Гаджето на Божинов показа секси тяло

Гаджето на Валери Божинов Биляна Дол показа горещо тяло по време на почивката.

Обратно в новината

Коментари - Гаджето на Божинов показа секси тяло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божинов - мАймун, а тази - астралопитек! Това "Дол" от Долапчиева ли е, от Долмабахчиева ли е, или идва или от нещо по-изтънчено дето е само в главата на Джука-Пената? Аз па по тая логика трябва да съм Гол, а един приятел трябва да е Тъп, пък един друг трябва да е К.р:))) Явно Бож си пада по нЕк'ви такива оригиналности - Нило, Дол.

Бива си го бабчето...

Кльощава и безформена. Ако тренира с това тяло може да стане трепач..Кожата и по коленете и около корема е супер отпусната. За супер секси и убийствено тяло спорт му е майката драги читатели!

Малееее много страшна бе...грозна ...ама мнооооого црозна......и това ако е секси......тоя свят се побърка....!!!!!

"Гаджето на Валери Божинова Биляна Дол Сн.: Официален Instagram профил" Няма какво повече да добавя, освен: "Секс има ли?"

Колко остроумно. Типичен булгаристански малоумник.

Това ли се нарича "секси тяло"?

Коментиращите тук със сигурност са българки, чиито мъже вечер пият ракийка, ядат салата, гледат мач и стоят на масата с бял потник и боксерки, "че е многу жега, пък за ко да давами пари за климатици, да настиними".

И как достигна до тoзи Титаничен извод? Или и ти си същото същество като тази от статията?

Чети бе, жено. Ама чети сега, че довечера като се прибере твоя бачкатор от завода и ще ти забърше два шамара, че не си сготвила супа топчета и не си нарязала доматиту правилно.

Hey Looser... Yea, аз пък живея отдавна в Северна Америка и намирам твоя коментар за прост и ограничен. Тези времена, които ги переш са отдавна отминали. Къде ли си ги видял? Anyways, тази жена прилича на травестит в лицето, съсухнало тяло, набомбена със силикон и надути устни. Ако това за теб е красота, желая ти да и на теб да ти се усмихне щастието с подобна красавица. Преди да принизяваш българките като цяло си свери ограниченият мироглед с останалия свят...

но джуките ги е надула като на баба ми патицата. Колко ли силикон е вкарала в себе си, представяйки се за красива? И да им се чудиш на мъжете - умират си за изкуствени материали.

Никой мъж не иска силикон. Вие жените се помпате като си мислите, че така ставате по-привлекателни.

Всеки нормален мъж иска такива устни, впити в неговото малко Аз. Но това за веднъж, максимум 2-3 пъти, за 3 минути. Не и през останалото време.

Евала на Валерката. Една жена на 40 е като вулкан.

Тоя "титан на мисълта" - както чета по-наДОЛу от друго освен туй дето е ДОЛ-у не се интересува явно. Ние пък требва да знаем на кой плаж и с коя се е излегнал. Ако не ни уведоми, ще е нещастен. Какво му трЕБЕ повече на човек футболист-милионер. .. а сега нека Дира да не се задиря повече, а да ни уведоми Николетчето чула ли е новината, колко страда, как се отразява това на диетите й и на пластиките при хирурга. А нали имаше и едни котенца, козленца и т.н. Те как са?

каква е тази мода да се направиш на циганка буквално? Няолко пласта изкуствен тен и солариуми докато не ти се сбръчка кожата, гарваново черно боядисана коса и изкуствени патешки устни. Това не прилича на човек

Поредната силиконова куха лейка, приличаща на кукла за забавления и извръщения. Що им аресвате на подобни пачи не знам

Тази жена е препоръчително да снима само задни части и силиконова гръд... Всичко останало, особено главата е гротеска!

Сигурен съм, че си говорят за политика и наука в свободното време :) И двамата изглеждат титани на мисълта. А и като му знам българския на Божинов се чудя на какъв точно език се разбират :)

Валери да си беше купил надуваема кукла. По-евтино, пак силикон... е поне кожа няма да виси.

