Данаилов: Мария ми вдъхна сили да се боря с рака

Актьорът Стефан Данаилов говори пред bTV за левкемията и последните думи на жена си.

Обратно в новината

Коментари - Данаилов: Мария ми вдъхна сили да се боря с рака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

ламбо е галеника на соца иначе си е доста тъп.

Абе като ти гледам правописа и стила на изказване, не бих казала че си много умен. На всичко от горе безизвестен и анонимен! Дори не смееш да си напишеш името. Страхливец, ама критичен. Похвално!

Защо не пишете за Бай Димо от Урановите мини, който блъска 45 години и живя с пенсия 160 лева. Кой е Данайлов, глезеник на соца, живял с превилегии които вие не сте и сънували. За това , че е бил артист, страната му е дала достатъчни даже много. Щък с пръст и която си пожелае, щък пак почивки където крака на обикновенният българин не можеше да стъпи, така си щъкаше цял живот. Бил красив, способен ...и ние бяхме, но не вървяхме през пътища постлани с рози без бодли.

Данайлов?!?

А кой е бай Димо?И защо трябва да говорим за него?Защо го сравняваш с такъв велик артист и човек?

Основния въпрос, на който трябва да си отговорим, бидейки тук в тази форма, е: '' Кой съм аз?'' Усещането за това кой съм аз определя какво възприемам за свои потребности и какво има значение за мен в живота, а онова което има значение за мен притежава силата, властта непрекъснато да ме разтройва и обърква. Няма никакво значение какво мисля и в какво вярвам, а как реагирам на ситуациите и хората, особено когато ме предизвикват. Така че е най-добре да си зададем въпроса кои са нещата от живота, които ни разтройват и объркват. Ако дребните неща ни създават проблеми, то тогава и ние сме такива - дребнави. В крайна сметка, ако се замислим насаме и дълбоко, ще открием, че всички неща са дребни, защото са преходни и нетрайни.

Дано да оздравее човека! Пожелавам му успехи в борба с коварната болест!!!!

ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ НА КОМУНИСТИТЕ!

да го наблюдавам отблизо на една сватба... пълно разочарование! По едно време, след като пийна повечко, така викаше пред всички по Мария, че ми идеше да го дръпна и да му кажа - Не е тука! Не се излагай! От тогава не мога да го гледам

Ами извънбрачният му син? Нали затова жена му се разболя от диабет.Той не е заслужавал Мария.