ! :)

Чуваш ли, ма Гинче - слез от оградата. Човекът каза, че ставаш :)

Само в Панелистан мъж може да обсъжда жена (си!) по този пошъл начин.

Хайдиту е парясница от класа, безс(порно). Обаче къв е тоя педерас до нея с гадните краченца и лачени чепици?

Да бе, да! Имала тяло на 20 годишна. По-скоро онзи с фотошопа има добра ръка.

Има папарашки снимки от преди няколко години където нещата не са цветущи:P Ама какво да направиш като цял живот с визия и лапане на * си градил кариера? На друго нещо не сме се научили, това остава докато може.

Тази не беше ли женена за един много тъмен субект?

Толкова тъмен, че венците му са патладжанено сини

"...трябва да възхваляваме женското тяло..." Защо? И то е пълно с лайна , както и мъжкото тяло! Какво похвално има в това?

не виждам нищо интимно тук

Мине не мине време и пуска някоя гола снимка . почвс новия сезон на america got talent сега и трябва промоция.

Бях срамежлива, но израснах - е ако това е човешкото израстване... да го докараш до ексхибиционизъм... ми да беше си стояла на детския си акъл, по-достойно е било, отколкото разтропана жена в солидна възраст, която няма какво друго да прави, освен да се съблече и да си търси... хм, спонсор, да кажем.