Юлиан: Ласкин не става за ”Аз обичам България”

Оперният певец и телевизионна звезда Юлиан Константинов разказа защо е напуснал предаването "Аз обичам България", за семейния живот и музиката.

Обратно в новината

Коментари - Юлиан: Ласкин не става за ”Аз обичам България” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клоуни, приятели на чашката, скандалджии, темерути, егоцентрици....Като антипод на Валери Петров-ите "Летящи хора".

NE STAVASH ZA NISHTO,ZASHTO SI BEZDAREN I ZLOBEN I VAN OT PREDAVANETO ZA VSEOBSHTA RADOST! SAMOZVANETZ!?

Безсмислени коментари върху безсмислена новина.

Много ми е любопитно: настинката пречела когато си певец, а в същото време се е отказал от пеенето преди 10 години??? И последващата никому ненужна и безсмислена информация :..."Юлиан е брат на треньора на националния отбор по волейбол - Пламен Константинов, който става причината да срещне и половинката си в живота. Съпругата на Юлиан, която се казва Юлия, е сестра на съученик на известния волейболист, който по една случайност също се казва Пламен....

И ти, Юлиане, не ставаш, и Ласкин не става, и Слабаков не става и въобще това предаване за нищо не става!

Това предаване е уникално неадекватно. Докато се състезават и популяризират България е ок. Получават по 1-2 точки и накрая започва въртене на колело с по 50 точки и си става тука има тука нема и целия хубав замисъл с аз обичам България изчезва. Уникална простотия

Само едно ме интересува КОЙ от двамата плати бенетката или юлиян за да се споменът имената им дето никой нормален не го интересуват????Толкова прозрачноплатени сте че на човек не му се влиза да ви чете знаейки че нищо реално и стойностно няма да намери от бяа време..

Колко любопитно! Наистина ли мислиш, Юлиане, че някой се интересува от теб? Това, че си безделник, не е нещо оригинално в България.

Така е , за съжаление... Голямо мрънкане от мъж на години - разбокях се, топло ми е , студено ми е. Оправдания много.

Всъщност Ласкин за нищо и за никъде не става... освен за някоя долнопробна кръчма, разбира се.

"Аз обичам да пия"?

Изгониха Юлиян и той веднага започна да плюе - предаването, заместника, сценария и т.н. Който и да беше на мястото на Ласкин, щеше да е наплют.

Ами типично по български

В ПРЕДАВАНЕТО "АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ " ТРЯБВА ДА УЧАСТВАТ УЧЕНИЦИ, А НЕ НЕУСПЕЛИ ХОРА В ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!!!!

и той, и ласкин и онзи дългокосия са ми толкомва антипатични, че в никакъв формат няма да ги гледам. единия лежи на стари лаври на баща си и станал известен, лансиращ пушенето като неко супер хубаво, другия известен само от един филм, а в днешно време с нищо друго, и певеца, който никъде не съм чула , което не означава, че не е пял, но с това постонно надменно, всезнаещо поведение, игнориращо всички - е непоносим. е това е-

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАТО ПИШЕТЕ ЗА ТОЯ,ЧЕ Е ПЕВЕЦ,НО КЪДЕ ПЕЕ ,ИЛИ ПРОСТО СТЕ ГО НАРОЧИЛИ ЗА ПЕВЕЦ.АКО БЕШЕ НАИСТИНА ГОЛЯМ ПЕВЕЦ ЩЕШЕ ДА Е ПО ГОЛЕМИТЕ СЦЕНИ И ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С ИЗМИСЛЕНИ ПРЕДАВАНИЯ РАЗНИ ДЕБИЛНИ ШОУТА. САМО ХОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ,НАЛЯВО НАДЯСНО,А НЕ ГО БИВА ЗА НИЩО. СЕГА ОТИШЪЛ ПРИ ТАЯ НЕЩАСТНИЦА РАЙКОВА,ДЕТО НЕ СТАВА ЗА НИЩО,НО ПАК И ДАФОХА ДА ЯДЕ,ЧЕ КАТО ПЛАТИ ГЛОБАТА СИ И ЩЕ БЛЕЕ НА УЛИЦАТА.КОЙ ДРУГ ДА ГО ПОКАНИ ТОЯ ДА СЕ РАЗМЯТА НАСАМ НАТАМ.ПЕВЕЦ БИЛ,АМА ДРУГ ПЪТ. ДАЛЕЧЕ Е ОТ БРАТ СИ. ТОВА СЕ НАРИЧА НЕУСПЯЛ ЧОВЕК,ЗАТОВА И БРУЛИ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ ДА КАЗВА КОЙ Е,ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ НИТО ОТ ИЗМИСЛЕНИ ПЕВЦИ,НИТО ОТ ПСЕВДОВОДЕЩИ. А МИ КАЖЕ,БЕ ЮЛИЯНЕ КЪДЕ СИ ПЯЛ И КОЯ РОЛЯ,ЧЕ ДА ДОЙДА ДА ТЕ ГЛЕДАМ. НАЛИ СЕ ВРЪЩАШ КЪМ ПЕЕНЕТО. ПО ЛЕСНО МИ Е ДА ДОЙДА В МЕТРОПОЛИТЕН ОПЕРА.

