Коментари - ХХL модел се съблече по бельо в Малибу | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Quo vadis domine! Това чудовище със сигурност гълта по шепа хапове ежедневно. Въпреки това едва ли ще доживее до 35 години, но до 40 - със сигурност не! Кому са нужни подобни извращения - освен на някои производители/продавачи и лекари?!

Не знам как се понасят сами себе си такива хора. Бях 48кг преди да забременея и качих до 69, защото ме блъскаха с хапчета. Едвам се понасях, трудно се ходи, подскачат някакви телеса, крака се трият, не стигаш да си обуеш чорапи, да не говорим за педикюр. Отвратително беше макар да осъзнавах, че нося нов живот. Хора, поддържайте се в здравословна форма.

Кой направи тоя чувал сланина модел?

Втората снимка е супер гнусна. Потрес!

Макар и да съм жена, не виждам как някой би отправил комплимент към дама с толкова надномерни килограми. Комплиментите в този случай биха били единствено проява на лицемерие, нищо повече. Тези килограми са нездравословни, пагубни за сърцето и не бива да се лансират като нещо нормално. За естетика изобщо не говорим, защото за мен естетически издържана е не слабата фигура, а поддържаната, във форма, стегната със спорт. А за спорт при такова тегло изобщо не може да иде реч.

Нямам нищо против по-яките мадами. И тази като я видях си рекох лелеее какво парче ама след втората снимка се уплаших. Страшно е. НЕМА такова животно. Дзвер, не модел. Не XXL а направо 12XL. Аз мога да стигна до XL ама тази е ужасна. Има нужда от помощ , а не от възхвала.

получавала комплименти? единствено лицето й е хубаво. Хората или са страшни лицемери, или съвсем са загубили представа кое е красиво и кое не. Абсолютно съм срещу осмиването на дебели хора, но също така съм против приемането на тяхното телосложение като нещо нормално. Не е нормално и НИКОГА няма да бъде.

Добре ако не искаш да спиш с такава бухта ще те съдят ли за дискриминация, че нещо не се ориентирам в моедрните течения за речта на омразата и другите прогресивни работи.

Да беше бухта - да я хапнеш, ама то тоя ХХХL тутманик ... бая може да те задави. Да е живо и здраво момичето, и повечко джогинг сутрин.

Първо прочетох коментарите и няма да отварям снимките.Превенция на неприятни визуализации.

Мале, грозни устни, халката....а краката с целулита...нямам думи. Наистина не гледай.

Ега си добичето.Халката на носа съвсем добре и пасва!

оффф и аз съм дебела, ма тва направо минава всякакви граници, безумие направо; а с тия гадни татуировки вече е направо гнусна, но пък си има мъж...в лицето е хубава иначе

Супер новина. Смятах да почвам диета днес, а то се оказа че съм направо недохранена...въпреки 82 ми килца...

браво, и аз съм така, добре сме си, нали;) в смисъл в сравнение с тая...хахха

наближава Коледа...чакат я неприятности

ти недей да знаеш много, че като те гледам на аватара и ти ще ги имаш същите неприятности...

Иван Петров

заповядай да разгледаш и по-надолу...

нама нищо общо с другата пълна моделка,която е едра и стегната, това мимиче е дебело...и наистина трябва да се лекува

Отвъд океана тотално откачиха... Човешкия живот и здраве вече не струват и 0.01$ като гледам така...

