Брад Пит помага на децата на Крис Корнел

Брад Пит се опитва да разведри децата на музиканта Крис Корнел в тежкия момент след загубата на баща им.

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит помага на децата на Крис Корнел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Децата изглеждат нещастник и тъжни. Но, това май е с повечето деца на известни, по-скоро публични личности, както се казва.

Ще разведри и хубавата му съпруга май, Брадчо...покрай чеветата; изглежда сексапилен милф, при това не ненормална като Джолинка. Той и Брад сега е тъжен, та двамцата могат да открият любовта отново.

ей това е приятел

Крис Корнел е много по-голям от Кърт Кобейн. В пъти. Корнел не се самоуби навреме просто и не получи то зи култов статут. А Фу Файтърс са еманация на това, че "парица е царица". Всички ги слушаме, защото са 2/3 бившата нирвата, ама те си свирят едни и същи равни, равноделни простотии вече двадесет години.

Обаче формулата е успешна, и все пак е рок, не чалга.

E как възстановяващ се алкохолик, разбил си семействота, ще помага на децата на самоубил се наркоман? Израстнал съм с Нирвана, Пърл Джем, Соундгардън, Темпъл ъф Дъ Дог, Алис ин Чейнс, Стон темпъл пайлътс и ме боли, защото Кирис Корнел можеше да забива още 20 години поне. Алтернативният рок от началото на деветдесетте звучи по-модерно от съвременния американски рок, който си е рок-рап. Смешна история.

Alice in Chains - да-а-а-а! Още ме е яд за Лейн Стейли... тоя ми беше абсолютния любимец. С него се случи почти същото, всъщност - детска травма + нещастна любов + наркотици... Обожавах алтернативния рок тогава, ама в момента като си спомня с какви депресивни състояния е свързан, ония ми ти там хармонии и дисхармонии, които те влекат в някаква дълбока бездна и ти внушават колко е безизходно... Добре, че съм се оттървала.

Децата ми изглеждат големи сладури. Деца, а не поредните зализани, лустросани лигльовци, които заучено позират.

Голям сладур е този Брат Пит. Пожелавам му живот и здраве и много хубав живот! Прекрасен от всякъде, а филмите му мога да гледам 1000 пъти.

лилкеее !!! :))) да ти ухапе брат Пит кикекерицата да ти ухапе!!!

Аз мисля, че забавлява не само децата на приятеля си, но и жена му :)))

Петко ако имаш жена отделяй и повече време и грижи за да не я забавлява някой като Брад Пит.

Нямам нищо против, особено ако е самия Брад Пит. Нека се изкефи жената :)))

А кое е дъщерята?! Другото :-)

Е, нали в България не ти е трудно да ги разпознаеш...всички момчета 0 номер, че да не въшлясват. Иначе майките ще се озорят да чистят и дъщерите и момчета... Тези са далеч от бита ти и могат да си позволят да не са под калъп облечени и офъкани. Хай' сега ходИ си пии ракията,

Та кое, казваш, е дъщерята?

Е затфа Брадчо го обичет - глей къф е готин! завел дечицата да се разведрят! браво на него! иии да ми падне.....:)

Luna0102

Много отчаян вид имат цялото семейство. В толкова "щастливо" семейство е съвсем нормално да се депресираш и да се самоубиеш. На снимката с Пит децата имат по-ведър вид.

По една от задължителните по разни ивенти снимки, големите изводи направи...екстрасенс и половина!

Ти Бръм военният ли си? Навремето сме си дращили в Дата.бг. Преди петнадесет годинки само. Със здраве.