Тъй значи... Като начало - аз харесвам това предаване. Горе-долу единственото забавно и същевременно образователно предаване в БГ ефир. За Юлиан е вярно, че има широка обща култура, но е и вярно, че обичаше да парадира с нея и изобщо да се налага. И понеже гледам, че сериозни анализи на предаването прави, искам да попитам: напусна, защото е настинал, защото така и не успя в последните предавания да събере адекватен отбор или защото на всички им дойде до гуша от грамадното му самочувствие? И освен това не ми е ясно той последно оперен певец ли е или ТВ звезда, щото май е известен само с второто.

че Юлиан и Андрей си подхождаха и бяха достойни съперници и водещи на екипа си. Юлиан има голяма обща култура. Отдавна не гледам предаването- изтърка се. В началото ми беше интересно. Това влизане в бидони с вода - по тъпо няма на света. Ласкин не съм го гледал никъде освен в детсдкия филм, но не съм виждал по отрицаващ ВСИЧКО човек. Съжалявам съпругата му, която може би заради детето е с него. Но кой знае - да са живи и здрави. Пияният мъж е отвратителен, но жена - още повече.

Как така настинката пречи когато си певец, а същевремнно казваш, че си се отказал от пеенето преди 10 години. Какъв е този всъщност?

Много сте прав! Иначе лично го познавам, макар и от години да не сме се виждали. Ако само знаете на какви безобразни пиянски и скандалджийския изцепки са ставали ..... Иначе тогава беше наистина голям глас, но подобно поведение и простотия не прощават!

Предаването е тъпо, но тоя ласкин го направи направо неприятно.

Идея си нямам с какво е известен този човек. Знам, че беше във ВИП брадър и в тази тв игра. Но на какво отгоре е толкова популярен нямам идея.

Объркано и несвързано... прескача от тема в тема.. и къде пее тоя велик певец?

Напълно съм съгласна с Юлиан Константинов за Ласкин. Кой го избра тоя Ласкин- ега ти лигльото. Голямо недоразумение. Само като го види човек и му се доповръща. Самият ужас.

А Юлиан пък съвсем не става! Много е зле! Злобен човек с голямо самочувствие без покритие!

Нито Юлиян става за капитан на отбор, нито Ласкин с инфантилното си поведение. Смешен и жалък изглежда за ръста, теглото и годините си като се радва и подскача като малко дете. Пък и Андрей вече си е за смяна. Толкова нагласено, че видите ли докато изчете водещата въпроса и отговорите се знаят. Айде ние зрителите не сме чак толкова наивни да вярваме, че имат знания във всички области. Както и самите участници, то нито един не сбърка отговор на въпрос.

Прав е Юлиан - Ласкин реши проблема с гледаемостта на предаването: Вече не се гледа!

Всички "лица" на НТ сте чиста проба задни.и. А "риалитита", каквото и да одначава това, от рода на: споменатото; София ден и не знам какво си; брадъри и тям подобни, са по-умопомрачителни бози и от бълваните на килограм турски и индийски сериали - еманация на всичко "българско" в политиката на тази медия. Затова вече отдавна не гледам измислената телевизия, наричаща се "нова".

То да е само в НТ, с мед да ги намажеш. Навсякъде е едно и също.

Този господин има чар като всеки интелигентен човек, но си личи, че силно му пречи прекомерната неспортна злоба. Освен това ги пъхаха в цилиндри, а не в конуси и не ми е ясно как хем се бил отказал от пеенето, хем настинките му пречели на пеенето!?

Не гледам отдавна това предаване заради дразнещия глас на водещата Евелина.

За съжаление не само гласа и е дразнещ, а и тя самата! Няма да е лошо и нея да я сменят!

Еее, не сте прави - аз я харесвам, направо е есеншъл за предаването.

Алкохола не прощава. Наистина инфантилното, неконтрулируемо държание на Ласкин смъкна много рейтинга на предаването. Веднъж се опитах да го гледам и не можах да повярвам, на каква маймуна се прави Ласкин, почна да ми се повръща.

