Слави Трифонов претърпя тежка операция

Тв водещият на "Шоуто на Слави" се възстановява в болница.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов претърпя тежка операция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като при бойко pr операция

Равносметката на Слави. Много богат. Опростачи сумати народ. Цената на милионите Самотен въпреки парите и славата а българките са толкова меркантилни напоследък Куц-тазобедрената става отдавна му е проблем Почти сляп Бездетен Само пари и то много. И той се надява да ни управлява Та той е физическа развалина с ум на чалгар бездетен самотник. Той народа прост,но не до там

А някой по-долу твърди че коментиращите му били завиждали. Че то няма за какво да му се завижда, ако се сложат на кантар парите му и изброените от вас негативи вече никоя жена не се връзва да бъде държанка само за едните пари. Да не говорим за характера му - избухлив, обиждащ, властен, деспотичен и т.н.Толкова са му повярвали, че просто нямам думи.

Да не са му присъдали чувство за хумор

И тежка операцията, чак!?Да не са оперирали докторите, запъртъка в тъпия му череп!?

голема работа! Да му махнат единия крак, нали има друг!? Виж с малкото мозък трябва да внимават хирурзите, че ще се превърне съвсем в уродливо мекотело

Сценаристът му дали не предобря малко? Ако има усложнения в рамките на първата година се проявяват. Имах същото счупване преди 6 години. Операция 1 беше тежка - 3 часа. После 3 седмици с патерици докато проходя напълно без тях. Операция 2(след една година нататък се прави) за изваждане на винтовете е лесна - 20 минути беше при мен. И 1 седмица с патерици. При по-възрастен човек - Слави - може да са две айде... Винтовете не ги махат единствено на 65+ годишни хора.

Голем праз че е напълнил селската арена на бойко и то с утайката на обществото ....много платени адвокати на сельо станахте

Чета и немога да се начудя колко завистлив и прост народ има!!! Уважаеми "благожелатели", когато се задържите в национелен ефир 30 г. всяка вечер и когато три поредни вечери напълните зала "АРМЕЕЦ", тогава си позволявайте да изразявате компетентното си мнение и злоба!

И аз не мога да се начудя как е възможно да се определя цял един народ като завистлив и прост само защото на хората им писна от 30 годишното му пошло предаване и никой до сега не го смъкна от екрана. И хората съвсем не са прости и злобни, а просто не искат децата им да гледат и се учат от всички вулгарни простотии, леещи се от така нареченото "шоу". Или ако сте от тези, които харесват неговото грачене/защото не може да пее/ и сте зомбирани и манипулиране от дългогодишното убеждаване каква голяма и велика инстанция е Слави Трифонов, нямате други думи, а винаги се залага на завистта. Разберете веднъж завинаги, хората са възмутени и няма на какво да завиждат. Тъй като умните, мъдри и интелигентни хора знаят, че най-ценното в живота не са парите. Но, за да разберете истинските ценности, трябва доста книжки да прочетете. Само от гледане на Слави няма как да стане. Хубаво е, че има все още доста хора с ценностна система, които не се поддават на зомбиране и манипулации. И ще запазят българското в себе си, колкото и вие да ги определяте като "прост" и "завистлив" народ. А това, че Слави пълни стадиоди с поколението, което се постара да опростачи, не е никаква гаранция за мерило на обществото.

Много точно му го обясни. Радвам се, че все още има мислещи и стойностни хора, че вече започнах да се отчайвам.

Абсолютно вярно е, че хората които коментират са си завистливи. А тези които имат други интереси - ами просто не гледат Слави и не го коментират. И на мен шоуто му вече не ми е интересно и не го гледам, но няма да седна и да го плюя.

30 години що злъч и гадости изсипа от телевизора. На колко известни личности се подигра и оплю. Че и да му завиждаме, за какво?

хората, които се подиграват с други хора/без тяхното съгласие/ на теми възраст и ръст? Всяко действие рано или късно си има противодействие.

Кога ще го оперират от глава? От дълги години страда, личи му, иска си лоботомията! Помогнете му!

дано му помогнат. Вижда се, че има големи проблеми с крака

Тоя не беше ли некъв чалгар?

Да ве точно като теб , не го ли познаваш , от една порода сте ?

Жалко, все пак човешко същество е - боли го. Като се е подхлъзнал в банята, да си беше разчекнал устата, да не плещи простащини.