Този Божинов се по травеси се лепи

Радвам се, че Божинов най-сетне си намери свястна жена, далеч от образа на кифла. Това момиче има вид на добра домакиня, която със затворени очи може да направи капама, чисти, грижи се за градината, пазарува, а в малкото си свободно време плете на Валери вълнени пуловери за студените зими. Браво!!

Ти на кого викаш "момиче" бре ? Момиче е била аз като съм бил пеленак !

Тези кифли стават до з0-те. При техния начин на живот се амортизират и сбабичосват рано. Имам приятелки та з6, з9, които са мноого младолики и непознати хора ги мислят за жени под з0 год. Но това са нормални жени, а не обезобразили и съсипали се. Такива на ч0 приличат на баби. А Валери няма вкус да харесва такона нещо. Тя и Николета ще се сбабичоса рано от толковапластики, ор.ии. и солариуми.

Валерката минал на циганки..

че тя и Николета е циганка...

Мухахахаха

т'ва куче колкото и да се напъва, годинките и личат. Нощният живот, 2-3 дни партита, оргии, алкохол и други стимуланти съсипват човешкото тяло, най-вече кожата. Колко и да опъваш цици, крака, устни и какво ли не, състарената кожа си личи отдалеч. Валерката какво шаибе, ще хлопа като кренвирш в коридор..

Шилo

Мааалииии, дзвер!!! Мен ме е гнус само да я гледам, камо ли да я пипам. Валерката пак се изложи яко :-)

Тая лелка с увисналите меса и импланти навсякъде ако може да се нарече секси......!?? Тая са я минали всички сръбски и хърватски футболисти, щом се е хванала с тоя поройник значи е много зле и никой не ще да я погледне вече!

Може Алисия и Николета да не са най-красивите,но със сигурност са хиляда пъти по-красиви от това бустанско плашило....Ужас!!!Като я погледне човек отблизо тръпки го побиват...Явно Божинов си търси чиста проба циганка ...

Тя и Алисия не е много по-хубава, а Николета го докарва на тен...

лелееееее..........

Травестит!

Драколандия с много пластмаса

Вожа, кокали, силикон и... 42 номер плавници...

Личи, че децата му липсват ...

Гнусно силиконово НЕЩО!!!

кожа и кости божинката само я разкарва насам натам лепнала се за него като лепенка

а, бе тоя нормална жена не може да оправи... само надуваеми кукли около него

За секси тялото ясно, я покажете как е с акъла, че като му знам предишните "секси тела" с IQ близко до температурата на замръзване на водата дано тази е по-различна.

защо ми скрихте коментара? Кое е извън темата? нещо грешно ли написах? Какво му е секси-кожа,кости и БЕЛЕЗИ....точка

Не й ли казваха "общата"? Показателно. В тази връзка, някои мъже са големи балъци. Нямам пред вид Балъков, естествено, ха-ха-ха.

За мен тази особа е грозотия и на лице, и на тяло. Отврат! Ако става дума за външност, Николета е поне малко по-читава според моите критерии.

Някои жени са много прости - непрекъснато се пекат на слънце или ходят по солариуми и накрая на 30-35 още заприличват на бабички. Не че БГ мъжете са много хубави - те още към 27 години пускат шкембета, оплешивяват и заприличват на чичаци. Някакъв, викам си какъв е пък този чичак, а той се оказва на 30-32 г.

оплешивяването не е концерт по желание...за шкембето е друга тема.

Секси тяло?! Ха! По-вече ми мяза на мумия с джуки! Не, че моята жена е нещо суперско.....! Ха ха ха ха !!!

Сексапил?Недохранена кощрамба с увиснала кожа, криво тяло и силиконови цици и джуки.Грозна и сбабичосана лелка.Отврат!

...ако това е "красиво"....значи падението в критериите за естетика е пално !..това момиче е за саjaление ...а Bалерката сащо (щом това е успял да завоюва ) !

Абе какво толкова плювате жената, сравнение с късокраката Николета е класа над нея, нищо че е на 40.

Викаш лачена, а? Нищо, че е мачкан лак. Ама класен омачкан лак

Малко коте травестит?