Нова доза романтика от Гришо и Никол (снимки)

Нова порция снимки от почивката на Григор Димитров и Никол Шерцингер на италианския остров Капри завладяха социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Нова доза романтика от Гришо и Никол (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, разбрахме /дори и ние, тъпите му сънародници/, че не са се разделили. Хайде сега сменете малко плочата, че се поизтърка.

Този Гришо ни го представят за много оборотен и вечно влюбен. А дали е така?

абе тоя каун други гащи нема ли ?

Гришо ще приложи метода на Коко на световни ниво - руса, черна, руса, черна... Така е по асковско, няма лабаво

Нова порция , ама още по- стари снимки. И тук тенът му е на чорапи и шорти както на снимките от миналата седмица.

Григоре, Григоре, къде е Никол, каде е Мария Шарапова ... Колко години ще е красива и привлекателна едната и колко другата ... Колко деца ще ти роди едната и колко другата ... Млад си и си глупав !

Той никога не е бил с тези жени да му раждат деца или да се жени за тях. Те са му ракета-носител към известността и парите ня рекламодателите, въпреки че е посредствен тенисист. Утре може и с Опра Уинфри да се покаже само и само да се говори за него. Бас хващам, че следващата на Гришо ще е по-известна от Никол и Маша...

stan_posta@

Да, ама годините си летят ...

Тази кака яко го отрака наш Григорчо. А... иначе е хубавица.

ейй,много хубав бански има тази Никол.И хубаво и стои.

Нова доза взаимна реклама от двама нямащи тръка помежду си.

Следващата му приятелка Шарън Стоун или защо не София Лорен

Николчето си е баш Асковлийка. Да я заведе Гришо малко на Кенана, на кафе по главната в Аскуу и към Димитровград. Жените-асковлийки се познават от километри - тъмни, бели, всякакви, ама дашни. Затова ги подбира такива.

Там където целуваш гришо аз съм се празнил

има по-красиви циганки.

Като чета коментарите , ...абе много сме зле българите- изяждаме се от завист и злоба ,ако някой събрат успее или дръпне малко нагоре. Ами погледнете се вие-Какво сте направили в жалкия си животец? Едно нищо, само злобеете по форумите, на повечето съм сигурен ,че половия им живот е да лъскат бастуна в порносайтове. Гришата е успял, известен , има пари и може да има красиви и известни жени , същите жени за които си фантазирате във самотните нещастни нощи.

Аз съм направил 653 операции и спасил от смърт поне 100 човека . Това малко ли е ? Не ни сравнявайте с този простак.

Значи точно ТИ би следвало да си наясно какво значи да си себеотдаден на нещо и колко трудно се постигат високи резултати... Направил си 2500 операции, ама в някой друг живот! ;)

Дришо може да печели повече пари като жиголо за богати бабички, има опит и ще го търсят..

Браво на Гришо! Само така ...пък нека му завиждат отстрани разни неудачници и нещастници.

Наште дертове, да не надничаме в гащите на хората и да оставим тези двамата да си се...обичат до когато могат и да не пророкуваме, а? По-скоро се пазете от жегата, градушките и българските "бизнесмени, че като ви отнемат процентите за стаж, няма с какво да си платите нет-а и трябва да изпаднете в ефирна тишина. Това гледайте, а не глупости!

Нещо си се объркал.Те си правят фотосесии, публикуват ги, търсят популярност и очакват коментари. Някой да е забелязал твоите гащи?

Талантлив тенисист, ама са му слаби ангелите, както казва народа! Тази дърта американска секс-стръвница, му изстисква жизнените сокове и го оставя без сила за кортовете. Там Гришо е като парцал! Толкова му е акъла! Българска работа, ако, че живее в САЩ!

Кефите ли се на двама ЧУЖДЕНЦИ (единия с уж българска лична карта и роден в България)? Щото и двамата не говорят на български дори пред български медии, ама тука им се кефите, сякаш са ви били кумове на сватбата.

Ако не са циците на Николчето, кога ще влезе в родните новини? няма да влезе с новина за певческите си таланти я ...

е и голяма работа вземал си жена от друга народност и малко тъмна и и ии и ии лаиф дира се насраха медии и кои знае кои особено в кварталите с различна боя ...кои го интересува .......да му е жива и здрава

кога ще пускат проно, както му се казва секс-тейп при "известните"?!

