Венета Райкова става водеща на ново предаване

Предаването стартира днес, а тайната разкри самата водеща в профила си във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Венета Райкова става водеща на ново предаване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, как сме живели девет месеца без да слушаме оот-воо-рее-ни гла-а-сни да редят дитирамби за Тишо и за Патрик! На скудоумие, хлевоустие и плитчина го докарва, сиромашката - е, сега поне ще изкара някой лев, а сама да си издава порнографията - да не мислите, че малко пара е потрошила? Все пак здравословно си е, че ни предупреждават, иначе човек може да сбърка канала и моментално да го втресе.

Каналът по Blizoo e 197. Внимание! Докато го търсех, попаднах на В. Райкова и М. Добрева - много е страшно, пазете се!

Едни и същи лица се въртят по тв каналите....едно и също приказват...какво да ядем, как да се облечем, как да обичаме и да изневеряваме на невярната си половинка...:) Погледнете новината от забавната страна, не се ядосвайте....липсват комични предавания...нека да има..:) В крайна сметка виждаме "успели, интелигентни и т.н. " съветници, мислещи за нашето добро...:)

И аз го изгледах - за първи и последен път. Евгения Калканджиева раздаваше модни съвети облечена като клоун ... а също така раздаваше и семейни съвети .0. Недоумение предизвика у мен и високото им самочувствие да се изказват по въпроси и теми, от които не разбират ... А най-обичам, когато разкаяли се п.....тутки започнат да ръсят морал , забавно ми беше от тази гледна точка да изгледам клипчето.

Ново "предаване" със старо име и стара корва...

И тази се чудят къде да я посадят.

За пръв път чувам за тази "телевизия", а предполагам и за последен.

А бе тройка или четворка а как се стига до телевизията сигурно те молят специално елате в телевизията вие сте най- добрата.Целия провинциален " елит " който е в телевизията е драскач със зъби и нокти да е там.А на нас ни омръзна от такива кокошки със свръх самочуствие които са като кърлежи защото се намира нова кабеларки с ниско ниво която започва да ги прибира такива прогонени от Нова и БТВ за да им слушаме глупостите. Със сигурност няма да я гледам....

ПИТАМ СЕ, ОТ КЪДЕ ТАЗИ ЗЛОБА И ОМРАЗА. ТОВА, ЧЕ НЕ Я ХАРЕСВАМ, ДАВА ЛИ МИ ПРАВО ДА ИЗРИЧАМ ГРОЗНИ ДУМИ ПО НЕИН АДРЕС?

Да, напълно ти дава право. Тази може само да съска и съответно - само такъв език разбира. Ако й кажеш нещо на друг език няма да те разбере СъС СигурноСт.

на някакво предаване, което явно ще е лошо копие на предишното, но по-добре платено. Докога агресия, нахалство, безпардонност, простотии?

мен ме вълнува кога ДЖУДЖИ ще се завърне на екран

Отвратителна е като характер, но чисто визуално като жена не бих я изпуснал, ако имам шанса да спя с нея

Интересно тя за тебе какво щеше да ни каже хаха

А ми докарай ми я да изкарам една нощ с нея, пък после я разпитвай цял ден, ако искаш :)

Тази Венета е отвратителна не само като характер , но и има писклив и натрапчив глас , който не млъква ,простачка отвсякъде . Трябва много да си закъсал , за да не се естет ......

Тази Венета е отвратителна не само като характер , но и има писклив и натрапчив глас , който не млъква ,простачка отвсякъде . Трябва много да си закъсал , за да не се естет ......

за 9 месеца е написала 4 книги!

Не, за няколко години. Не е в ефир от години.

Ми то щом има кой да гледа учиндолеца значи има кой да си иска и тая

Браво, Вени! Ти си стожер на духовността!

не миряса тази ненормалница - тъкмо починахме малко от нея - сега отново ще ни тормози с простотиите си - по-добре да си стои вкъщи и да продължава да се изявява като пишман писателка - кой и е дал карт бланш за ново предаване

Ти пък все едно гледаш точно тази телевизия по цял ден.

В интерес на истината бях започнал да я гледам, но след като и там влезе пошлостта Венетина и Диков-щината, спирам докато не ги разкарат и започнат да правят приятни предавания с приятни водещи.

Тая е кат' тако'а раз'и'раш'и...

О, свещенно-благи небеса, как се гърча безспирно-щастливо от тази новина! Благодаря ти Венетке, поклон! ! Аз "изядох с кориците" твоите предишни две високохудожествени книги: "Триумфът на кучките" и "Вещицата". Но "Инсомния" ме изстреля като един духовен "Пършинг" във влажните дебри на менталния оргазъм, съвокуплен изцяло с разстърсваща космическа нирвана! Изплаках от неземно щастие цял океан от солени сълзи, намерих небивала утеха в книгата ти! И сега плача неспирно... Любовникът ми също реве безумно до мен в топлия юрган... До плюещите безделници тук: А вие колко книги написахте, озлобени завистници?! Въобще можете ли да четете? Марш обратно в първи клас!!!!! Аз случайно преди години попаднах на книгата "Триумфът на кучките". Дори не знаех от кого е написана, просто заглавието ме грабна като един неочакван мираж в пустинята. Още след прочитането на първата страница книгата ме пренесе в един друг, по-добър, по-човечен свят. В главата ми закънтяха звънки камбани, устата ми започна да пресъхва от вълнение, а цялото ми тяло - да се тресе от наслада... Това не беше книга, това бе един необозрим космос, един далечно-недостижим блян! Не можех да се спра, действуваше ми като венозен наркотик, който на порции разгръщаше един небивал екстаз в мен... Направо се влюбих се в това момиче Венета Райкова. Под влияние на книгата направих небивал прелом в живота си. Бих два шута на мъжа си - един мухлясъл дебил - и започнах да флиртувам с различни непознати мъже. Обхванах в женските си лепкави мрежи любовник с 30 години по-млад от мен, владеещ до съвършенство кама-сутра. Както в тази велика книга и при мен се получи един триумф!!! Убедена съм, че книгата има дълбоко атобиографични моменти. След прочитането на "Инсомния цяла нощ се потя, не мога да спя и да ям от вълнение. Убедена съм, че "Инсомния" ще заеме също първо място в европейската и световна интелектуално-духовна съкровищница.