Няма как, Славчо

Слави е на второ място по опростачване на нацията, на първо е Митко - Пайнера.

"Началникот" им знае какво прави. Но защо не им даде малко в главата, а само в краката. На Боко и на Слави. И ако предложителите на новината знаеха "...колко мъка има по света..." (според дисководещия Йор-Дан-Йо), нямаше да ни занимава с краката на двамата извести фигуристи. Ами да вземат и си ги застраховат. Краката. Защото те друго нямат!

А ти кой си?

Е , ЧЕ СЕ ОСМЕЛИ ДА КАЖЕ И ОГЛАСИ ДЕЙСТВИЯ , ПОСЛЕДСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ТОВА НЕ СЕ ХАРЕСА НА УПРАВНИЦИТЕ НИ.ОТНОСНО РЕФЕРЕНДУМА- ТЕ УПРАВНИЦИТЕ ИМАХА ЕДНА ГОДИНА ДА НИ ИНФОРМИРАТ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА -ЗА И ПРОТИВ , НО ПОНЕЖЕ НЕ ПОВЯРВАХА , ЧЕ ХОРАТА ЩЕ СА АКТИВНИ И ЩЕ ГЛАСУВАТ СИ ПАСУВАХА.А СЕГА - СЪРБИ , БОЛИ , ДРАГО МИ Е ..........

За много неща има лек но когато е болна душата няма лекарство и няма как да се оперира .Хората с болна душа така си умират. Когато алчността превземе всяка твоя клетка и се самозабравиш това е краят. ТАЗИ държава всеки иска да й изстиска силите

боната душа е твоята сигурно...

Този и Б.Б. да престанат да си мерят "операциите"

Абе знаеш ли колко мъ интересува пък тоя?

Дано оздравее, но и да се осъзнае вече - да спре с това просташко и отдавна банално шоу. Та и да си почине след всичките тези години... лакомия.

Браво! Почти киборг!

Дано да се оправи Славчо и да вземе да си обърне повече внимание на здравето, семейството и личния живот! Шоуто му и то остаря горкото - нещо куца, недовижда и не му се разбира като вземе да философства, тръгне ли виц да разправя все червени точки му трябват. Позволявам си да перефразирам една изключителна мисъл написана на камък, ама много подходяща за Слави : човек и добре да си преживява с едно шоу, трябва да се оттегли и друг да дойде.

цццц ти ще кажеш..щом има рейтинг няма да се оттегля...

Много тъпо и произволно интерпретираш написаното на камъка. Ако трябва да дойде друг, то нека си направи шоу в някоя от многобройните телевизии и да бутне Слави Още повече , че шоуто му вече не е кой знае какво. Но такива идиотки, които предлагат Лили Ивановава " да отстъпи" Ст. Мутафова да отстъпи - само демонстрират колко са глупави.

Сакат да остане тая плевенска свиня

Дай Боже и на тебе .

Как може да сте такива злобарис.Слави на никой не е навредил.Колко злобари в тая хубава но без грамотни УПРАВНИЦИ,които разпродадоха ДЪРЖАВИЦАТА НИ!!!!

едва ли е операция следствие на счупването, доста време мина от тогава и ако е имало нещо заради счупването трябваше да е оправено. слави просто е получил поредният пристъп на множествена склероза - за жалост. това заболяване засяга главно и първо очите и опорно-двигателния апарат . а той има проблеми и с двете- за жалост. пожелавам му бързо възстановяване

Ей на тоя уръфляк ще вярвате, че ще ви поведе бе овце. Ей, тоя дето в ефир обеща на хората от "Танцувай с мен 1" концерт и клип, а накрая дръжки. Ей тоя, дето обеща на Светозар Христов албум след като спечели шоуто момчето и хора май гласуваха за него. Слави един боклук и само простите хора му вярват.

А случайно да знаеш защо на хората нищо не говори името Светозар,въпреки напредналите му години??? Защото това безхарактерно същество също както теб не знае,че освен талант трябва и много труд.И постоянство.И коректност.Светлъо е неудачник и ако не беше Слави никой нямаше да подозира съществуването му.

А дано се поправи момчето! Ние на село викаме, че ако нещо с нозете нефела- Божиите добродетели е изтървал...

