Руската Ким събра погледите с пищно деколте

Известният модел Анастасия Квитко, прочула се като руската Ким Кардашиян, показа огромния си бюст със силно изрязано деколте.

Обратно в новината

Коментари - Руската Ким събра погледите с пищно деколте | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това му казват жена-крава. То даже е противно за гледане. Като някоя селяндурка, придошла в столицата да "напредне" всячески.

Православна и ДУХОВНА нравственица.

Тази да не е била нападната от рояк оси?!

Известният ( в Камчатка, Мианмар и Тибет) модел Анастасия Квитко не е ли чувала, че с фотошоп не бива да се прекалява. Особенно, когато се опитваш да докараш някои извивки. Да се беше поразпънала малко по вертикала, ама нейсе....

Защо бе, моме, защо си се окепазила по такъв грозен начин? Имаш дебели къси крака, голямо дупе, тунинг навсякъди, цици, джуки и т.н. Освен това, като си руска красавица, защо правиш реклама на Маями с американското знаме? Къде ти е великоруският патриотизъм? Ей, какво ли не прави алчността и продажността - съмннявам се дали имаш положителни отзиви в руското уеб-пространство. А на снимките ти трудно се намира нещо красиво и привлекателно. Ким ще се откаже от името си, ако продължават да я сравняват с теб.

Къв е тоя кашалот и ква е тая мода?!?

ГОРКОТО ДЕВОЙЧЕ! АКО СЕГА НЯКОЙ МУ ПЛАЩА УТРЕ ЩЕ СЕ ПЛАШАТ ОТ НЕЯ. КУХА ЛЕЙКА!

Много паплач се навъди, дето иска да печели без да работи, само да се показва в мрежата с някой пошъл продукт. Едно време тия по цици по списанията бяха малко, сега са милиони, конкуренцията е жестока и пред преситената публика някой може да блесне само с деформации, извращения и крайности. Тая кака се е направила на биволица, други са се надраскали като като мексикански наркотрафиканти, трети не излизат от фитнеса и приличат на възлести чворове. Мечта за други мързеливи, отпуснати, неграмотни и нечистоплътни тийнейджърки или мъртвопияни, миризливи и прости неудачници.

Отврат!

То добре, но ако на 25 изглежда така, как ще е на 40 г. ? Все пак жената не е за една сесия ...

Защо си е съсипала тялото с тези импланти?!

Писна ми вече от тези изкуствени цици!

Радост за очите на сексуални извращенци и за пластични хирурзи, очакващи поредната приумица на тази тяхна евентуална загубена клиенка- срещу много пари, естественно!

Машаллах... За голям майстор - голям тезгях.

Браво! Вече и най-големият гъз ще е наш, руски!

Цар Жопа!

ми какво да кажа става за реклама на евтино говеждо.ама за всеки влак си има пътници

Настоящий советский грузовик.

Браво!!! Ще тиизхвръкнат ненките, мойто момиче!!! Но си хубава!!!

Ким е доста по-сладка в лице от тази бузеста рускиня.

Анастасия е нужен дебел и як к.р, за съжаление вече много малко българи и аз самия не отговаряме на горепосочените условия. Р.Р. Единственно дебелия портфейл може да компенсира, но и той е вече доста изтънял..

ХАХА супер си!

Виагра брат, виагра :) Ама от стотицата. Няма лабаво. Ако не става - става. Ако пък става, дваж по-добре - стомана и дълго държиш :))) Две хапчета, 33 лева. Послушай професионалиста

Не е върпоса в твърдостта, тук се иска поне 22 см и обиколка 18 см., т'ва се е затюхкал колегата.

Направете сайт за цицомани и там ги помествайте тези.

"Руската Ким" само по себе си е смях до припадък! Като "руските рокери" - ония смешници докарани с имитации на рокерски атрибути, дето обикалят да прокламират "православния" руски национализъм .... Абе направо да направят сайт www.RussianKimForEveryone.com и да се продават девочките за булки на Запад ;)

А така ! Друго си е щатското.

Буба лази...

На това му се вика чуждопоклоничество ;) Аз просто се присмивам на напъните на руснаците все да се изпишат като западняци, ама по-православни :))))

от цял свят - обединявайте се и се гответе - тя е тук и напълно готова в тръпнещо очакване на вашето...изкуство!

