Пиърс Броснан и съпругата му на море в Сардиния

Пиърс Броснан (64) и чаровната му съпруга Кийли (53) разпускат в Сардиния.

Обратно в новината

Коментари - Пиърс Броснан и съпругата му на море в Сардиния | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за други жени, далеч по-слаби от тази чета редовно в кометарите тук, че са прасета... тази била понадебеляла, интересно ... и не мисля, че е до лични качества, защото тия ги познавате, колкото и другите известни личности - от клюкарските новини... както и да е; за мен тази жена не е дебела от възрастта, нито защото е родила 2 деца; мъжът й или й изневерява и тя се е примирила, или го мързи, понеже не е твърде сексуален по природа, 1% вероятност оставям на варианта с непреходната им любов, предвид факта, че той е роден на 16-то число и 1% е много, тъй като точно за тези хора е невъзможно да живеят без криввания от правия път в много вариации на този смисъл.

Що не вземеш да и пишеш за тази причина, простако прост... Това пък за 16- тото число ме разсмя- не може да има такова невежество... И да знаеш нумерологията и астрологията са лъженауки- липсват доказателства. Що се отнася до кривванията на Пиърс- еми НЕ! Не си познал! Той дори избягва да снима такива пикантерии... и не злоупотребява нито с красотата си, нито с чара си, нито с харизмата си. Всичко това е техен ЛИЧЕН живот и е нелепо да плюеш нагоре- ще се изцапаш.

Симпатична двойка, личи се че има химия между двамата .

Браво Джеймсе браво :-).

Браво на пича :))) Шапка свалям. Мислите ли, че не може да си смени веднага жената с някоя млада красавица? М? Ама си е с неговата принцеса нали? Жесток мъжкар. Алфа!

Мисля, че не може. На филмите сценария помага много за смяна на мадамите, но в реала адаша няма шанс.

Красиви хора. Живот като на кино. Кийли малко се е поохранила, но пак си е красавица. Да са живи, здрави и щастливи, да си харчат париките с густо.

И после пак казвайте, че няма истинска любов. Пиърс, един от най - красивите мъже, които някога са крачили по тази земя все още обожава жена си, която е загубила всичко красиво, което някога е притежавала. Е това е любов!!! Към днешна дата тази е жена е един абсолютно различен човек, нищо общо с жената, за която се е оженил преди години...

същественото е невидимо за очите,прасета

Разбира се, че има истинска любов, но малцина я срещат, а още по-малко създават семейство с нея. Любовта на живота е една и обикновено, ако я срещнеш не завършва благополучно. Повечето големи любови приключват драматично и те белязват за цял живот. Ако имаш повече късмет ще я срещнеш 1, най-много 2 пъти. Не мисля, че човек е способен да обича повече. Всичко друго са някакви временни трепети и емоции, които повечето хора бъркат с любов.

Не е загубила нищо красиво..чаровна, прекрасна жена..просто е надебеляла.Прекрасна новина за всички амбициозни билдъри...да се позамислят....

Напълняването на жените в тази възраст е естествен процес- хормонална промяна в организма.

Защо браво??? Тя просто се е примирила с всичките му изневери, връзки .... А можеше отдавна да се разведе и да си живее като царица.

Пиърс и Кийли Шей Смит са женени от 23 години- не от 16. Синът им Дилън е на18години, а Парис е на 14. Много красив мъж.

Греша- Дилън и Парис са на 20 и 16 години. От брака с Касандра Харис има още двама синове- Кристофър и Шон на 33години. Дъщерята от брака с Касандра - Шарлот умира на същата възраст- 43 години , както Касандра и от същата жестока болест. Именно Касандра иска Пиърс да играе Джеймс Бонд и това се случва през1995 год - ,, Golden Eye,,- и песента на Тина Търнър. През 1995- та вече е изминала една година от брака му с втората съпруга Кийли Смит.

Шарлот не е негова дъщеря,а на първата му жена

Тая много е набъбнала бе...

Баси...Времето не прощава...На никой... :( Евала, че са заедно!!!

Евала, че си остаряват заедно, въпреки че се е охранила

Евала, че той й говори такива хубави признания.

много се охранила тая чаровна съпруга май....

порто черво се казва мястото

Живи и здрави да са, хубаво семейство.