За съжаление от анорексичните модели минаха на тлъсти модели. Жалко е, защото много деца следват тази мода, а да си толкова дебел не е нито здравословно, нито естетично. Като човек, който е бил 150 кила, ще кажа, че снимките й са фотошопнати - не може човек с толкова кила да изглежда толкова "гладък". На много малко снимки се вижда това, което представлява кожата на човек с толкова кила - а тя е с много целулит, изобщо не е гладка. Жалко е, че модата се обърна и от кльощави модели минаха на дебели. Жалко е, че децата си създават грешна представа, че може да изглеждаш добре и дебел, с гладка кожа и усливка на лицето, ама като трябва да повървиш малко, всякаква усмивка ти секва на лицето, защото не е лесно да мъкнеш още човек и половина със себе си. Наистина е много жалко, че индустрията не чувства никаква отговорност към обществото, а предпочита да си увеличава печалбите, лансирайки тази мода. Според мен, и съдейки по себе си, една жена, и не само, изглежда много по-добре, след като отслабне и се стегне малко с някаква физическа активност. И дрехите й стоят по-добре, да не говорим за парите за храна, които дава... с две думи - по-евтино, естетично и здравословно е да ядете по-малко и да увеличите физическата активност.

Абе и аз това се чудих - бая килограми, а стегната като гимнастичка???

Все пак съм чувала, че има заболявания, заради които човек става мноого пълен-т.е. не винаги се дължи на мн.хапване. А тези хора хора също искат да се обличат в дрехи и може би оттам и нуждата да се появят тези толкова пълни модели. Иначе, съм съгласна, че никоя крайност не е добра, а в случая красива !

Това са много малко случаи, толкова малко, че изобщо даже може да се изключи като предположение. В 99,9999% от случаите ядат много и честно, като започнах да броя калории и да се вместя в моите 1500-1600 ден за моята височина и възраст - това е страшно малко ядене, ама наистина е малко. Примерно едно меню макдоналдс е около 1000 - значи едно меню плюс кафето ми за деня, което е около 150 калории за едно, защото го пия с мляко, а аз пия 2, плюс 2-3 ябълки и съм си направила дневните калории.... Като отслабвах, си повтарях една фраза - дебел концлагерист няма.

американската мечта

Ох машала :D

Видях снимките - Трябва ѝ лечение.

Интересно ми е как тази мадама с това свръх тегло има нежно и слабо лице като за жена,която тежи само 50-60 килограма?Чудо на природата :)

Ген. Има хора, които дебелеят само на гъз, други в горната част, а краката им слаби като клечки. Познавам хора по 120 кила и ако им видиш лицето, ще си помислиш, че са 60-70 максимум... просто ген.

така е, аз съм обратното-не съм дебела, но лицето ми е бузесто и кръгло...тъпо

Като прочетох XXL и си викам: леле порно модел. На втората снимка бях на: нема се пуашиш копеле!

Като прочетох XXL

Получила много комплименти от БОНИ ОБОРОТ Холдинг и КФМ Благоевград. Такова чудо не били отглеждали в техните свинеферми.

Едно време, на село дядо слагаше на зурлата на прасето такава халка, за да не рине с муцуна и да събори кочината... Иначе то (прасето) изглеждаше горе-долу по същия начин.:)

То бива пищност бива , ама тази направо се е оляла !

И аз съм дебела, ама тая ако е ХХL, аз направо за XS ще мина... И типично - като некоя свинка, дето ровят на бунището - турила си халка на зурлата...

Дира, защо няма предупреждение снимките да не се гледат от бременни и от чувствителни хора, а? Горкото болно момиче!

у РОДОПА ще я наплатят веднага, и за халката на зурлата ще дадат пара

Ох българска мечта!!!

Само в лице е красива.Не знаех,че може да се стане модел само с лице , а надолу бухнали целулитни сланини.Който я харесва е болен човек.

УЖАС! Развалихте ми вечерята...

А бе, Дир-никът, дето го е написал това заглавие някога купувал ли е дрехи?? Какъв XXL размер е тази?! Та тя е поне 10ХL!

Жалко, защото си личи, че момичето има добри черти и ако не беше безобразно дебела щеше да хваща окото. Отделно цялата тази тенденция да налагат наднорменото като нормално, естествено или едва ли не здравословно ще умре скоро. Точно както на 2 години се сменят лидерите на асоциацията за хора с наднормено тегло в САЩ.

