Николета: Честит 1-ви юни, шопингът е страст

Най-популярната "Мис Плеймейт" отправи нестандартно послание за Деня на детето.

Обратно в новината

Коментари - Николета: Честит 1-ви юни, шопингът е страст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОБРЕ ЧЕ ПРИЛИЧА НА БАЩА СИ, ХУБАВО ДЕТЕ...ДАНО НЕ ВЪЗПРИЕМЕ КИФЛЕНСКОТО ПОВЕДЕНИЯ НА МАЙКА СИ!

Не се з аблуждавайте важна е СЕМКАТАА всички знаем коя е тя.Късно е вече тя е попила всичко от Футболист а Лозанова така че ще има да четете и за нея просто тий колкото искаш.Най-добре иди си Николетке на село там ти е мястото с картичките и гранде претенцийте че си легенда ти си просто селско производство което усеща че е нищо и за това виси нон-стоп във фейса.....Айде у СЕЛО....

Селска пръчка! С Валерчо си бяха лика-прилика! Жалко, че детето расте в такава среда, но в крайна сметка трябва да има и кифли. Не може всички да са умни!

Интересно е как родителя е избрал френско име за детето си, но повърхността на знанията му е довела до изписване на името върху тортата с две правописни грешки спрямо "оригинала". Казвам това във връзка твърдението на родителя, че се държало на класа и оригинал. Аз наистина вярвам, че един ден всички тези деца ще надраснат комплексите и нивото на родителите си. Просто за съжаление ние ще трябва да изстрадаме това време.

Изобщо не ме интересува какво е написала Николета. Даже се изненадах, че може да пише. Интересно, какви ли глупотевини говори на дъщеря си?

Кифлите възпитават кифли.

Еее, сега точно, на този мил ден 1 юни, да пъхате тази пачавра под прожекторите, е много прекалено!!! Удивявам се как у нас се дава реклама на представители на най-долното племе, тези с нисък морал, с арогантност, с претенции без покритие и с изключително дразнещо присъствие навсякъде из медиите. А на тази въпросната, дори и телевизор й дадоха, за да води някакво безумно предаване...

Жал ми е за това дете.Светът е пълен с книги,музика,игри ,театър.... Защо по дяволите на 1юни се говори за ШОПИНГ

Защото това е никлозета. Тя за книги не е чувала , не е рентабилно, маркюво не е. Просто един ден , като се пенсионира, ще си е възпитала достойна наследница. За съжаление не е единствена имам познати , които със самочувствие възпитават " парцалетки" . Всеки с разбиранията си... Тъжно е .

Не разбирам защо ни занимавате с тази жена - да е красива не е да е умна - въобще!Дайте по вече стойностни хора в статиите си и ще промените България.

Изглежда дебело и тъжно. Като порасне ще е по-зле и от родителите си.

николето да кажеш на другите николети че от вас се изисква да пеете нормални бг песни и хората наи вероятно ще харесат или не но лоша дум а няма да каят , сас сигурност ще наберете доста почитатели ако направите и песни с благотворителна деиност особено за деца но разбира се песните трябва да са за деца лубов и подобни но не и смрадливата ви чалга зурла ............ограничени хора сте започва от митко компота до вас инжинерното ви музикално изкуство ,,,, срамота ....... вие неможете да печелите публика - зато ва се иска изкуство а не седене на 4 стола и силикон в мажки ръце ........

Моля те, ще ми кажеш ли точно за кой албум на Николета става въпрос. Върни се в първи клас и мисля, че поне до 4-ти може да останеш там, защото си неграмотно същество, непознаващо граматиката ни.

до много знаеш : ясно че си от женски пол прекрасно но за граматиката ми неможеш да спориш защото пиша на латинеца и дира ми го обраща на кирилица и затова се получава недорозумение с граматиката ми ..............колкото до цялата статя това е моето мнение и както виждаш болшинството наделява кои е против кои не нали? и типично по бугарски тука се дава мнение кои какво мисли а не колко му била зле граматиката . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

поздравленя за адми- нистратощината на дир.бг....варшат си работата :) николето и олстаналите медиини чалгаджиики как искате да ви обичаме като непоказватге смирение и почтеност камоли като си отворите човките ....каквото пеете такива са ви и приказките ..........лесно е човек да влезе в пътя но нямате характер затова .. а зашо защото ви се плаща да пеете и позирате по този начин простотиии и това прекрасно го знаете , срам и позор сте .

Още някоя друга година и ще се снимат голи със щерката.

КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЦЕЛУВА МАЛКОТО СИ ДЕТЕ ПО УСТНИТЕ ?! :О ТАЯ ОЩЕ МАЛКО И ЕЗИК ЩЕ ПУСНЕ НА ДЪЩЕРЯ СИ! :О :О :О УЖАСС!

Показва колко прости мъже има с пари - нищо повече. Тя е изкуствена "красавица", има снимки отпреди операциите из нета. Явно фалшивите диаманти струват колкото истинските за богатите.

