Моника Валериева показа сватбата на сестра си

Лятото на 2017-а година се оказа много забавно за плеймейтката и риалити звезда Моника Валериева.

Обратно в новината

Коментари - Моника Валериева показа сватбата на сестра си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо ни я показва?Не рсзбирам нещо

Много, Ви моля Дир.бг ... спрете да рекламирате разпоретини и шаврантии. Новината уж е как Николета почива с дъщеря си на Санторини, Мария Гущерова е на басейн с дъщеря си и племенничката си, тази Моника е на сватбата на сестра си ... а преобладаващите снимки са на същества ... нагъзени, разчепени и пъчещи силикон?!?!?!

Нека ,моля някой да даде инфо за името Моника Валериева. Звучи ми познато , ама не мога да го свържа с нищо ,та ще бъда благодарен

Белучи!??? Надписващият снимките се е размечтал яко...

Всичко разбирам плеймейтки, там моделки, неземни красавици ........ама да си изтопорчиш ци.....те на сватба, все пак има нещо чисто и свято в това празненство, има царква, има тайнство, има все пак нещо непорочно в самото тържество, нали булката за това е бяло и обичайно е като принцеса. Нали си имат конкурси , реалита, социални мрежи, градински партита, яхтени партита, ами там си ги изпъчете, малко така такт, няма да им навреди на тез приказни хубавици.

Знам че църква се пише с Ъ. В бързината обърках.

Мен ме е страх от тази жени в сините рокли, честно! Тези скули са динозавърски, а джуките маймунски! Винаги ми е било чудно каква ще да е мотавцията ти да се обезобразиш така лошо...? Хммм???

освен , че са страшни са и супер отблъскващи

Краварки хахахахаах

Бях за малко в чужбина и тоя май съм ги изтървал.

Моника много грозна еФтина и там за миризмите някой ги беше описал точно малко по-надолу в друг коментар. Ако осъзнава колко губи от снимката до сестра си никога не би я публикувала. толкава е грозна,чак е страшна.

Гола на плажа се снимала и какво? Марта цяло лято ходи гола на плажа но не се хвали !

нея показала ли я е?

Аз нещо май не съм добре, на мене и двете шаферки са ми еднакви като близначки, не разбрах коя е мониката, и на николета ми приличат, тези ако се съберат трите направо не ги мисля мъжете коя ще си харесат като са абсолютно еднакви.

И аз това се питах. Явно един пластичен хирург ги е правил и толкоз са му възможностите и въображението.

Супер еднакви са и двете със сините рокли. Ако дойде Николета ще са новите тризначки - и като визия и като акъл ще конкурират русите такива.

Имало ли е младоженец , или младоженецът не е знаел ?

Много сте зле сайта. С тези реклами, отврат. Или ги спирайте или спирам да ви отварям сайта. Спрете, ако не искате да си забугите читателите.!!!!

gost-е за всяка болка има билка...

Пеци, ползвай AD-Block.

Грозни дърти циганки .... магистралки.... вони на престояла циганска сперма в мръсна циганска путка....

Роксано , с тая ли уста....ядеш, да го кажа?

НЕ! Тя предпочита арабска, ходи често до Дубай да заработва. А вие на магистралата откога имате и интернет, дир-а ли четете, ааа, добре.

Ако и сестра и е такава разззпоретина като Моника, мъжО че бере ядове...

Ура за миндилите!

Тази женица става все по-жалка с отчаяните си опити да се представи за нещо по-различно от това,което е-грозновата шафрантия,достъпна за всеки с възможност да й купи едно парфюмче например. Няма лошо-трябва да има и такива,пък и явно толкова си може.Остава да се похвали,че "има мъж до себе си". Т.е. появил се е поредния мазен чичак.

Булката наистина е хубава, но шаферките са направо отвратителни... Приличат на грозни травестити.

само не разбрах какво общо има моника белучи с моника валериева, хаха, виж сн. 1з !!или автора на статията се е разсеял от толкова сексапилни пози??

Аз едно не разбирам, кой ги прави всичките да приличат на една и съща и коя е тя... Щото май за това става дума... Нещо са ми много еднакви всичките плей-мей... незнам какво си.

на сватбата на сестра си та чак се размириса на Кифлен мармалад

Хубава булка..но двете в синьо..изкараха ми акъла...пу..пу..

И мъжете го харесват това нещо?!?!

Оф-ф-ф-ф-ф-ф-ф........

Супер тъпи снимки на тъпи кифли, но няма лоша реклама....

До къде стигнахме ? Вече и на Бг ''звездите''/в Бг всички публични личности са ''ЗВЕЗДИ'' /, ще разплитаме цялата рода , за да може и ''те'' да влизат в ГРАФАТА - ''ЗВЕЗДИ''. Българските медии , много изпростяха !

Моника Белучи в Гърция Сн.: Официална фейсбук страница 13!? ахахахахаха колко сте неграмотни само ужас...

Браво на Моника Валериева за роклята. Ама коя беше тази, че да е в новините? Нещо не ми се връзва. Препоръчвам ви да изпратите репортер пред някой от булченските салони на ул. "Пиротска" и да снимате всяка една кандидат-булка щом на искате да си пълните рубриките с материал. Не виждам това нещо на снимката с какво е повече от някое действително красиво момиче в булченска рокля....

Екипът ви упорито продължава да прави глупави хора известни. Похвално постоянство. Между другото, днес на лятната сцена в Борисова градина от 19 ч. има концерт на Софийски Духов Оркестър. Жалко, че няма някоя плеймейтка там, че да ви стане водеща новина.

Под снимка 13 е обелязано - " Моника Белучи в Гърция " ????? Стремежа към съвършенство е похвален, но моля давайте коректна информация!

грозен мутант!

На снимка 7 булката защо е така сърдита? Нищо лично, но тази Моника си е докарала вид на травестит с всичките си пластики по лицето. Ако не се събличаше нямаше да има с какво друго да привлече вниманието.

Нищо не пишете за Златките.Тази Моника е изключително важна за света.Моля Ви, много ви моля по често ни информираите за нея и не пропускайте нещо важно и за Златките.

Браво, редак торке1 Скри коментара ми, но написа правилно думите! Това е целта - да ограмотяваме хората

В тялото добре, ама тая сура отде я е извапцала....Мани бегай. С плика на главата и....

Чочката не се вижда - какви са тия снимки?

Абсолютно! Какъв е този пропуск от нейна страна?