Мадона с ново гадже - 30-годишен модел

Мадона има връзка с модела Кевин Сампайо, като той дори се е преместил да живее в Ню Йорк, за да е по-близо до нея.

Обратно в новината

Коментари - Мадона с ново гадже - 30-годишен модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мадона си е Мадона - длъжна е да си поддържа имиджа. Както Мик Джагър. Но забелязвам, че много зрели мадами в последно време се усукват около 15-20 години по-млади от тях мъже. И не могат да разберат, че за мъжете това е временна тръпка. После има драми и трагедии, защото се хвалят на ляво и на дясно (особено пред бившите си мъже) и като ги оставят се чудят как да вгорчават живота на хората.

е сигурно кой около кого се усуква. Мойте впечатления са, че е обратното :) То всичко иначе е временна тръпка. И при мъжете и при жените. Факта, че жените искат по-дълготрайни връзки се дължи не на по-дългата им тръпка, а на това, че искат да има някой, който да се грижи за общото потомство...

Не ме занимавайте с проблемите на колежката, че ми става лошо.

се борят активно за унищожението на морала и ценносната система. затова и те са се наточили толкоз на мадонка феминацито :)

Ей тази не си начеса катерицата. То негри ли не бяха,режисьори ли, гейове ли,пубертети ли. Е не може и не може. Време е да си хване един вмирисан балканец и да се кротне.

...ох на баба палавника...я какав е щракнал...ама ти сериозно ли ?!?

Чисти стоково-парични отношения!

на такъв "модел" му се вика жиголо.

абе тоя колко ли Виагра трябва да пие за да му стане от леля му Мадона? ..освен ако не е геронтофил де.. а пък и тя нещо много се е олабила, да си беше взела един максимум 24 годишен, какво ше си играе..

Каква леля?! Тя му е баба!

е, ако сравняваме с циганите , с разлика от 28 години може и да му е баба... на 14 родила, и после на 28 вече с внуци :))

Направо може да е никрофил!

За тези които обичат мириса на парите, нямат нужда от Виагра. Те се надъхват само от мириса на зелени хартийки.

К..рви нимфоманки златотърсачки...такива умират сами.......

женаат си гледа живота..то драскай

Мадона сама няма да умре. По-точно умират сами вдовици жените в България, че мъжете им рядко доживяват до 75 години.

Прав си, като изключим дузината под-тридесет годишни модели наоколо.

леля ви Мадона може да с стара чанта, ама лъскава.... вече и с опънат фейс.

Еми след толкова опъване от негрото...

Сега никому неизвестния 30 годишен модел Пампайо, ще стане супер стар покрай леля Мадона!

Нещо лошо ли е това на някой да му се получат нещата?

Мне няма нищо лошо. Просто имаме нужда да се възмущаваме че някой ще забавлява Мадона няколко години, но пък ще бъде пре-добре възнаграден, надяваме се. Може би всеки иска да бъде на негово място, а защо не и на нейно. Аз лично не искам такива неща, хаха.

Дано да се ожени за нея и да и отмъкне половината пари.

И какво като й отмъкне половината пари? Ти пак ще си живееш мизерния животец в някоя дупка...

Така трябва.

Правилно! Мъжете става до 40 годишни. После започва да им засича пистолета, да пускат шкембета и да олисяват - не си струват! Ние, хубавите жени, трябва да се възползваме и да си хващаме млади любовници! Наздраве за младите гажета!

От космоса си личи че опита ти с мъжете клони към нула! На младите гадгета пистолетите им изтрещяват до 2-3 минута...Докато мъжете на възраст отдавна са овладели занаята, ама и те тъпсят нещо младо не щат кранти.

хахах разсмяхте ме

Всяко "нещо младо" ще иска да се вози на скъп джип. С гол патлак не става нито като си млад, нито като ... не си млад.

Ти, "МЪЖО", откъде знаеш, какво се случва с пистолетите на младите гаджета? А? В плейбой ли го прочете или имаш лични наблюдения? Какъвто и да е случая, драги, при всички положения имам повече опит от тебе ... :) А нали знаеш - едно е да искаш, друго да можеш, 3то и 4то да го направиш. Една забележка - ако стар мъж иска да чука млада жена му трябват пари. Даже понякога много пари. Докато младите мъже иска просто неангажиращ секс. Което и получават, от нас , по-възрастните. Щото връсничките им искат повече. То е и нормално де. :)

Алфа Вълка

А бе гърмеше ни по-бърже пистолета първия път, ама и бърже презареждахме. Бам-бам-бам-бам 4 пъти за 5 мин ми беше втория път. А след 10г няма да мога в 4 за една седмица да направя. Беш не беш на уя времето лети!

100% си комбайнерка или краварка със задник колкото на кон и за това няма кой да ти полива вмирисаната на развалена риба шунда!! xaxaxa

Аз пък познавам една която беше много готина до към 26 години, сега на 33 е толстолоб който въобще не искам и да поглеждам.