Цвети Пиронкова се любува на английското лято

Най-добрата българска тенисистка Цвети Пиронкова се любува на провинциалните гледки във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Пиронкова се любува на английското лято | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не би новото й хоби да е тенис ? Да си ходи, да си джитка и да обогатява колекцията си /от мачове де/ пък и от снимки :-) !

Когато характерът кореспондира хармонично с обкръжението се нарича хармонична композиция. Провинциална гледка. Пиронкова.

Вместо да пишат, че вече тотално е изпаднала в ранглистата, само пишат глупости, че имала най-хубаво дупе и подобни простотии.Най-добре е да спре да се състезава, че само се излага.Излага и България.

Много си ни е добро момичето. Показва игра като за Топ 20. Малко няма късмет с жребия но това не зависи от нея. Въпреки, че още в първите кръгове и се падаха "хищници" от Топ 10, тя успя да им вземе сетове, а това изобщо не е малко!!!

На кривата ракета...

"ефирна снимка" - Няма такова животно.

Тази заспала наркоманка, жива ли е още?!

Като я няма никаква в тениса, то какво друго и остава освен да се любува на ..........

колко да я няма като най големия и успех е същия като този на Григор. Еле пък ако имаше физика аналогична на неговата щеше да е много по напред, но е крехка дама.

англииското лято беше до вчера (34 градуса) от днес е 20 и така поне още 10 дни

lu4ka

28

заебала тениса.

Явно фотографията й се отдава много по-добре от колкото тениса, който напоследък никакъв го няма ! Но и това е нещо !

А на теб злобата ти се отдава най-добре! Спечелило момичето, отдъхва си. То не може цял живот да удря топката с тояжката и да бъде 1 като ГМО мутантките от САЩ и другите надрусани гърли.

Прав/а си - доста време отдъхва ! Всъщност кога беше последният й успех че нещо се не сещам? А пропо - има доста Немутантки, които печелят често ама знае ли човек ! Може пък да е New "формула" на успеха ?

Май съм се объркал - мислех, че топката се удря с ракета :-) !

"Stef": 1. Ако си определяш мнението от преобладаващото тук "трол- форумиране" можеш да загинеш от печатна грешка. 2. Вече ще наричам "тояжката с конци" ракета. 3. Гледай си вместо волейбол бай-пас простотията на Шашо и неговия Ценко Симов, вместо да изживяваш ставащото на "терена". 4. Извинявай за "хард-репликите ми", но нали това е свободата - да кажеш каквото мислиш?

Ами достатъчно "Графе" /за изкарването де/ ! И не виждам какво толкоз се нервиш - за момента за мен е по-добра с фотото ! Колкото до топ 40 - евала ама нали знаеш - трудно е да си на върха, дваж по-трудно е да се задържиш там Пич мисля !

Това за ракетата е супер ! Гледам си волейбол и не ме интересува кой какво и как коментира! И не се определям /не се съобразявам / с чужди мнения - те са си Мои! И не се извинявай щото не виждам Хард коментари!

Ийстборн, Нели, Ийстборн. Ако и Йистбърн, ще се пише по малко по-различен начин. Отново, за да затвърдим - Ийстборн.

Хубава, талантлива, амбициозна - да бяха повече българки като нея. Успехи във всичко!

Къде видя амбиция у нея, че и талант ....... !!!!!!!!!!!! Да отпада все в 1-ви кръг на всеки турнир в който участва, не кореспондира с амбиция и талант .......!!!!!!!!!!!!!

ама като стигне до полуфинал и дереш гърло по форуми и на живо, колко ни е добро момичето нали....слаба ли е....мани я тая....сигурно си така и с футбола /ако си фен/ обичаш отбора на деня....стане ли слабак...сменяш плочата...