Това момче е ... Валери Божинов в тениса. Не знам къде тренира, но е с поведение на фолк гъзар

и никаква романтика не личи от тези снимки, да не говорим за интимност. Уж от години са заедно а само на една снимка и то не тук тази с еопитва да го целуне а той се дърпа като дявол от тамян. Бахти нагласената история. Айде за нея разбирам, тя има нужда от реклама, че вече е забравена от всички, но той какво печели от това ?!?

Нещо си се объркал, от дрогата ли, или от менте ракия? Никол е в топ листата на най-богатите поп звезди. Комбинацията на реклама на двамата е силно печеливша в света на ВИП. Но ти не ги разбираш тези неща от камбанарията на панелното гето някъде из Младост-8 или Столипиново. Чети и се просвещавай, ако можеш...

Ало-ало, защо тъй злостно обиждаш. Човекът ("изкуствена...) е много прав, че всичко е като в романтична пиеса и изглежда режисирано... а се съгласявам с теб, че реклама не е излишна и за двамата - пари при пари отиват, а пък много пари при многа пари. На времето тиражираха романтика-реклама между Дейвид Копърфилд и Клаудия Шифър, ако си от по-"големите" трябва да си спомняш. Пък накрая ще рекна, ако от това тяхно отъркване се получи нещо, честито да им е... пък и сайтовете ще имат теми за запълване на колонките. Айде със здраве!

Мене ако ме питаш по-скоро Гришо има поведението на стартираща версия на ГниЛо. Гришо беше обещаващ тенисист, който все налита на известни и успяли жени. Мария Шарапова го изтреля в медиите и затова изобщо хората са чували неговото име. Това естествено е супер добре дошло за него, защото прави пари от реклама. Тази известност му е донесла поне няколко милиона от рекламодатели, не от тенис. Сега с Никол е същата история. Една залязваща поп звезда, но с достатъчно връзки да го вкара в истинските селебрити кръгове. Ще видиш, че до година Гришо ще я разкара и ще си избере друга по-известна жена. Той никога няма да е един Джокович, но ако си изиграе картите добре, може да прави и повече пари от него само ако е интересен на медиите.

Само у нас за известните се пишат грозни завистливи коментари, простотия та простотия, те нека си живеят и успяват, ...а вие си плюйте и си пазарувайте в кварталния магазин,а истината е че са готини и успели

Завист всеразязждаща изгаря селяндура. Все пак само банските на тези хора струват повече от панелката му.

пишеше ,че гащите му са 150 евро , квадратен метър на панелка е над 1000. И за кво да завижда някой на този тъпанар дето при тия пари вместо да е с перфектна мадама или две е с едно бабЕ!?1? Дори 70 пенсионер да питаш ще иска 18 г. мацка.

Мне. По цял свят е така и с всички "селебрита" - едните им се кефят, другите ги "плюят". Което е нормално, след като ти ги набиват нон-стоп в лицето по де що има сайтове и социални мрежи и телевизии. Това, че не знаеш чужди езици и не можеш да четеш чужди сайтове си е твой проблем. Като почнете с това "само в България ...".

Можеше и да стане нещо от Дришо, ама....уви.....Освен забавачка на стари лелки, нищо друго....

нашичкия се върна у топ 10 и тая го налази па!

Гери и Никол ли?

Никол има доста голям зъг !

как тоя каунь ще завладее социалната мрежа бре некадърници да не сте на щат при него та непрекъснато ни занимавате с това недоразумение и дъртата циганка

Григор и Никол са супер. Изживяват си моментите щастливо. Тук обаче отдавна се е превърнало в сборище на комплексари, умствено болни хора, платени политически тролове, тн. Излезте навън, вижте някоя друга държава, чужденец как мисли. Стандартните BTV, Nova, БНТ са платени от властта(чиято и да е в момента) плюс стандартните интернет медии като dir и другите водещи. Занимават хората с глупости, което е целта на всяко управление от Египетски и по-древни времена - дай им сеир, зрелище да има. Не се ли замисляте малко? Уморени от работа хора цъкват вечер телевизиите или новините на лаптопа - какво да им поднесат?Една и съща гняс. Все ужасни, помрачаващи, неща по света или БГ се случват.

