Джордж Клуни чака близнаците. Не мърда от дома

56-годишният актьор не мърда от дома си в очакване на раждането на първите му деца.

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни чака близнаците. Не мърда от дома | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иска господина да прави кариера в политиката, като Рейгън,затова и брака му е точен и премерен,гръцка му работа.

Разбира се , че човекът иска да бъде до жена си когато ражда. Какво странно има тука. Всеки мъж иска. Няма значение дали да заченати инвитро децата му, да се родят живи и здрави е важното.

Кво ме занимавате с тоя посредствен актьор? Във всеки филм, който съм гледал с него играе самия себе си - тъп, арогантен, себичен и егоцентричен глупак. Чудя се защо и как му дават роли.

Ама той не седя при нея като и ги правеха ...

Да не ги чака по Еконт,DHL, или някоя друга куриерска компания, Тя не мърда от в къщи, я да се поразходи малко на въздух, че кво го чака:))

Идиот!

Тези близнаци? по втория начин ли са?

тоя е изперкал! Първо се ожени за тая резанячка, сега е и под чехъла и! Идиот!

Горките арменци! Кой ли е решил да се прежалят и да наградят този кухар, като той дойде в Армрния, а пък той дори не ги почел да отиде да си получи наградата.

тази Амал каквато е слабичка как ще ги ражда тея близнаци

Да не ги ражда той

варди фурната да я презареди, че някой може да го изпревари и да бутне кремвирша

са изпраскали нашите. Чака близнаците, не излиза от дома...Човек може да помисли, че децата могат да хванат на някъде, та той седи да ги пази

Не ги мислете вие децата на Джордж Клуни... Your daddy is rich and your ma'is good-looking.

Клуни е похарчил 2 милиона за детската стая ...

Ебаси стаята.

Виждал съм хора с късмет и абсолютни каръци... Тоя обаче е уникат. Убавец, супер талантлив, но младостта му премина по сериали, които тогава не бяха нито толкова платени, нито толкова престижни като филмите... Изведнъж се "отпуши" направи няколко добри филма изкара милиони, а бе оправи се един вид и изведнъж... баааам - натресе се на това недоразумение... че няма и много време да й бие шута... сега 5-6 години покрай децата, а после дори да се освести... то не останало...

Въпрос на вкус. Според мен Амалката е направо страшна, но който трябва да я харесва я е харесал. През колко красавици мина, но никоя не му влезе под кожата, а тази нищо че на човек не мяза - успя.

Именно въпрос на вкус! Аз например намирам Амал за вного изискана и интересна жена. Като сложим и безспорния й интелект и образованост - ами не мисля, че някоя от бившите кукли на Клуни може да й се опре. Та затова не се учудвам, че Клуни си я взе - просто е искал жена от висока класа, а досега не е срещал!

Не че нещо, но на тази възраст повечето мъже вече очакват внуци... Живи и здрави, де!

Ами пък тия, дето на тази възраст не са успяли по една или друга причина да имат деца не очакват внуци. Няма правила и норми, всеки живот е строго индивидуален. Познавам една, дето се подиграваше на една друга жена, която беше родила дете на 43 години след доста години чакане и ходене по доктори, че трябвало да има вече внуци. Та първата станала баба на 45 години и на 50 години я тресна такъв инсулт, че сега е на легло и кел файда, че станала млада баба като сега е на ръцете на дъщеря си. Трябва да се внимава какво се говори, че Оня горе гледа и връща.

много долно писание

Естествено,че е инвитро,но какво от това?На тези години Колуни едва ли му се иска всяка вечер от сърце.Все пак това не е машина.Пък и с един удар два заека.Много двойки го правят.Нищо лошо!

Много са полицаите в България. И много Юристи. Олигарсите си стоят . От тях идват Белите на България

"Естественият път" вече не е на мода. Има си сурогати, инвитро и т.н. Правиш си поеръчка и щъркелът идва. Ако имаш пари, де.

Да, противоестествените методи са модерни и това ще доведе до проблеми някой ден! Масово се навъдиха русокоси близнаци с чернокоси родители на възраст. Това са бебета, заченати ин витро, които се раждат силно недоносени и прекарват по 2 месеца в кувьоз. За мен ин витрото е един изключително нехуманен и не природен начин да се сдобиеш с потомство!

Е, то и сред заченатите по естествен път има недоносени, ДЦП, синдроми и т.н. Няма гаранция.

Глупости на търкалета, ако ин витрото е с яйцеклетка на майката и сперма на бащата, детето носи гените на родителите си. В много редки случаи се прибягва до донорство. Получават се близнаци, щото правят трансфер по 2-3 ембриона, за да е по-голяма вероятността за зачеване поне на едно дете. Освен това ин витрото има само 20 % успеваемост поради ред причини. Не е така: хайде да си направим дете и хоп, станало.

Поредния с близнаци...това е съмнително. Дали са по естествен път?

какво като не е , логично е да са инвитро да са живи и здрави

Luna0102

Радва се човека, време му беше да се разпише.

Пълен идиот е тоя. Като го е страх, че някой ще му я нае*е, да направи ъпгрейд на секюритито.