Ами не знам дали ще отмре скоро... населението масово е обездвижено и затлъстяло. А трябва да върви консумацията. Как иначе да стимулираш потребителите да потребяват повече храни освен ако не им внушиш, че наднорменото тегло всъщност не е наднормено..

Тая кво рекламира? Лекарства за диабет?

как не ги е срам, момичето е толкова болно ... а те и наливат пари и стимулират другите да станат като нея

типичните севрноамерикански лицемерия и простотии, както все ни го натрисат с песни като на оная -вече позабравената - Агилера I am beautiful No matter what they say демек, и 1000 кила да си, пак си куул и готин, да не ти пука какво казват другите, плюскай си и дебелей.. че и сериали има вече с такива дебелаци, Майк и Моли, или пък с Розан... хич да не ти пука, това искат да ни кажат? идиоти

Затова руските мамаши след 30 като станат точно като ей тази, просто си седят вкъщи депресирани, льокат боярищник и търпят пияниците си мъже.

ахам, откъде получаваш тая информация троле? тука виждам една американка приличаща на свиня. Като напишат за тия "мамаши" които ти се привиждат и им сложат снимка, може и за тях да пишеш. Или ти веднага се хвърли да защитаваш любимото си УСА?

Немога да повярвам, че и такава новина обърнахте на спор по оста САЩ-Русия. Само да ви кажа, че тези, които много се палят и плямпат глупости по форумите на тая тема, са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАЛОУМНИЦИ възможни.Една идея по-тъпи сте от тези, които се карат още кои са по-добри БСП-то или СДС-то...

кажи това на оня трол по-горе... тук виждаме една страшно дебела американка, която обаче била "модел" XXL .. след като я коментирам, трола почва да пише за мамаши и льокане и не знам си какво.. Ако сложат тук и една снимка на руски модел, която е със същите кила, пак ще напиша че е дебела и не ми харесва, без да ме интересува дали е от САЩ МАЩ Русия или Татарстан

Ало,за какво ни взимате от Dira

Хубаво момиче, но определно не е XXL, a XXXXXL...., ако свали поне 30-40 кг ще е перфектна

За индустрията, тя е не просто нормална, тя Е богиня! Тази жена яде двойно (поне) повече храна от нормалното. Нейните дрехи са в пъти по-скъпи от тези в нормалните размери, за бельото да не говорим. Тя пие лекарства, ако не още, то само след няколко години и то в количества, които са за стара жена. Тя използва огромни количества козметика за тяло...Тя НЕ е здрава, НЕ е щастлива, но за индустрията...тя Е богиня и за това се прокарва тази тенденция!

Страхотни са...

Ох, добре че няма да ходя в Малибу тия дни. Май въобще няма да ида, но сега ми е по-леко :)

Да не посмеете да развалите хубавата жена ей.....

Едно време на прасетата слагаха такива халки на зурлата да не ровят ливадите.

Тая Тес Холидей е по-голяма от хотелите от веригата Холидей Инн.

Външния вид няма да го коментирам, няма и нужда.Това момиче,обаче най-вероятно ще има сериозни здравословни проблеми, както сърдечни, така и със забременяването.Да се докараш до този вид и то толкова млада е абсолютна безотговорност.

Проблеми със забреняването няма - има 2 деца.

има едно дете, което е родила на 20, когато е била малко по-стройна

На тая цолажа на тръбите на тоалетната сигурно е с диаметъра на улична шахта.

ахахахахахахха

Бе верно, едряк е, ама пък тесно пиче.

а как ще го намериш? :))))

Цял чувал брашно ще му трябва да го намери :))))

Олеле! Изисква се невероятен талант и много постоянство, за да превърнеш сама себе си в карикатура на жена. Respect, mon petit!

Сто кила ракия за тая давам, по 1 кг ракия за всеки 2 кг от нея! Ай чичек къз, чили-анжел ...

Баси...кацна ли ва Малибу ще се съблека чисто гол! Ама нито мога да отда, нито някой ще пише за мен...