ТВ водеща, писателка... брей брей, то страшна работа. Кадърна до нема и къде , пък взели , че я свалили от ефир. Ти пристаяш ли си ? Ама сега пак ша я гледаме с наслада , най вероятно в " Господари на ефиро".

успех и антирекламанат е реклама ."Горещо" беше популярно предаване спряха го независещи от нея причини. е на друго от "Горещо" и "Дневника на Венета".Би се получила симбиоза между двете.

Чудесна новина! Дано това да означава, че спира да пише книги, защото не й се отдаваше тази дейност особено.

По-добре да пише книги и никой да не ги купува, отколкото да бръщолеви глупости всяка вечер от екрана.

Е кой ли пък я гледа тая телевизия ?!

Венета не обясняваше ли,че повече 'горещи',новини тип жълто предаване ,където интервюира известни личности не иска да води и това е причината да напус не Горещо.А това ми звучи като много подобно

брей, за 9 месеца - 4 книги... дали не подобрява рекорда на Ж.Сименон

не, на Иво Сиромахов

вярно, забравих че има и други родни състезатели

Олекна ми като разбрах, че предаването е по BIT. Тази турско-помашко-соросоидална пропаганда съм я изтрил от списъка с канали.

Аз ледам само канал 3.

Аз гледам основно National Geographic, Discovery, Animal Planet ... обаче при първите две пак го карам избирателно, че и там понякога залитат в разни посоки.

Ох, гледам го в момента това предаване, ама Венето, колко пъти да слушаме за любовта на Жени и Тачо?Новините поне са новини, а твойто - мноого стара прокиснала манджа.

И аз го изгледах - за първи и последен път. Евгения Калканджиева раздаваше модни съвети облечена като клоун ... а също така раздаваше и семейни съвети .0. Недоумение предизвика у мен и високото им самочувствие да се изказват по въпроси и теми, от които не разбират ...

браво Венета заслужаваш да си водеща.

Ооо... много е продуктивна тая Венета Райкова бе!

Тази женица като я уволнят от някъде след това има навик в "худ. произведения" да лее жлъч и помия за бившите си колеги,така че аз бих се позамислила дали да я назнача някъде!! Не знам какъв "бестселър" ще сътвори за настоящите си колеги като я изритат и от тук.

Ще видим 1-2 епизода и ще коментираме.

К`во ревете, бе? Който не я харесва, да не гледа. Аз няма да я гледам. У вас само тоя кабел ли върви? Аз не съм го чувал даже.

Ми отвори си ушите. Знам, че предпочиташ моите медии.

ПФФФФФФФФФФФФФФФ

Ко? Не!

Най-после. Толкова ни липсваше.

Поредната помия от полуграмотна водеща с неграмотен и малуомен програмен директор (Диков). Дано собственика на телевизията се събуди по-скоро, спре това безумие и разкара всичките боклуци ( Г. Дончева, Кулезич и др. псевдо водещи). Тъкмо тази телевизия започна да става приятна за гледане и я полазиха малоумниците, който ги изгониха от всички други телевизий заради некадърност и нелицеприятност.

Телевизий ще да е някой древноргъци бог предполагам? Иначе тази телевизия е май форма за социално подпомагане на некадрници като Фучеджиева и други безработни и некъдърни псевдо-хайлайф лелки. Кой ли ще ги гледа??

Две думи - некадрници - некъдърни не можеш да напишеш грамотно, тръгнал/а си на други да се присмиваш.

Защо ? Кому беше нужно ?

Правил съм тройка с Венетка още когато беше студентка. За нея няма никакви табута!

а сашо диков,боже мили,този човек с нечленоразделена реч,този човек от коя пещера излиза и някой слуша ли го.Трябва да се мразя ,та да се наказвам с него и другите като него.Кой им дава трибуна бе

Тая жалка кабеларка събра всякакви клошари - Диков, Любица Кюлезич, а сега и тая шматка. Ташак телевизия.

Венета се е изчерпала, не става за нищо! Да се насочи в друга сфера,неприятница гадна.

О, не, Боже опази!

поначало е с нисък рейтинг, събрала е разни полезни изкопаеми като Колезич, Диков и др. а сега и тази изтрита плоча Венетка.

ако и чуя неприятния писклив глас и ще п...на

И по какво преценихте, че романите на "Вендета" са "успешни" , или просто преписахте колонката, съчинена от рекламната ѝ агенция?

Eeee....... Само Венеткас ли! А къде са Миглена Ангелова, Ива Екимова и още плеяда изтъркани родни "звезди"?

Ще й мириша чоропогащника.Кой го беше казал това? Бая извратен е трябвало да бъде.

Мъжо и май го беше казал по Брадъра, ама сигурно вече съжалява за това :D

тези които са взели тази неприятна и изтрита да води ново предаване, че кой ще го гледа

Боже мили, тая пак се докопа до ефир и пак ще прави безвкусни помии. Направо ужас. То няма какво да гледа човек вече по тая телевизия.