Коментари - Майки на знаменитости, които не се дават на младите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова много пари, как може такъв потресаващ отвратителен външен вид.Зъбите поне да си оправят като хората.Пък като не могат да обличат, по един стилист да си наемат.Потрес!

...Нагледен пример за ролята на гените... Какви гени,какви пет лева след като "знаменитостите" са 99.99%пунти пластика и нямат нищо общо с природните им гени.Аз от изброените добри гени не видях изключвам родителите на Хайди Клум.Снимката им от младите им години е пример за добър ген на белия човек.Позьоорствата и грандоманията на Бионсе и Кардарашите:)е смешна.Точно пък при тях всичко е "ген".А при Хадидките само майката е красива,дъщерите и също са модифицирани пластично за да прикрият арабския си произход.

Но именно оттам идва и цветистият израз " Да ти е.. ма...та!" Значи няма нищо чудно във взаимовръзката, строго научно погледнато.

Ммм красиви са макар и възрастни

Ама вие, сериозно ли...мислите, че можете да подредите тези български семпли женици с провинциален вид до онези жени, от които лъха класа и стил

Хахаха, смях. Кои са па толкова стилни бе? Тук в БГ може да намериш много красиви майки и дъщери! Аз от тези в хахаха, холивуд видях само изкуствени цици, устни, и мнооооого операции.

кощрамби :) чапли и глигани :) спаружени марули и стафиди :) зели и дали .... старостта не прощава на никой !!!

Грозна жена с хубав ген не съм виждал. Както и грозна жена да е уважавана от мъжа си ако въобще има някакъв.Но затова са пък по-злобни и се занимават с интриги в стремеж да оцеляват някакси. Ето това се предава в ДНК-то им.

друго си е младото. Холандката на старата снимка ги бие всичките

изглеждат като "гаджета"

Да не ви лъжа, ама изключая майката на Майли, всичко друго си е слаба ракия, хеле пък нашичките каква са боза.... безлична и майката и дъщерята...Да е жива и здрава Нина и да си прави там филмите, ама моля, медиите да не ни я набиват като някаква красавица, ами не е...

Абе гена си е ген, няма какво да коментираме. Знам сега какви минуси ще ми натряскате и знам какво ще почнете да коментирате след това което ще ви напиша тук, но това си е мой избор: Винаги съм предпочитал една красива жена, макар и недотам умна, пред някоя умна интелектуалка, грозна като смъртта или дори със сива и безлична визия:)))

Нима някой може да Ви каже какво да харесвате? Естествено красивите жени са голяма рядкост и интересът към тях е голям. Така че, едва ли е въпрос на предпочитания, а по-скоро на възможности.

естет

Ха-ха-ха, добър отговор :)))) То затова най-красивите жени са държанки, курви и проститутки. Именно защото са платени, а не по предпочитание :))))))))))))))))) Абе ще се сетите, ама късно

Абе да ти кажа, красивата жена обаче е до време. Ще ти е красива 10 години, после ще започне да старее, да ти мрънка, да ти иска пари за ботокси и други глупости. Докато умната ще се поддържа и ще става все по красива с годините. Знам го от личен опит! Младо и красиво, ама се скапва за 2-3 години, че и като го заведеш при приятели тотално те излага, чак се молиш да не си отваря устата..... поне докато не се приберете!

Пък мъжете, особено българските, по принцип човек не трябва да ги води никъде, защото го излагат. Дори в млада възраст са неподдържани, грозновати, приличат на мутри, нямат никакви маниери а за умствен багаж да не говорим. Та най-добре е да се държат в къщи, да поправят колата или да ремонтират нещо си, а ако се справят добре, да получават сготвена храна. Ако не - една филия хляб и толкова. За да не съсипват имиджа и репутацията на хората, мъжете трябва да се извеждат само когато няма много хора наоколо, и да им се забранява да говорят, за да не си личи, че са още по-тъпи, отколкото изглеждат.