Шийн и Деп отпразнуваха 30 г. от излизането на ”Взвод”

Холивудските звезди Чарли Шийн и Джони Деп отпразнуваха с парти 30 години от излизането на филма "Взвод".

Обратно в новината

Коментари - Шийн и Деп отпразнуваха 30 г. от излизането на ”Взвод” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и един мой познат умпря преди 3 години от спин

не е за пред хора, докъде води разврата само

Ами серопозитивния защо са го извикали?

Бичкайте, момчета, боой!

Интересно, не знаех, че Деп е играл там

Деп имаше малка роля на преводач във взвода на Чарли.

Велик филм,велики актьори.Излишни писанки ,кой от тях какъв бил.Важното ,че почти всеки от нас е гледал с притъен дъх този филм.

гледах го на първата кинопанорама в НДК - 1979 г., като започнаха да свистят едни куршуми покрай ушите ми, да избухват едни бомби над главата ми, все се привеждах надолу....не съм забравила преживяното .....

Не ще да е било '79-а.

Горките, бяха готини като млади. Сега може да са богати, но приличат на панирани мумии. Ех, старост, нерадост.

Чичо Чарли май пак е напудрил носа .

Като му гледам зениците, май само си е намерил повод да се надруса яко.

Велик филм. Класика в жанра - американски войски във Виетнам. Има всичко - подлост, убийства, жертви на приятелски огън. Който не го е гледал да го гледа. Оливър Стоун също е много голям режисьор, това е същия който направи Сноудън и го емнаха че бил путинофил и русофил.

Имаше 1 песен на Скорпиънс - вятъра на промяната...та и много от модерните на деня са същите...харесват някой като Стоун или Сегал или дори като Марадона, но кажат ли тези имена нещо полоцително във връзка с Русия и стават неуки, просто, крайно не талантливи, продажници /не ясно на кого/ и какви ли още не групости....та в момента е модерно вятъра да духа срещу Русия.....така се говорило де

За окупаторите или добро или нищо, а? Като за умрелите. Може би скоро тези две понятия ще съвпаднат. Добре, че са единици тези, които казват нещо положително за окупатора Русия, а и повечето са водени от меркантилния си интерес. Както например режисьора на споменатия филм - Оливър Стоун, чието синче мирно работи в руския пропаганден канал "Раша Тудей". Как мислиш, защо актьорите не са поканили и режисьора, а? Що се отнася до наркомана и лъжец Марадона, той, разбира се е умник и пример за подражание. О, извинявай, забравих руския гражданин пияницата Депардьо. А що се отнася до песента, с която се опитваш да спекулираш, то тя бе написана в краткия период, когато от Русия духаха други ветрове, от които, слава Богу и ние успяхме да се възползваме.