Тръмп блокира Стивън Кинг в Туитър

Американският президент Доналд Тръмп е блокирал световноизвестният писател Стивън Кинг в Туитър заради честите му критики към американското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп блокира Стивън Кинг в Туитър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На времето съм чела доста от книгите на Кинг. С днешна дата ми се виждат като дъвките - подъвчеш и хвърлиш, не остава съществен спомен. Освен това прекомерното желание на автора да се заяжда с Тръмп е странно - по същия начин и героите на книгите му излизат от границите на нормата. Има нещо психически нестабилно в Кинг, личи и от визията му.

Аз този Ст.Кинг съм го блокирал отвсякъде от много години.

Точно това щях да напиша и аз. Нито чета книгите му, нито гледам филмите по Стивън Кинг. Те само рушат човешката психика.

Извинете, вие кои бяхте?

Двама психари, хвани единия, удари другия...

За първи път го виждам стивън кинг и мога да кажа че прилича на убиец психопат каквито съм чувала че са и персонажите му от книгите му

"Когато лудостта премине определена граница, се превръща в еднопосочна магистрала без отклонения." Bag of Bones "каквито съм чувала че са и персонажите му от книгите му" Добре де - защо трябва всеки неграмотен и полуграмотен да изказва "мнение" и полива с помия? Госпожо/госпожице - книгите се четат и се мисли, докато се четат - не се "чува" за тях и за персонажите. Да, Стивън Кинг не е Паулу Коелю, нито Джоан Роулинг, Джаки Колинс или Сандра Браун. Той е съвсем друго ниво писател. "Ужасно съм уморен от болката, която чувам и усещам, шефе. Уморен съм да се скитам по пътя самотен като врабче под дъжда. Уморен съм, че никога не съм имал приятел, с когото да бъда, да ми каже къде отиваме, от къде идваме или защо. Предимно съм уморен от хората, които са лоши един към друг. Уморен съм от всичката болка в света, която чувствам и чувам... всеки ден. Има твърде много. То е като парчета стъкло в главата ми... през цялото време. Можеш ли да разбереш?" "Хората нараняват онези, които обичат. Така е по целия свят." Джон Кофи, The Green Mile

...защо трябва всеки неграмотен и полуграмотен да изказва "мнение" и полива с помия?... 51, това важи със същата сила и за теб! 1. Когато не си чел дадена книга, но знаеш в резюме съдържанието ѝ, означава че си прочел или ЧУЛ някакъв отзив за тази книга! 2. Книгите не са задачи, за да се "мисли, докато се четат". Книгите се ОСМИСЛЯТ, чак когато прочетеш цялото им съдържание! 3. Опитваш се да впечатлиш аудиторията с някаква начетеност, но всъщност си служиш единствено с цитати. Нещо характерно за хората без собствено мнение и мислене. 4. Единствената твоя мисъл в целия ти пост е дребнаво и комплексарско заяждане и обиди към човек изказал СВОЕ мнение. Та кой лее помия в случая?

Прилича на алкохолно бебе. Един от сигурните белези на децата, чиито майки са пиели по време на бременнотта е, че над устата е съвършено гладко, няма я онази характерна гънка под носа. Можете да си представите какви са деформациите в мозъка. Момчето е писало каквото му дойде на ума, а "ума" му е необикновен буквално!

...трябва да си заваршен психар за да описваш подобни неща като Kинг !...това че е продаван в голям тираж...показва колко е болно обществото !...порнографiята саSHто се продава в огромни размери ,но си остава порнографiя !...каквото си е тарсил си го е намерил !..и аз бих блокирала някои идиот дето ме провокира непрекаснато !...в случая този психар се рекламира безплатно за сметка на американскiя президент !...с какво толкова е обогатил света ...с психарските си уjaсии ?!?...е няма що !...определено i без него много хора щяха да спят по- спокоино !...тапанар !!!

Да беше прочел някоя-друга книжка, че да се научиш как се пишат някои думи.

не се прави чрез социалните мрежи!

"то" блокира автора си...

Гледайте филма Idiocracy, там в пародиен вариант ще видите това, което се случва с Америка в момента.

по скоро може да се каже че това се е случило вече в Булгаристан

Филмът е невероятено прозрение за бъдещето. За съжаление, не само в САЩ, затъпяването и идиотизирането е повсеместно. До там води рекламата и практикуването на консумеризма.

В този спор подкрепям Стивън Кинг,но съм доволен,че Хилари не е президент.