ОТКАКТО ДЕБЕЛОТО ПИЯНДЕ ЛАСКИН ЗАМЕНИ ЮЛИЯН , ПРЕСТАНАХ И НЕ САМА АЗ ДА ГЛЕДАМ ПРЕДАВАНЕТО. ПРОДУЦЕНТИТЕ МОЖЕ ДА НЕ ХАРЕСАТ НЯКОГО И ДА ГО ИЗГОНЯТ , НО НЕКА ВНИМАВАТ С КОГО ГО ЗАМЕСТВАТ !38

ЛАСКИН МИ Е СИМПАТИЧЕН, НО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБ АКТЬОР, А В ТОВА ПРЕДАВАНЕ НАПРАВО МЪЧИ ЗРИТЕЛИТЕ....

Ласкин е пример за средностатистически нашенец. Затлъстял на крачка от сърдечен или мозъчен удар алкохолик. С голяма уста иначе, но без покритие.

Не ми е ясно защо медиите изобщо лансират хора като Юлианчо. Той може и да е супер невероятен професионалист, но като човек е просто един разглезен подлизурко, чието его и нарцисизъм ни заливат от екрана. За разлика от него Ласкин е нормален човек и не се прави на каквото не е.

Ласкин е един посредствен актьор и алкохолна петно. Честно казано, след като е толкоз защо вече не е в Холивуд. Сигурно щото е прекалено велик.

Сто на сто никога не си ходил на театър или не си гледал Ласкин! Ако разбираше нещо от това изкуство, нямаше да пишеш глупости! Много ми е интересно с какво ли се занимаваш, че даваш мнение?! Ха ха

И какъв пък "невероятен специалист" е Юлиан Константинов? Медийна звезда като плеймейките, нищо повече. На някой да му е направил впечатление с професионалините си изяви?

Напълно съм съгласна с Вас.

такава простотия е, но му е сложено заглавие, което няма нищо общо с помията която се лее от екрана. Абсолютно падение е за всеки, който участва в него. водещата също е много неприятна и креслива.

Шкембето Ласкин става за "Аз обичам гроздова", а най-става да не досажда навсякъде , където падат лесни пари и не се иска талант. Същото се отнася за жена му. Навлеци, препитаващи се с човешка тъпотия, която в БГ е в излишък.

"Аз обичам гроздова".....хахахаха...:)

Ласкин ми е доста неприятен - алкохолизиран дървен философ, който лежи на лаврите на една роля, която е изиграл като дете. Юлиян очевидно не е лесен храктер също, но поне седи по-сериозно на местото си. Сега на "Аз обичам България" само една дамаджана отпред при капитаните липсва и ще е досущ като кръчма. А това с водата и бидоните беше просто уникално тъпо - нито смисъл има, нито пък "шоу"

Ласкин е сто пъти по-добре от този изключително неприятен, неможещ да казва буквичката "р" брат на Пламен Константинов. Докато Юлиян участваше, винаги бях за Андрей.

На мен повече ми харесва Ласкин. Юлиан ми е противен.

Как да не става Ласкин? Нали и той трябва да се препитава с нещо, няма само жена му да го издържа, а той да си избива комплексите...

Kalin

Харесвам предаването и определено когато Юлиян беше там беше по интересно.Ласкин се се старае но не става за това предаване

Юлиан не ставаше за това предаване! Забравяше, че все пак това е игра! Беше злобен и държеше на всяка цена да победи! Ласкин е много по-добре!

Поне не е агресивен и болезнено амбициозен или ако е такъв, го прикрива. Юлиане, изнервящ си !!! Това все пак е предаване за забавление, а и човек понаучава нещо.

Конуси? Нкой е бягал от час по геометрия ми се струва.

Най-открояващата се черта на дребните душици като Ласкин е, че мразят всичко което ги заобикаля ... Тоя бил такъв, оня бил онакъв...само за Николета Проститутката е прав

МАЛКО ЛИ МУ Е.ПРЕДИ КОЙ ГО ПОЗНАВАШЕ.

Дреме ми на хоя, че си настинал! Това е едно от най-тъпите предавания, които може да гледа човек! А, в него са събрани, както винаги, набедени за звезди, известни ... с това, че са известни нищоправачи с цел да вземат некой лев!

Абе добре че настина,без теб все още става за гледане.

Иван Ласкин -та той е непрекъснато пиян, как може да го пускат в ефир!

Безкрайна е простотията, която се лее от това предаване! Срамно е да се участва в него, но нали са нужни пари ...

Никога не съм издържал повече от 10 секунди да го гледам, защото ми е както някакво дежа-вю. Едни и същи хора правят едно и също нещо когато и да го пуснеш. Като някакво безкрайно гости от цвета на нацията: мрънкащия тютнджия Слабаков, кресливата му половина Ернестина и пияндето Ласкин.