Габана към Лозанова: Носиш копия на мои дрехи

Иконата от Dolce & Gabbana Стефано Габана обвини български бранд, чието лице е Николета Лозанова, в плагиатство.

Обратно в новината

Коментари - Габана към Лозанова: Носиш копия на мои дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Габанката, седи кротко вкъщи и зорко следи какви копия/ментета на негови дрехи НиЛо ще облече. :D :D

Той сигурно се е шокирал от шок цената на стилните дамски рокли.

Добре е все пак, че някой сложи на мястото и тая кльощава трътка. То вече ми се повдига, постоянно да и гледам щеките и циганската муцуна. То не бе лансиране, то не бе чудо. Да се правиш на звезда, че си опраскала един футболен отбор и защото се снимаш разгологъзена със крака като щеки и може би без всякакви женски дадености, ако не са силиконовите гърди. Ами присадените кичури коса? Я си я представете без кичурите, без гърдите, без миглите ? Какво ще представлява тая звезда ?? Хайде, моля вече не я натрапвайте. Има естествено красиви и скромни момичета с наистина заслужаващи нашето внимание различни заслуги постижения. Не ни занимавайте с плейметки, които не притежават друго, освен един гол задник и глава лишена от сивото си вещество,

Чакайте сега, малко ред в стиуацията. ДиГ открива копия на моделите си, продавани от сайта Лалето или там квото е. ГниЛо веднага обаче се вклюва питана-непитана по темата. Никой не може да те спре да носиш каквито си искаш ментета. Но като дизайнер, можеш да се обърнеш към производителя на ментетата или поне дистрибутора. Така че ГниЛо, освен ако не е нейна фирмата, няма никакво отношение към това, но все пак кога друг път ще й се отдаде да си говори с ДиГ???

Абе що изкревяте думите на модния г-й. Той въобще не е чувал на Николетката. Просто се прави на велик и показва че го копират.Много манипулативно заглавия, че едва ли не си общуват и се познават.

Смях,смях та смях кой кого ще съди Долчета ще се занимават с тая селяндофарка поредната " новина "на Дира защото се знае не от вчера за всеобщото мнение за футболната КУРВОЛЕТКА .И ето сайта прегря и личности като Патрашкова се набъркаха.в това ниско интелигентно предаване Папараци .Радвайте се на простотията тя вече ни е обсебила за съжаление !!!!!!

И к'во станА? Наша момА носи реплика дрехи , а на всички. обяснява , че е оригинал и многоооооо скъпи.... И после има хора които и се възхищават и подражават, на една селянка пълна с комплекси. Хора разберете, че който има наистина много пари не парадира с тях, а обратното. Мишки с комплекси бол!

Че тя самата Николетка е едно несполучливо копие...

Само, защото редакторът разбира трудно, ще повторя. Стефано-бой, на тази персона всичко и е менте, ти за някаква парцалка, чиято функция е да бъде събличана, се кахъриш.

Тая повече ми прилича на циганка,Николето ,моме,къде така...

Аман от к*ви! И местни и глобални! Коприран модел? То пък един модел, един висш пилотаж в шивашкото изкуство и в текстила! Много е трудно да се изкопира, видиш ли ...

Странно ми изглежда... Габана да седне да коментира дрехите на някаква елитна к.... Ама знам ли

Според мен човека си гледа за авторските и дизайнерските права, едва ли го интересува кифлата която ги носи.

Не ги гледа лично той. Има си армия от хора за тая работа дето работят за него. Все пак курволетка събира доста споделяния и е селебрити. Друг е въпроса, да не се окаже, че Курволетка се е хвалила как са били оригинални, а те - ментета.

Да не би някой да си помислил че е оригинал?те са по 3-10000 евра.страната на ментетата.

Щом и тая не може да си позволи оригинални дрехи...

Не се учдвам, тя слуша чалга.

Значи некак си не мисля, че тия снимки са баш от профина на Габана! и си мисля, че таз мурва, дето постоянно ни занимават с нея, пак се опитва да си направи некав пиар!

Ами това ти е ввно най-голямата грешака - да мислиш. Вземи провери в нета, всичко е безплатно и достъпно...

То тук е държава менте, с менте хора, менте звезди, облечени с менте дрехи, имащи менте акъл, с менте ценности, пиещи менте алкохол, пушещи менте цигари, ядящи менте храна и т.н. и т.н. Да я прекръстим на Ментария, повече ще и' отива.

Тя цялата е едно безмозъчно копие!!Надрусана кукундрела!!!

Дано да не е бил наистина Стефано Габана, защото копирането на негов бранд, на ниво "всички български дизайнери", би струвало бая пари, и бая авторитет на българските дизайнери, чиито говорител (?!) в случая се явява г-жа Лозанова. Интересно, каква е причината г-жа Лозанова да допусне такъв скандал, който би й струвал много пари, навярно тук става въпрос за поредната партенка от нейно име. Моля, съобщете поне името на бранда, който рекламира Лозанова, за да знаем, че е евтино копие на Габана.

Laleto :)

Николета Лозанова е оспешна балгарка която благодарение на свойат талант и опорство е това което е.нормално да и завиждат повечето балгари както и чожденци. взимайте пример от нея вместо да я оплувате

Благодарение на силикон,дълбоко гърло и липса на ценностна система

Как може да си толкова неграмотен: оспешна, балгарка, свойат.... И още, и още... Николета, ти ли си?!

Брат, като гледам, не ти схванаха иронията :) Нищо, брой минусите и си свиркай.....то не знам как се живее без чувство за хумор, ама явно не е болезнено....

А Габана към президента?

Пълна измислица. Профилът въобще не е на Стефано Габана. еФтина реклама.

отново ни занимават с това недоразумение, Николета, което едно изречение не може да върже, но с успешно мачкане на чаршафите на наивни тъпанари и с пъхане под прожекторите, си пробива път към място под слънцето, което въобще не й прилича.

Само не разбирам каква все пак е вината на Николета Лозанова. Тя носи това, което и дадат да облече. И защо отговаря тя на Габана - да не е копирала и шила тя дрехите?!

... защото тя е влиятелната личност :)

Браво на Габана да ги съди за милиони да им съдере гъза да плащат и да се научат да не крадът!

Така е, но и габаните не са съвсем невинни, забравиха да си платят данъците, а едно тяхно парцалче струва към 3000 - 6000, евра. И още... на нито една от тези роклета няма етикет D&G , да ги съди габанко, да видим до къде ще го докара, това са подобни цветове , но не са точни копия на техните прословути цветни парцалчета. То, по тая логика всяка рокля от дантела е тяхно копие.

Нямат етикети ,но на сравнителния анализ са 99% копи-пейст на фигури и цветя,че и кройката пак копи-пейст.Дано да е осъдят -да ги видя тогава вратарчетата и футболистите какви пари ще платят хахахахаха