Кристина Милева стана майка и на момиче

Топ моделът Кристина Милева вече се радва на второ дете, този път на момиченце. Красавицата е родила преди два месеца, но едва сега се разбира за събитието.

Обратно в новината

Коментари - Кристина Милева стана майка и на момиче | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А коя е тази? Щото у маалата Айше роди 7 дете

... с какво се занимава бащата, освен със сърфиране? Само питам.

Сега остава да си спретне и едно от третия пол както е тръгнала работата. И да си купи по-тядна дълга пола, за да си събере нозете, иначе все в АГ-то ще си стои с това добро сърце. Хаерлия и успех.

ГолЕма работа ще да е този КАЙтсърфинг, след като и детето са кръстили на него (Кай). Бях чувал за разни, които си кръщават децата на герои от сериали, ама на спорт ... това е нещо ново.

коя е тая?

Една успяла българка

ирония

Закачалка с крака.

Добре, че се отърва от онзи пияница Донков!

Хубаво семейство.

Сигурно нямам вкус. Защо все стават моделки, миски, плеймейтки и т.н. разни, които изобщо не ми харесват. Аз явно не съм в ред....!

Не се притеснявай и аз съм на същото мнение.

Да и е честито...но все се чудя защо известните и световноизвестните са толкова нискообразовани?...Стават моделки на 15 и после цял свят говори за тях.

Браво, браво, като няма друго, накрая и сърфист върши работа.

Добре, Делчева, все по-добре, ще стане човек от тебе лека-полека. Дребни грешчици, ама да не издребняваме. Е, културно е написано, защото е писано от някой друг, но - така се учи човек, с примери. Сега ако и почнете самостоятелно да описвате новините, ще настъпи пълно щастие и мир за земята.