един идиот е блокирал друг идиот - голяма новина

Един идиот критикува легендарен писател щото мадар раша му плаща голяма новина.

Един идиот си мисли че "легендарността" на един писател се измерва с търговския му успех. Хайде да минат поне 100 години и ако някой го помни тогава ще си говорим? И излез ако можеш от двумерния си свят. Не всеки който критикува Тръмп е русофил и получава заплата от мадар раша. Много бързо ще свърши парите ако беше така.

Ако смяташ Ст.Кинг за легендарен писател, то тогава Тръмп е легендарен бизнесмен стигнал успешно до президент на САЩ. А легендарният писател цял живот твори еднотипни психарии за 18 годишни.

Стивън Кинг е ерудиран писател и на много различно интелектуално ниво от нарциса милиардер!

Брей, фашизоидните комуноиди-тръмпетисти на руска хранилка веднага скочиха на амбразурата, да бранят "американския" президент. Дето толкова е огелпен в калчища, че не може да свърши работата, за която путлер го назначи :) Смях в залата :)

покварен тип е Стивън Кинг, типичен мулти-култи мазен либерал, политически гъзолизец на Обама, върл противник на закона забраняващ на малолетни да гледат филми с ужаси и насилие

Кинг е голям, много голям... :)

Интересно, ако в Туитър наричаш някого импулсивен идиот, всеки път, когато не харесваш каквото той прави, ти как трябва да бъдеш квалифициран?

Стивън Кинг завижда, Тръмп стана по популярен дори от него и Анди Уорхол взети заедно

Тоя па Стивън Кинг не е по-малък психар. Един луд смотаняк. Бас ловя че е убивал хора, и така си е писал книгите. Па седнал с Тръмпчо да се заяжда.

Стивън Кинг е болен мозък, майка му е била работила укротител в лудница и го е спуквала от тормоз

интелектуално и емоционално, тръмп е на нивото на 7/седем/ годишно дете, което е поредното доказателство за въвеждане в Целия Свят интелектуален и образователен ценз за правото да избираш и да бъдеш избиран.

Мдаа. А ти си на нивото на 8 годишно дете. На интелекта на Обама ли се възхищаваш или на красотата на Мишел Обама?

Аз пък си направих Twitter само заради Тръмп!

Най-после ще спя спокойно! Идиоти!

еми к'во пък демокрация - единия иронизира президента и хоп президента го нарича глупак и го блокирва ! к'во толкова има пък да се сърди Стивън Кинг или пък да се подбъзиква и президента му е демократ има си функция блок ползва си я негов си избор ....на мен ми е нелепо че всичко става през туитър или фейсбук скоро туитър и фейсбук ще е новата свръх институция а не президентската

демокрация ли ?муахахахахахаа

Абе на Тръмп нали му забраниха да има профил в туитър, нещо омекнаха ли собствениците или се представя под фалшива самоличност?

И мен някой идиот, пък било то Стивън Кинг, да ме нарича "импулсивен идиот", и аз ще го блокирам. Нормална човешка реакция. "От Белия дом нямат коментар по казуса." От Белия дом нямат коментар по казуса, защото казус няма. Терминът е използван неуместно.

не можеш да блокираш истината особено в сащ

Джулия

Много сте ми смешни като започнете да се изхвърляте с гръмки фрази. "Не можеш да блкираш истината"... На кое му казваш истина? Че един откровен простак влиза в туитъра на някого да го обижда? Хайде стига. Има някакви общочовешки норми, които би трябвало да се спазват. Но явно Кинг е пропуснал първите си 7 години. Освен това както виждаш "истината" може да бъде блокирана. Тръмп го доказа.

Тръмп е президент. Няма право на такива реакции. Освен това, акаунтите му са официални източници на информация според него. Като блокира хора от тях само се готви за нови съдебни дела, защото блокира хора до официални източници на информация на правителството... Ако ти се опитваше да разпространяваш истината, нямаше ли да искаш повече хора да имат достъп до нея?

бе глупости за един истината е една за друг друга всеки поплювко ако почне да те иронизира и ти самият ще го блокираш

трябва да престанеш да си играеш с пишката, оглупял си напълно

Ставам ти фен, абсулютно коректен и логичен коментар.

тръмп направо си е блокирал

а на мене ми е през туита за тия

Бойко, трябва да прати нв Тръмп - Бяй Ганьо - до Америка и Обратно, за да може да се припознае в образа на героия...