Виждали сме много държави и различни чужденци. Що си мислиш, че всички са еднакви? Иди виж ти малко страни и после ни съветвай. :)))) И намери една снимка и ни покажи, в която си личи , че между тези двамата има нещо. Ти вярваш на медиите ,не ние.

Дозата да е такава, че да не се стигне до положението - или Никол, или Тениса!

Николчето каъв як барабан вади, само за приключения. Блазе му на Гришко с таз дама.

Браво брат! Веднага ти сложих + :)

Ами тою Гришко каквото спечели от турнира, сега ще го изхарчи на Капри. Да отива на другия турнир, че да има за следващата почивка. Тази кака не е за неговата уста, след като е свикнала с милионите на Хамилтън.

Супер са...

А бе само на мен ли ми се струва че наш Глигорчо е изгорял на потник . а краката му горе бели, качили се е бутал по навити работнически панталони у хасковските бостани да бере кауньи. ама и оназ църната ако я видя нощем на къра , ще трябва да ходя по кържалиските ходжи да ми леят коршум и да ми правят муски.... Таз е много одблъскващо сащество низко безлично и трътлесто с къси копитца. Има дебели крака а пръстити на ръцете и са само с две фаланги. Задника и е нашарен от стрии и целолит, които са извиват по сгърчената й, груба пергаментива кожа като малки змийчета, препичащите се на остра скала. Лицето и е като на убитателка на африканската жунгла , с възкатранен тен, а под малките и присвити слонски изпъкват тъмните сенки от алкохола и дрогата. Под наболите и мустачки се мъдрят дебели месести усни като на току що освободена от ропство пияна негърка. Липсвал и е един доктор Енчев, който да разтрака острите си ножове и да смали и ги направи като на дърта дествена кандидатка на науките от БАН. Рядката и черна косица е като раздармусаната слама по тиквата на бустанско плашило, а рацете и като две размахани метли. Чипия и нос може оспешно да конкорира носа на княгиня Калина и на Маикал Джексън взети заедно, както и уперираните носове на разчекнатити фолк гърли, мятащи се като подивели шебеци в пропаднали задимени кръчми. Много малки провиснали гарди като меки краставици, виснали по селските плетове. И кат се е набутала в океана, барем да си беши останала там, там й е мястото, сред медузите горгони и акулите и китовете Моля да не побликувате такиви ужасни снимки през деня защото сайта се посещава от неокрепнали дечица. Да не се налага после да се обаждаме на тевелизионните врачки да ги ликуват, кадето вземат 4 лева на импулс. одврат

ЛИСИЦАТА КАТО НЕ СТИГА ГРОЗДЕТО КАЗВА, ЧЕ Е КИСЕЛО!

Драга Мика, преди да ръсиш ценните си заклячения тук, замисляла ли си се по колко правописни грешки правиш на дума?! Не е лошо да се поограмотиш малко, преди да си съдник на другите. Няма нищо по-жалко от простотията човешка! А при теб явно е в изобилие!

Почернял е така, защото играе тенис на открит корт. Това, обаче не са папарашки снимки, а фотосесия. За къф хой?

Снимка 11 е потресаваща...Фродо би и завидял за стъпалата...

стара върба млад козел лющеше

"Дърт козел млада върба лющеше" е оригиналът впрочем.

Е да де ама в тоя случай написаното от колегата е вярното

Гришо е най-готиния мъж на планетата!

тя дартата прадалник,па се е....ееее с младио григор!

гейче някакво с баба му на плаж

Стига с тия бееее, като си запаля лампата николчо и гришамуна струят от нея. Банални станахте. Па тия още малко като се изходят по голяма нужда в тоалетната ще снимат и публикуват резултата по тоалетната хартия. Бива показност, бива простотия, ама това вече граничи с дебилизъм.

Абе, като сте почнали, дайте нещо и от спалнята, па и от тоалетната. Да разберем ВСИЧКО звездите, които играейки си на топка, печелят колкото 300 миньора, 600 магазинерки или 450 млади инженера.

Голяма реклама си правят тия двамата, голямо нещо....

Абе Гришката може да не стане велик тенесист, но в областта на медийно внимание малко тенесисти могат да го конкурират! Мачкай Гришкааа!!!

тенЕсисти хаха