Кайли поднови връзката си с Оливие Мартинес

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг и френският актьор Оливие Мартинес дадоха повод да се заговори, че отново са заедно.

Обратно в новината

Коментари - Кайли поднови връзката си с Оливие Мартинес | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пее ли му, докато?

Много красива двойка са! Кайли е много нежно и хубаво миньонче! Жалко, че няма деца. Има добри гени.

Кайли е готина. Заслужава много любов.

Изключително красив наистина! Но не е за една жена - просто е оборотен мъж.Всяка от жените му го е имала за малко и е горда с това,че е имала скъпа играчка, но не и съпруг.Как ли е убягнал от полезрението на Николета Лозанова?

Ако това е красив мъж, аз съм Моника Белучи!Виж Кайлито е друга бира- забележителна жена.

Въпрос на вкус. Аз също го намирам за много красив, има много еротични устни и поглед на съблазнител. Красиво лице, очи,устни - прекрасен е. Особено като млад е уникален красавец. Сега си е променил прическата и цвета може би, изглежда подмладен, свеж и много красив. Промяната е за добро. Преди имаше по-състарен вид. А с Кайли са супер двойка, дано не се разделят повече.

ЛелО Райне,как ти даде сърце да туряш нащо изкуствено и кухо цигане в списъка на Оливието... Дали жените са го смятали за играчка или той ги е смятал за играчки е трудно да се гадае... Видно от снимките е второто- той все гледа настрани от жената до него и все едно се снима сам със скъпа играчка до себе си. Липсва химията между него и тях. Мъжете имат много повече красота и чар, когато не осъзнават, че ги притежават, а при Оливие и Бен Афлек са осъзнати и това е пречка в партньорството. С Кайли са хубава двойка ,а и стара любов ръжда не хваща...

Навъртяли са километраж, амортизирали са се ... и айде пак ;-)

Мартинес изостави Кайли, когато тя лекуваше рак на гърдата. Никаква прошка за предатели!

Не, докато тя се лекуваше не я изостави. Когато обаче оздравя, той реши, че е удобен повод да се измъкне вече. Никаква прошка.

Точно така беше. Изоставя ли в труден момент, пак ще го направи. Още повече, Кайли е вече на 51г., независимо че е много сладка. А Мартинес е мъж, та дрънка. Някои жени са мазохистки, наистина.

Оливие беше с Кайли по време на лечението й от рак. Разделиха с е години след това.

Той е супер красив наистина.