Луиза Григорова се омъжи

Актрисата от "Откраднат живот" Луиза Григорова се омъжи за режисьора Мартин Макариев на бутикова сватба в курортното селце Лозенец.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубав анцуг.

Лично на мен младоженека ми прилича на ръпон, но какво разбирам аз. Но поне за сватбата можеше да сложи ризка която не му е отесняла от лани - вижте първата снимка.

и това ако е хубава булка, но нейсе. Ние по-грозните да мрем ли. Друго си мисля - развила се като актриса, а леле-е, а преди да се развие? Явно има много приятели което е похвално.

Хубава булка, хубава сватба, ама евтинджос малко...Що извън сезона? Сега грам човек няма в това село...

Сара Хирш - наполовина ливанка, наполовина българка, по същество си е чиста еврейка! Иначе честито, плодете се и се размножавайте!

бащата на Мартин беше голям мръсник Луиза ,кой те излъга , че ставаш за актриса, по ти отива да си модел , другото е илюзия на тъпата ти главичка.

LuiZZa, Sara Hirsh, какви "красиви" "български" имена?

Щастие, разбирателство и късмет ! Прекрасна си, Луиза !

Честито! Чудесна двойка, а актрисата Луиза става от ден на ден по-добра в професията си. Голямо израстване, чудесно и жизнеутвърждаващо излъчване. Бъдете живи и здрави, а хейтърите заслужават само присмех

Всяка грозница-булка с хубава булченска рокля! поне роклята е прилична!

Имаш логиката и изказа на Божинката - демек квот си мисли човек, само ти си знаеш, кво си мислиш...

Нежно, елегантно момиче с модерен изглед и начин на поведение. Когато говори, много ми напомня женственото излъчване на Невена Коканова.

Вярно напълно! Много нежно и женствено излъчване има, освен това си казва репликите непринудено за разлика от доста други български актьори. Определено има талант. И приликата с Коканова е вярна.

"Казва си репликите" е много точно. Пълно дърво като актриса. Като визия има модерно излъчване, което майка и успя да наложи чрез връзките си в модния (и не само) бранш. Якото бутане цял живот.

Пишете си каквото искате, но милиони пъти предпочитам да чета за Луиза, отколкото например съседната новина за Николета Лозанова. Луиза е естествена, непринудена, не я бърка да ходи без грим, да се облича както и е удобно, не си развява гърдите и задника в очите ми, не се разголва, не е вулгарна. Харесвам я и дано е щастлива в брака си. Този Мартин е късметлия! Живи и здрави, и да опровергаете всички скептици, имайте дълъг и щастлив семеен живот! п.п. Чакам с нетърпение новия сезон на "Откраднат живот"!

Мда, много скромно момиче, не се разголва изобщо, обаче като отвориш търсачката и все диби дюс. Но Ая не знае как се използват тези високи технологии и чете дир.бг на воля. Между другото, Николета Лозанова е много по-откровена дори и в събличането, отколкото тази безлична девойка.

Мило мое Бае, Ая много добре знае как се използват т.нар. технологии и също така много добре мисли, преди да пише, за огромна разлика от теб. По ника и по обобщенията ти разбирам, че си поредната кифла с вятър между ушите, която се подмокря като види набита черна циганка с огромни гумени цици. Но на това, Бае недорасло, времето отдавна му е минало... Така и не схванахте, че от естественото по-хубаво няма. Е, разбира се, ако си си естествено грозна и силикона няма да ти помогне, даже ще влоши нещата. Послепис : Луиза Григорова няма голи снимки! Без каквото и да е уважение към теб!

Както се казва, "Кой е, е, кака се омъжи".

Как можа това нежно дете да се омъжи за този плондер ?? На нея много повече и подхожда Наум Шопов.. Просто са родени един за друг..Не мога да си ги представя в леглото.. тя изящна и миловидна, а тоя глиган хъркащ и сумтящ...Брррррррррррр

Чак пък дете... Обрисала е доста мъже.

Ти пък си или стопроцентова тетка-клюкарка или стопроцентов тюфлек-махленец! Много знаеш кой с кого спал. Светил/а си им. Такива простаци като тебе все си мислят за другите, че правят това, които на тях им е в акъла!

Къде видяхте плондир? Нещо не сте се ориентирали кой е младоженецът! Много си е стройно момчето и има мъжко излъчване, не е някакъв лигав.

Някои гледат да намират кусур на Луиза, а за Човека-Вежда нищо не казват! Как тоя грозник излъга момата... Не гледам БГ филми и не я познавам като актриса, но на снимките си е симпатично, младо момиче, което си следва селфи-тенденциите на времето в което живее.

Гола вода е тази като актриса. Гледах преди време неин страхотен еротичен клип. Може би амплоато й е филми за възрастни.

НЕ РАЗБРАХ.