тоя противен Слави трифонов , най добре да не се появява повече на екрана , шоуто е по добро без него

А защо не ходиш , вместо Слави , пред министерски съвет , да се бориш против корупцията и незачитането на народната воля ?

и как точно тая корумпирана развалина се ''бори с корупцията" ? Като 15 години говореше срещу този, за който му се плащаше? Кога Слави е говорил против Гоце и Доган, а? Помниш ли такъв случай? А помниш ли българомразеца Слави как пя на митинг на ДПС в Шумен? АМАН ОТ ОВЦЕ ПО ТИЯ ЗЕМИ !

Няма нужда да се хабиш толкова , ще минем и без тебе . Кой те кара да гледаш това предаване ?

В България има 10% свестни хора. Във всяко едно отношение. това са около 500 000 човека. От 5 000 000. Слави е един много свестните хора. Нека се научим за разпознаваме и уважаваме, всеки един от тези 10%, и да не му пречим да върви напред и нагоре. В противен случай се затриваме като нация.

"Свестен" как се съчетава с Офшорко???!!!!

В Бългаия има 10% паразита като Трифонов-офшорката, и още 10-15% наемни помияри и клакьори, които възпяват и слугуват на паразити и боклуци.Всички останали сме свестни. По правило най-бедните са най-свестни, а най-богатите са най-вредните боклуци.

СИГУРНО ЩЕ СЕ ОПРАВИ, ЛОШО Е АКО СЕ НАЛОЖИ ДА МУ СЛАГАТ ВИНТОВЕ В ГЛАВАТА, КЪДЕТО ИМА ГОЛЯМА НУЖДА !!!!

Брееей , голяма злоба , голямо нещо!

Хайде, в главата няма голяма нужда - има малка нужда ...

Заслужава си я, предизвикал я е !

Всички ще влизат ЕС , но ти никога! Искаш си кочината , и това си е.

Снощи случайно гледах "Шоуто на Слави" за първи път от година може би. Водеше го Иво Сиромахов. Без Слави беше доста свежо и забавно. Отдавна вече Слави пречи на това шоу. Иначе бързо оздравяване пожелавам.

Защо изказваш мнение, като не гледаш, или ти се прииска да поплюваш, макар и неосведомен?

Аз не го гледам точно заради Слави. Снощното го ГЛЕДАХ и беше свежо и забавно.

Аве, тва Славето ли е или деда му? Много се е сбабичосал нещо!

баба славуца е

Като чета заглавието се сещам, че и тук са се постарали да излъжат. Тежка операция на крака няма - най-много да е сложна.

"Преди 7 ГОДИНИ, по време на турне, Трифонов претърпя тежка травма, като счупи крака си, подхлъзвайки се в банята на хотел. През 2009 ГОДИНА на тазобедрената му става бяха поставени четири винта" ... Хм ... Излиза, че са му сложили винтове, преди да си счупи крака ... Превантивно? Но не е помогнало ...

Да се оправя бързо, здравето е неприкосновено. Но и айде да се разделяме с него, стига ни е тровил публичния живот със собствените си пошлости, и брутално нагло експлоатиране на "българското".

Проблем с краката винаги показва погрешна стъпка в живота. Пожелавам оздравяване- и духовно, и физическо.

Недей така, че и Тиквун е много зле с краката. Ще те изгонят от ГЕРБ. Сменяй опорната, че стана белята.

Не го харесваме, но здравето е неприкосновено. Да му пожелаем бързо оздравяване, скоро да се върне на село да диша чист въздух и най-сетне да изчезне от полезрението ни.

Това национална новина ли е? И тоя ли като прецедента Радефф ще ни го врете в очите постоянно? Ясно е, че тоя бастун го готвят за следващия виден червен клоун в цирка на българската политика, тип Симеон и Болен Сидеров Аман от подставени лица на червените кукловоди. Антибългарски продажници.

Аман - аман, ама кажи ги кои са кукловодите де. То толкова време в преход измина, трябва да се произвеждат някъде, че естествено си умират. Поне опиши къде ги правят, какъв е сговорът, кое е тайното общество което прави кукловоди?

Др. Путин и неговите подлоги върхушката в БСП, очевидно

Не е важно дали си умен и можеш да пееш, важно е да можеш да убедиш простаците в обратното, а Славчо е цар на манипулациите и лъжите!

ТЕЖКАТА ОПЕРАЦИЯ НА МОЗЪКА ЛИ Е БИЛА?