Ким и Кание плащат $113 000 за сурогатна майка

Звездните съпрузи Ким Кардашиян и Кание Уест са подписали договор със сурогатна майка, която да износи третото им дете.

Обратно в новината

Коментари - Ким и Кание плащат $113 000 за сурогатна майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От нея нито става модел, нито майка, че и за порно актриса нея бива, само лежеше и си чоплеше в носа! А пък от тоя черния, лудия никакъв рапър не става. Има една популярна песен и тя е поп и е гласа му е обработен!

Да, има опастност ако ражда пак. Да й се пръсне онази работа отзад.

Баси стисльовците!

И каква е тая мизерия да й ги дават на месец. Гачи ли ги нямат всичките накуп ми ги изработват по 4500. Дайте едно 300К поне накуп и това е.

Само 100 хиляди? Нещо много малко ми се струват. Според мене да износиш детето на знаменитост си е поне половин милион. И 5 000 за близнаци? Това на пазара ли ги продават като домати тия бебета.

Luna0102

Това е официално, неофициално само те си знаят. Поне тези не се преструват като Бионсе, макар че Ким или Бионсе, на всеки който е с 2 деца трябва да му се забрани да се опложда изкуствено- след 30 години населението ще удари 10 милиарда, ако човечеството съществува изобщо де.

И като ударим 10 милиарда кво? Няма място ли, храна? За средностатистическия американец се харчат ресурси - ток, вода, храна и т.н., колкото за 1000 африканеца. Айде прави си сметката дали няма ресурси за всичките или просто не се разпределят правилно. И 20 милиарда да станем - няма проблеми, ако се промени политиката. Ако не се промени - и да се заковем на 7 и половина милиарда, пак ще е тежко.