Майката на Бионсе (63) - баба в перфектна форма

Тина Ноулс е на 63 години, баба е на две внучета, а скоро ще се сдобие и с още две. Тя е майка на Соланж и Бионсе и изглежда перфектно.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Бионсе (63) - баба в перфектна форма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добре изглежда, но на снимка номер 5 е ужас. Не мога да си представя, че е качила в Инстаграм това фото без бой...?!

Макрон ще и обърне хастара !!

Нищо особено. Повечето холивудски актриси изглеждат много по-добре. Например погледнете Сюзън Сарандън колко добре изглежда на 70.

За тази жена възрастта няма значение, тъй като си личи, че и на двайсет пак е била грозновата, а и на сто пак ще е такава - да е жива и здрава.

Ти па си мноо убав. По презумпция хората които са злобни, сочат този онзи с пръст, имат една кисела физиономия, която загрозява излъчването на физиономията, колкото и пропорционални и идеални черти да имаш на лицето си ;)

А като добавиш, че е непропорционален...

Ало Булгаристан пипъл, Тази жена е баба само на внуците си. Тези глупави етикети дето лепите за хората след определена възраст го има само в турция и в бг. Кака леля баба вуйна. Стар човек е когато е болен и уморен от живота независимо дали мъж или жена. И независимо от годините, зависи от качеството на живот.

Казват, че днешнитое 50 години са вчерашните ч0. Това в смисъл, че качеството на живот позволява по-дълго да изглеждаме и да се чувства ме млади. Тогава днешните ш0 са не повече от 50? Има резон,като гледам тази кака. А едно време, като ходех при баба на село, се потрисах, че жените на 40 изглеждат като 60-годишни. По цял ден на полето и шетане вкъщи, остаряваха млади, но живееха до 80-90.

Ако трябва да сме точни - новите 40 са едновремешните 25 г. Новите 50 са някогашните 30 г. Това е мнението на експертите :)

Едър кокал.Не може да се скрие.Кофти за жена.

За да има баланс. Леле, както си говорите, ако ви падне, ще ви потроши между бедрата си, и петима не можете я оправи добре. Ама нали гроздето е високо, та било кисело. Гледайте си там повлеканите по двеста кила живо тегло, свмърдящи на мазнина и чушкопеци и не се бъркайте в работи, които хич не отбирате, а и кой ли ви пита. Приятен ден с ръка в панталончето и се учете.

Толкова е елегантна, че чак ципа на дънките и е цъфнал на заглавната снимка. Излагате се да рекламирате това...нещо. Плашещо е.

Не сте наред. Потресаващ фотошоп - например снимка 3. Да не говорим, че това чудо на жена не прилича. От пластични операции е напълно обезобразена и прилича на Жокера. Ужасна е! Ужаааасна!

Увеличих крака от последната снимка. Егати слонското копито, пръстите и като на прилеп

Как да не е слонско, след като си го УВЕЛИЧИЛ??!

Дъвкана дъвка

ха-х, ами аз имам 5 внучета и съм на 61 и без операции изглеждам къде, къде по о, к :)

Тази''баба'' ако ми падне ще я нося на ръце до леглото.

Това е жена, не като онази втора дама която е по-мъж от президента.

Тъщата изглежда 100 пъти по-добре като се облече за фитнеса, а и в муцуната е хубава. Все едно не е с 2 години по-дърта от тая, а с 10-на по-млада.

Има далеч по-добре изглеждащи жени на нейните години, които са и далеч по-известни и то не защото са роднини на еди кой си. Иначе някоя бабичка със запазено тяло, която се чуди какво да прави по цял ден, щото има кинти, изобщо не е чак толкова уникално.

papion

Какво сте ни я захвалили, дъщеря и е милиардерка, видно е подарила на майка си лифтинг на лицето, липосукция и други такива скъпи процедури, които и от крокодил могат да направят красавица.

Бъркаш се. Тия процедури могат и от прилично изглеждащ човек да направят крокодил или полуидиот. Както в случая (не знам само дали е изглеждала нормално преди).

papion

Вярно е, че могат, но едва ли Бионсе ще остави майка си в ръцете на касапин. А че в лицето е като маска е видно и от снимката, затова се ядосвам като ни ги захвалят такива. Много българки на нейна възраст и без "поправки" изглеждат добре.

Отвратително неприятна кранта. Също като дъщеря си.

Грозна е почти като дъщеря си. Семейна черта.

тя е мулатка има бяла крав това е!

тази от толкова операции си е сменила етноса - превърнала се е в бяла жена.

Още една жертва на пластичната хирургия. Хората явно не могат да се примирят, че остаряват, сбръчкват се и накрая умират. Колкото по-рано се примирите, толкова по-леко ще ви е на старини.

Ако ми кажете че е без ПО ще я призная, в лице изглежда добре за годините си...

Този ГМО бабишок с безброй пластики бил с перфектно тяло?! Да вземе да види Лиз Хърли с 10-ина години по-млада как изглежда по бански, пък ще си говорим. То и Искра Фидосова ако се завие с парашут може да мине за здравословно изглеждаща, смях

Сакън! Не повдигай въпроса за Фидосова, че Б.Б. ще направи необходимото. Виж какво стана с тетка Цецка. Ми то може и тетка Искра. Лелее...

Нещо много бяла ми се вижда. Дали не прекалява с кремовете за избелване на кожата?