за един безмозъчен индивид като николета"шопингът" е цел на живота - пазаруване, фръцкане и лов на богати чичковци - дано детето да не наследи умствения багаж на майка си

на майка си или на баща си....все умствени капацитети

истенската стилна и интелигентна жена никога няма да парадира или да излага на показ подобно мнение това е привидно само за селските прачки които да си мерят носиите на мехданя защото един пат в годината ги носят през другото време са на полето .....сас сигурност на такива като нея ако и предлоjaт прислузница няма да се колебае да я приеме .... разбира се че хората се дразнят на такива изказваня .... обаче така или иначе това е неиня живот и си го програмира иска което е неино лично право успех :)

Боже колко простотия и неграмотност има на този свят!! Вземете научете правописа и тогава ръсете безценните си мисли тук!

Да е жива и здрава малката сладурана. Колкото до шопинга драга Николета, да той наистина е страст, дават се милиони за да се притъпи мисълта на човека до плиткоумие и да харчи стотици хиляди за кеф.

Да ти е живо и здраво детето на първо място! Проблемът идва от там, че с умствения потенциал на Майка Ни-Ло и баща Божинов(ако не се лъжа, то там е мазало никой не знае какво точно става) това дете няма особено голям шанс да завърши средно образование без да се бутат рушвети.Вместо да я учиш да кифлее и да позира вземи се погрижи наистина за детето.. Дано да е от тези изключения при наследственото ДНК.

Забавлявай се, Николетке, хич да бе ти пука, тези дето те съдят,ти завиждат. Научи детето си да бъде добър човек, това е важното.

Футболета Лозанова и Футболетка На какво друго можеш да я научиш - трън, трендафил не ражда.

Не мога да разбера, каква е тая мода дърти да се поздравяват за 1 юни, и неграмотни - за 24 май?

Много са красиви!

Проблемът е, че един ден Николета ще бере плодовете от сегашното си възпитание. Защото пречупва погледа на детето по много грозен начин. Горкото мъниче. Няма ли кой да я посъветва какво е важно на този свят??? Марките и перфектната фризура???

нищо няма да бере Николета, тя никога няма да осъзнае до краяна живота си,че е възпитала кифла, като нея. Ако нещо осъзнае, това означава,че е поумняла и има ценностна система. При нея така отсъства. Тя е един вървящ калкулатор. За съжаление ще възпита такова дете, което е осигурено материално доживот. Очаквайте нашествието на кифлите следващите години. Юе ни заливат и задушават. А медиите им помагат на 100 % да процъфтяват!

Съвсем изглупяхте и вие от ДИР-а, щом пускате подобна повърня и то в деня на детето. Лозанова явно е заразила и вас. няма ли да спрете с глупостите най - накрая и да започнете да публикувате по- стойностни новини.

Не знам какво да правя с тази информация.. Честно!

ковра!

учените търсят липсващото звено, а дира тука го показват.

живее като принцеса, а заслужили жени мизерстват

Защото е красива, чука се качествено, а плиткоумни и богати мъже в България дал господ.

Не е лесно да си кръгъл идиот, жалко че има толкова балъци обикалящи това жалко подобие на жена.....

В нормална държава социалните щяха да изведат детето от тази среда, за да го предпазят от бавното му, но сигурно превръщане в проститутка.

Завиждате ли а, завиждайте мизерници нещастни, защото сте тъпи, бедни и грозни.

Малоумницо, не малка част от хората писали тук, изкарват предостъчно пари, на имат и нещо допълнително.....сиво вещество.....аре бегом в кочинката да грухтите.....

Nikich, hodi si pii hapcheto!

Хаха, за какво да завиждам на това пластмасово създание ? Тялото му е пластмасово, мозъкът му е пластмасов. Той и твоя де. Изкарам предостатъчно пари за да изхранвам жена и 3 деца, а колкото до красотата - сигурен съм, че съм спал с повече различни жени, отколкото ти с мъже. Ай у лево и ходи се снимай във фейбука и лайквай на Никлозета страницата.

Жал ми е за детето

Николето, ти си единствената, кояо завиждаш сама на себе си. Смятай колко си прецакана.

Браво за коментара!

Кажи ми поне едно нещо за което бих завидял на тая кифла ? Поне едно!

Какво е това шопинг??? Защо не използва българската дума пазаруване???

По-големият,двукрак индивид,който виждаме на снимката е по-близо до маймуната отколкото до първочовека. Но,което и да е от двете да е реалното, е безкраййййййно далече от съвременния образ на българката.

шкембе чорба

безсмислен живот , празен и кух като главата й, просто лустросана играчка на олигарси и ценностите на пост комунизъма

Няма нищо лошо един човек да си купува скъпи дрехи и аксесоари, всеки решава да си харчил парите както си иска, но да даваш по 500 евро за дрешка на дете, която няма да се сложи повече от 1-2пъти е престъпление. Децата не бива да се умчат на разточителство, но нейна си работа...

Опа-бе тук някаква грешка има явно!? Тя горката николетка, ако се облече ще умре гладна! Какви дрехи, какъв стайлинг, какъв шопинг - тя милата само гола може да захлеби!

Извинете ме за невежеството но какво означава стайлинг?

Истината е, че с поста си прави реклама на магазина, което обезсмисля новината!

Tazi jena Nikoleta kato e tolkova dobre finansovo, ne moje li POMISLI da pomogne na nekoe bedno detence. Malko pari ili dori stari drehi biha bili dobre doshli za vsiako dete v mizeria. Po sli4ai 1 juni otishla na shoping... normalnite hora se zanimavat s blagotvoritelnost, ne s hvalbi...

Принцеса Парцалеса.

ПФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

Горкото дете ще го повреди от малко....куха та знае ли......