Сашо Кадиев ще става баща за втори път

Александър Кадиев обяви в ефира на bTV, че очаква второ дете.

Обратно в новината

Коментари - Сашо Кадиев ще става баща за втори път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпреки,че не го понасям както и майка му защото са много лигави и превзети идването на бял свят на детенце е хубава новина.Да са живи и здрави и отгледат децата си с много любов!

Сашко е смлян между Мама и Таз буля жена му. Може да не е лошо момче. Но рогата са му по-големи от на муфлон. Да пусне днк тест на лапетата. Че таз ми изглежда по-разтропана и от макя му.А това е трудно постижение. Момчето просто ,още не е осъзнало,че е мъж.

Аз пък помислих, че пак са Гришо и Никол, пък то...

ЯЗЪК ЗА хубавото гадже по лошото е че и гена си разваля..че и второ от тоя грозник

Да са живи и здрави! Много хубава двойка! Престанете с тази злоба и цинизми типични за българина! Сашо Кадиев е по различен и забавен от другите! Слушаме го с удоволствие! Момчето си има чар и талант!!!!!

Голям праз! Лигльо!

Второ дете за българин,наистина е сензация!Виж,за циганите,още е лека загрявка!

А пък ти и от луната да се вклюваш, все същия злобил...

Аз пък го харесвам и с удоволствие го гледам и слушам сутрин.Да са живи и здрави цялото семейство-по-хубаво нещо от децата няма.Българчета трябват на България!

-окончателно ще се скъсат нервите ни ! Няма ден в " Преди обед " той да не спомене майка си , с нея започва , с нея завършва сезона ! Няма сайт , вестник , списание , телевизия, в което всекидневно да не се пише , показва и коментира бабата - Знаем всичко за великата ХОЛИВУДСКА " актриса " с 15 минутна роля във филм , заснет преди 40 години- кога са цъфнали , вързали и станали за поливане доматите и тиквичките и, колко са кучетата, кои "звезди от елита " са и гостували , какво и как са готвили майка и , баба и и ох каква любов е имала с мъжа си , как е Сашето и как го е възпитала , как се развива внучката , а представете си сега като се появи и второто какво следва - направо направете една постоянна рубрика за фамилията , защото няма да сме спокойни !

всичко, свързано с Катето Евро:-) Интересно КОЙ ти късе нервите, нали ти натискаш копчетата на дистанционното....явно ти избираш да си късаш нервите, но пък другите са ти виновни....

Тази кака удивително прилича на Маги Желязкова. Стискам палци да не е същата златотърсачка.

Изключително успешно и естествено играе ролята на мухльото в "Стъклен дом". То най-вероятно въобще и не играе, а си се държи нормално.....

Ма той чорбар, ма!

Теб кога те пуснаха от психиатрията, лелче?

Нима това е новина? А кога ще става майкья?

Правим го майкя секи ден по двапъте

Честито да им е Живи и здрави да са !

Първо да провери по ДНКто дали той е бащата, щото стават грешки

А той има ли участие?

Веднъж го видях в магазина. Едни хлапета се разсипаха да го снимат. Той се обърна към тях и съвсем приятелски ги заприказва, нямаше против те да дойдат и да се снимат с него. Много естествено се държа с тях, много приятелски.

Радвам му се от сърце, изключителен млад човек, работлив, умен, достоен син, баща, съпруг, много здраве

...От Опечалените!

Крайно противно фемили и мамата и сашко. Булчето кинта и двайсе ма то кой друг ще му върже.

Е, то при такава красива жена :-) Страхотна си, Таня!!!

Известен син на неизвестна актриса.

ШИПТАРИТЕ арнаути са размножават превзеха Македония напредват към България

А защо не се научиш на малко грамотност? Държавата е Шкипърия, хората там се наричат шкипари. С 2 клетки ли си в главата, че не можеш една думичка да научиш? И второ - нямам нищо против нашите братя албанците, нека начукат канчетата на промитите сърбомани.

Ужас! Тъпаците се размножават!

Е, и той да свърши нещо самостоятелно, без нахалната му майка да кръжи и да пърха около него.

НЕЩО ИМА ГРЕШКА

Още един тирантаджия ...

не е вярно . Жена му ще става майка за втори път.

"Сашо Кадиев ще става баща за втори път..." !?!??! Аннн дага....ко стана! Вие му викате на Сашко, че бил пеерасче, а той помпи, ли помпи добитъка..

Не ме пука

На мене още по-малко

Това хубаво момиче вече ще си има три деца. Сашко е най-голямото.

Тази пълна, трътлеста кифла не знае ли, че с такъв корем не е желателно да се пътува далече...? Типично за тези които забременяват лесно и бързо в кревата, а после си водят 3 месечните сукалчета на море. Прости момичета.

Чудесно семейство, да са живи и здрави. На хейтърите, коментиращи тук пожелавам да им резнат заплатките, че да са още по-бедни и злобни :P

Абе за хейтърите не знам, ама на повечето от бачкащите в тази долнопробна телевизийка скоро ще им резнат местенцата. Аман от нескопосан пиар. Лелко напрегни си малко повече мозъчните клетки ....

Мамино детенце било що било вре си се човека дето трябва и се оправя някак сутрин е на сутрешния блок а вечер е на тая боза - горката франция и аз не съм впечатлен от играта му ама едно неможе да се отрече - вре се и се пъха активен е човека социален е и влага ъсилуя и мерак

Чеп за зеле не става от това мамино синче ,ако не беше нахалната му майка не знам какво щеше да прави този бездарник .Ама и тези от телевизията как го търпите този лигльо нищо не му се разбира от гъгнещият му глас

Напълно те подкрепям!

Малей, сега баба Ката ще готви и по военната телевизия, има ново гърло за изхранване. Ама нема да мое да се котира щото е веке дабълбаба....

А какво става с другата връзкарка Петя Дикова?

Ами какво да става говори глупости от ефира ако има кой да я слуша разбира се и горката май няма кой да я вземе тази глупава кифла.

Танчето е супер! Само не знам как се решават жените да имат деца без брак?

Е сега какво да направим. Комшията има 3 па за него никога нищо не писаха в дира...

Кой е бащата?

Това вече не е за пред медиите.

Браво на тях! Още поне едно след второто им пожелавам. Няма по-хубава новина от тази, нека се раждат повече българчета. А и двамата са интелигентни млади хора, добре ще ги възпитат.

Аз пък си помислих, че ще става майка

засега само напразни опити прави

тоя говори така, че нищо не му се разбира. А се смята за голема работа - мамино детенце