Мария Илиева: Пускам нов сингъл, нямам време за спорт

Съвсем скоро Мария Илиева пуска нов сингъл, предстои й да представи премиерно мюзикъла "Оркестър без име" заедно с Георги Мамалев и Катето Евро.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева: Пускам нов сингъл, нямам време за спорт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз го лъжа пък той майбеее

марче немам време иба и лягам

"Хигиена на духа".... Ентелегентен изказ има таз мома

Впрочем, талантливите певици, които разчитат основно на гласовите си данни, снимат предната част на тялото си, като акцентът попада на лицето им. На тази снимка акцентът попада на/в друго място или отвор. Беше време, когато харесвах Мария Илиева и някои от песните й. След дуета й с Криско, това вече не е така. Някога беше стилна.

пускай каквото искаш, ама хайде не ни ангажирай...

пускай каквото искаш, ама хайде не ни ангажирай...

Снимки като за реклама на автомагистрална труженичка в Чехия.

"Звезда" да си в България, страната на неограничените възможности. Пускат на 5 години едно тъпо парче, но му викат проект, щото звучи "по-така". Тая пък сингъл пускала. Като я знам каква е умна и тлантлива, и фалшивото не ѝ е чуждо, предполагам че момчетата в студиото са прекарвали дни и нощи да я фиксират с разни ефекти и софтуери като autotune например.

Пускам вода!

И в този ли сингъл,шъ съ бараш,пипаш и пр.поетизми,както в този с Дриско?

"нов сингъл" в заглавието е излишно.

Какви са тези черно-бели снимки от детството? Тя да не е родена през 19-ти век?

Браво на интервюиращата! Какви неудобни въпроси и задава само, не е като да и прави четки! Интервюто е като излязло от книга на Иво Сиромахов - клише въпрос, клише отговор.

ти па ся! Не си ли запознат/а с тренда на българската "журналистика"- платени ПР статии. Не е хич много скъпо, даже предлагат и опции (освен сервилни въпроси) и филтриране на негативни коментари и т.н. Ми ся-платила си е жената и й задават въпросите, за които е платила. Дир-ници чакам да ми изтриете коментара!:Д

"За мен добрият стил е съчетание от финес, интелигентност, излъчване и мярка." Ако имаше мярка нямаше да се вреш навсякъде неканена. Само от хладилника не си излязла.

То оставаше и стар сингъл да пуснеш.

Ама дайте нещо и за Рут Колев и Поли Генов, така...

Ай нема нужда. По-добре обратно в новината.

Някой да се сеща за песен на Мария Илиева? Не, а?

Аз се сещам - "Луната спи". Впрочем, талантливите певици, които разчитат основно на гласовите си данни, снимат предната част на тялото си, като акцентът попада на лицето им. На тази снимка акцентът попада на/в друго място или отвор. Беше време, когато харесвах Мария Илиева и някои от песните й. След дуета й с Криско, това вече не е така. Някога беше стилна.

Те ни лъжат, че са известни, ние ги лъжем, че им вярваме.

ква е тая коза

В тази поза и дубъл можеш да пуснеш.

Като певица не ме интересува, не я слушам. А като човек е лигла и превземка, която не се трае. Не я харесвам, ама никак!