много изказвания тук говорят за това, че българите не понасят чуждото щастие. И не само не го понасят, ами всячески се стремят към разрушаването му. Войнстващата простащина и завист наистина ни отличават от останалия цивилизован свят.

Точно така! И говори колко нещастни хора има у нас. Щастлив или ангажиран със смислени дейности човек няма да седне да злослови и клевети за другите!

Честито! Да ви е сладък живота.....и умната!

Не разбрах от кой е "учиша" роклята?

Няма кой да им учишие два шамара, затова така пишат.

Има недостатъци колкото искаш ама си я карат както си знаят ужким актриса и избран режисьор е това е с мисъл .Има много такива случаи.Луиза не впечатлява с нищо носи се като номадкаПобутвайки се от известната си майка -по-хубава от нея за съжаление

Не можах да се стърпя, но ... майката на Луиза не е по-красива от нея най-малкото - защото има поне 2 ринопластики. А баща й е пернишки винкел - какво има да говорим за интелигентност тук ...

Крайно време беше, след няколко оженвания.

Бъдете щастливи, много хубава двойка! Ей кога порасна това момиче, кога се омъжи :D Помня я още от Стъклен дом.

И тая слива я заградиха с ограда ... То ограда, ограда , колко да е ограда - все ще се барне нещо!

Нека са живи и здрави! Иначе Луиза си е пишман актриса.

Струва ни се, че играе добре. Чак съвършено - не. Но има талант. През онази работа ми е за нея, просто едно мнение.

Сладури! Много щастие им желая и все така успешни актьорски превъплъщения за талантливата Луиза!

Споко. С нейната майка, а сега и мъж ще има да ни я натрисат дълги години.

Честито! Бъдете щастливи и не четете безумните глупости които пишат за Вас.

до 3 години а може и по малко Луиза ще се раэведе

Ако не тя - то поне мъжът й;)

От горе ли ти го дават звездите? Тогава ли е ретрограден Меркурий?

Какъв 4ти сезон бре??? Няма да има такъв.

Е, и какво от това?

Булката е квазимодо. Не трябва да отваря уста, зъбите й жълти. Предизвиква в мен погнуса.

Хубава е, но има някакси болнав вид- все едно няма много енергия и според мен за моя вкус тя е прекалено слаба.

личи си, че не си стъпвал/а на театър за да я видиш на живо

Нежна копринена рокля за лежерна морска сватба ! Аман от " разбирачи ".....

Младоженека има вид на нервняк! Що ли се жени?

Извинете невежеството ми, но някой може ли да ми обясни понятието бутикова сватба. Благодаря предварително.

би трябвало да означава "уникална", "единствена", "неповторима"... знам ли ;-)

Сватбата е проведена в местния бутик. 50-те гости едва успели да се съберат в малкото помещение ...

Малка, изискана............... А Луиза изглежда ПРЕКРАСНО !

Бутикова значи малка на брой, но подбрана, качествена, а дали е била такава, знаят само присъстващите.

Отвратително грозни снимки, на това ли му викат селфи? изплезени изеци, разкривени лица на подивели козли, и грозни разкривени лелки ....плюнки, очите извън орбитите, ами тия преличат на диваци фанати от джунглата бе! И роклата е грозна, нема форми, нема естетика.... Пиянстването на морския брег ако го имат за арт..... Отвратително лошо впечатление на пияни и разкривени хора без чувство за естетика! грозно! пошло! тъпо!

Хубави , щастливи хора ! Да са живи и здрави !

Госпожо Роксана, лекувайте се и си пийте хапчетата редовно ! Това няма да промени явно тъжния ви живот , но поне ще ви помогне да не се излагате с подобни смешни постове !!!

честито ...супер ама туй "бутикова сватба" малко тъпо ми седи напоследък с тая ширпотреба в речта и някак досадно дори, абе тъпа банална соофиянска му работа бате... остава и "брутално бутикова" да напишат нейде и направо ше ми се доповръща

Кво общо има Софето с простотиите на ДИР, викаш? Натокана и джиджана ли трябваше да е свадбата? Или саму за преятельти, та да ти й таман? Я върь са гръмни нейди...!

Много красива булка , и като двойка са много симпатични :) Любов и късмет ! Честито !

Много са готини! Да им е честито и щастлив съвместен живот!

Луиза изглежда страхотно, но Теодора Духовникова... изумена съм как хората се намъкват умишлено в някакви торби, подобие на дрехи, с единствената цел да изглеждат по-"арт"... ами на сватба се облечи прилично като за повода, от едното уважение към себе си, младоженците и гостите... много съм старомоден явно и не ги разбирам нещата...

'ноо ти разбира главата на тебе :), проветрява се отдолу жената, удобно и е ! к'во и пука за възприетия етикет или за арт-а просто се харесва и е удобно

Добре, че не с официалния анцуНг!

Теодора изглежда прекрасно !