В лицето е много красива, но това тяло....не знам кой би я пожелал в леглото си.

перфектно тяло, точно такива ги обичам наи-много!...

Всеки турчин би се облизал като гладен котарак:))))))))))

При цялото ми уважение към селските моми - тази е от най-мощните. Явно действително е модерно завръщането на село, с тая разлика, че в това добиче няма нищо естествено, а само операции + ГМО.

Тази защо ми я навират? Да не е измислила студения синтез?

Такъв задник се прави с импланти, не с ядене. Само не разбрах кога стана модерно и красиво да приличаш на трамплин отзад. Че и пари се дават за това. Откачен свят!

Да имитираш точно онази неугледница кардаш , си е доста малоумно ...... Поне Анастасия има хубаво лице , за разлика от върколака :))))

"Пръскачка" отвсякъде.

Навремето им викаха дИбИланки:)

Не ми се мисли на какво ще мяза на 40...

Както винаги догонващи и имитиращи във всичко. Руския Майкъл Джексън, Руската Ким, Руската Барби ... Жалки копирачи и имитатори. Измислете нещо сами бе нещастници..нещо което другите държави ще се опитват да имитират. За нищо не ставате!

Измислили са Окуджава, Висоцки, Плисецкая, Шаляпин, Станиславси, Толстой, Достоевски, Пушкин, даже Петър I с прекрасните сгради, строени по негово време, но ти не си чувал за руска култура, явно. Да кажа ли и за Менделеев..., не няма смисъл. Цици да има и чалга...

Почти никой от тия не е творил след 1917-та когато на практика Русия е била напълно унищожена от болшевиките. А на Петър I сградите в Санкт Петербург са копие на западноевопейските. Самия град е построен с тази идея, и Петър I не го крие. Та ..още един пример за копиране и имитация от ватенките!

за съжаление на имитации сме царе ние...Българският Елвис-Цецо елвиса, Силвия Кацарова-Тина Търнър, Гери-Никол-лейди ГАГА, Васил Петов-Франк Синатра, Дидо Мачев-Дани де Вито, Адриана Лима-плеймейтката Мартина Юрукова....абе поне още 10-на подобни има, така че....смеха е и при нас....

за мен са еднакво грозни и дебелите и слабите жени без женствени пропорции- мършави кранти и дебели свине! А пък и тези бюстове на дойни крави,все си мисля колко грозна трябва да е жена ти, за да харесаш тия торби!

Мъжете които като малки не са кърмени и отбити от майка си след години стават цицомани.....опитват се да наваксат явно:)))))

До 10 години всички тези изпъкнали части, ще са сериозно увиснали, а допълнителните корекции само ще ги подчертават. Искрено го съжалявам това момиче, ама жалкото е, че не го осъзнава.

бахти чудото, пък на мен ми викат, че съм дебела..и тая крава нЕкой й казал, че е модел, така ли?!! то високо колко табуретка, със сланина за три села...

Радвай се! Аз също се почуствах почти слаба след като видях тези снимки! И лелеле, какъв задник!

НЕ се бой за всеки влак си има пътници но ако сравняваме между тая и ким кардашян то тая мамашка си е много по красива в муцуната от колкото тая ким

Какъв красив укрослон!

Каква Рускиня , Квитко е фамилия на Укрите , ако беше Квиткова тогава е Рускиня !

На какво е модел тази дебела жена? На макси дрехи за oversize хора? Ако нямаше цомби да разсейват погледа от туловището й, щеше да е ОЩЕ ПО-жалка картинка..

Първо се ококорих, после си плюх в пазвата и сега бягам да ми баят против уплах.

Малиййй, на каката са си и направо като на петокласник дебил главата. Ашколсун. Кво и намирате кусури, то вие сте пък сигурно много убави.

Само не ми казвайте,че това НЕЩО трябва да е секси...ПРИ МЕН ИМА ОБРАТЕН ЕФЕКТ ПРИ ВИДА И.Не знам кои човек с финансови възможности и позволи да му се снима на яхтата.

Тюлен безподобен. Само пиян руснак би си го вкарал в това "нещо".

За Ким Кардашиян ли говорим?

Това е някакво ГМО!

Много пластмаса, не мислих, че някога ще го кажа, но Ким изглежда много по-естествено. И поне се опитва да вкара някаква естстика в снимките си, това прилича на евтин порно филм.