2Cellos направиха класически кавър на Despacito

Хърватското дуо, известно с кавърите си на поп и рок песни, не подмина Despacito.

Обратно в новината

Коментари - 2Cellos направиха класически кавър на Despacito | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее тия се изложиха тотално! Защо от класика поп и рок минаха на чалга? СРАМ и резил

Аз по принцип не харесвам кавъри, на каквото и да било. Но щом хората са намерили начин да се продават, няма лошо.

две момчета правят хит коѝто се хресва на милиони,други две момчета правят добър кавър а някуде други две момчета/за мен некадърници/се бъзикат със видни политици по телефона да отгатнем кое е стоиностното само предлагам

Наистина не си на място. Какво ви дават сутрин нещо да дишате ли , да пиете ли и после по цял ден ви се привиждат червени призраци. Прилича на психическо заболяване вече. Под Слънцето има място за всички и всеки се забавлява по различен начин. Какво като две момчета са направили кавър. Други две пък се шегуват тънко с известни хора. По твоята логика аз мога да кажа - ето тези са направили нещо хубаво, а ти като не можеш само пишеш по форумите коментари за червени призраци. И така да те изкарам, че нищо не става от тебе. Хубаво ли е? Ами не е хубаво.Не е и правилно. Спрете с тая омраза! Погледнете се в огледалото - започнете промяната към нещо по-хубаво от себе си!

Колкото и да не го проумяват някои , Деспасито в изпълнение на Луис Фонси и Деди Янки е музикален шедьовър. Никой не може да ги копира, или имитира, така,че да се доблизижи ,или надмине оригинала! Вижте самостоятелното изпълнение на Луис Фонси, за да се убедите,че без Деди Янки за нищо не става. така би било и в обратния случай.

Готин летен хит е да, но пък шедьовър?! Всъщност като тинейджър и аз приемах хитовете на деня за началото и край на музиката, но с годините разбрах, че има много по- стойностни неща за слушане и опера и класически концерти ми допадат...

Дори бих донюбавил - уникат,защото изпълнението е неподражаемо . Шедьовър е и Мона лиза на Леонардо, както и ''Викът'' на Едвард Мунк например. Не е е уместно са сравняват музикалните жанрове ;)

Още от първия месец започнаха кавърите на Деспасито с музикални инструменти. Има цигулки, акордеони, лира, и виолончела и др.. Има много по-добър от тоези кавър с виолончела от преди 3-4 м4сеца. Тези са гола вода.

Ама Сулейка като я няма, хита за нищо не става!

И как тази педалска песен стана "хит"?

Прекрасно!Колко е безкраен светът на музиката!Чудесно настроение за деня!

Вивль льо поп-фолк. Чалгари.

В класическата музика има само 10% стойностни неща - Бах, Вивалди, Моцарт, Чайковски, Шопен, Менделсон и някои други. Останалото е по-лошо и от чалга. Момчетата са се оиентирали и си правят кинтите и парите. Аз посещавам често класически концерти, но само най-доброто. След последния концерт, симфонии на Брамс, викам на жената - Брамс, Брамс, ама друго си е Пинк Флойд.

Не сравнявай несравнимите неща.....има музика за всяко състояние така,че нито Брамс може да се слуша непрекъснато нито Пинк Флоид (и аз много ги харесвам)

Пропуснах Бетовен.

На чалгата в класическата музика и викат оперета. А операта никога няма да умре, защото няма простотия, която да не може да се изпее.