Българка е най-красивата тийнейджърка

Българката Биляна Лазарова триумфира на тазгодишното издание на световния конкурс за красота Miss International Teen Princess.

Обратно в новината

Коментари - Българка е най-красивата тийнейджърка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие хора много сте се объркали нещо... Това че е нагримирана според днешните стандарти (да, има такива, все пак ако не е, няма да я одобрят изобщо) които не се диктуват от чалгата (защото никой извън Балканите не знае какво е това) а от световните тенденции в грима и модата (Ким Кардашиян, Кайли Дженър, Victoria Secret и т.н.) за даден конкурс или фотосесия, изобщо не означава че носи толкова грим постоянно. В сайта просто не са й пуснали снимките на които си прилича на съвсем нормално момиче, а са избрали по-провокативните. Освен това момичето учи в гимназия с езици и спортува какво ли не, а гаджето й е младо момче. Прибързвате с изводите просто. При положение че е в модната индустрия (а тя е участвала в конкурси от малка) няма как да не я "намацат" , както казах има си стандарти, не може да си сложиш минимален грим и да тръгнеш по професионални фотосесии и конкурси, няма как да стане просто. Да не би да си мислите че другите момичета са по-малко "нацапани" ? Или сте забравили преди как 14 годишни момиченца правеха голи фотосесии за списания?

Нацапотена състарена грозотия в безсмислено кункурсчЕ, пробутвана за некаква си 'убавица на 16 години а изглежда вече захабена.Явно новите 16 са старите 26:)

Красива?!?! Не виждам такова нещо. По улиците на градовете и селата в България може да срещнете хиляда пъти по-красиви, по-естествени и по-готини момичета.

Момичето всъщност е спечелило в конкурса "Prince & Princess International" известен единствено със страницата си във фейса с 6000 лайка и последователя (все пак има около 5 пъти повече харесвания от конкурса на Илиана Балийска). А това дето цитират дир-а "Miss International Teen Princess" ще се проведе през септември - те там на конвеир ги карат конкърсите в Тайланд. Иначе и неговата известност е като на горното.

С тези бедра и тъмен тен е неустоима изкусителка. Очакват ни безкрайни сладостни нощи ...

ти и неините снимки ли :)

Предвид сексапила, който демонстрира, тя вече е зряла жена готова да приеме предизвикателствата на живота.

това морско свинче сигорно ли е че в гащите си има розичка.....

Ами, сигорно!

Момичето е прекрасно. Това е сценичен грим. Хейтърите, които живеят в пещерно време, да си сверят часовниците.....това може да е вашата дъщеря....нека се гордеем с красивите тинейджърки

Не е нужно да живееш в пещерно време, за да видиш, че едно дете е направено с визия на проститутка. Но вероятно и такова бъдеще ще има, не я виждам да блъска по университетите. По-скоро ще блъска по богати чичаци, отсега й е такава ценностната система. И не, моята дъщеря категорично няма как да е такава. Това би значило, че съм пълен провал като родител.

Баба ти живее в пещера! Няма хейт, гостенке, има разум. На 16 г. едно момиче няма нужда да си придава търговски вид, младостта е достатъчно красива. И споко, когато пораснеш, ще разбереш.

Не ме интересува в какво време живея според такива специалисти като теб. Не искам дъщеря ми да изглежда като шафрантия и точка по въпроса.

Още една курвичка за развлечения

Защо, дете? Защо си заляла лицето си с толкова мазила? Защо ти и момичетата на твоята възраст нямате търпение да станете на 25? Изживейте си безгрижните дни, радвайте се на детството си, защото да, на 16 г. си дете /справка Закона за закрила на детето/. Няма нужда да се правите на жени, скоро ще станете такива. Пазете лицата си от грима, защото когато станете на по 25-30 г., ще берете плодовете от ужасиите, които извършвате сега с тях.

Прав(а) сте , има някаква мода напоследък родителите да превръщат дъщерите си или в певици, или в мУделки. А те, дебелобузи, още деца, не мога да го разбера това? Сигурно ги подготвят като циганите да " заработват" и да ги издържат. А по темата за грима- тип " блажна боя" , виждам , че е много актуално това мазане, основно с китайска козметика, продадена от Меглена Каканашева или закупена от левчето. След това лекуват последствията 10 г., докато се научт какво да НЕ използват.

Да ти кажа тази козметика за която говориш изобщо не е от Китай (там съвсем различно се гримирват) а от САЩ и изобщо не е евтина - само един гланц ти е 10 лв. минимум.

В Тайланд явно харесват травестити, мутреси и кич. Направо можем да ги залеем.

като почнат да слагат по 1см грим и не можеш да разбереш на 16 ли са или на 36... момиче на 16, освен ако няма някакви кожни проблеми, не би трябвало почти никакъв грим да слага.

Поздравления! Българските деца винаги са били гордостта на България! КРАСИВИ, УМНИ И ТАЛАНТЛИВИ! Нека си пожелаем да четем по-често такива новини!

Само, че децата нямат татуировки.

Защо да нямат? Моите дъщери си направиха, когато бяха на 15-16 години - колкото момичето, за което става дума в новината.

Ruja- майка с чалга менталитет. На нищо нормално не може да научи....Сигурно и пушат заедно.

Кое и е тинейджърското?!

Хммм Я да преговорим коя е на 16 години?

Хубава???!!!Тийнейджърка???!!! Нито едното, нито другото!

УЖАС, ако това са представите за красота, още повече за 16 годишна тийнейджърка.

Красива, но....не и тийнейджърка. Изглежда, като 28 годишна жена. Все пак да и е честита титлата.

Просто един платен конкурс, какво я превъзнасяте толкова. Момичето няма чар. Парата е уредила играта.

В Тайланд парата се придобива по тайландски. За тийнейджърки е по лесно. И все пак -най добре се е справила българката.

Не зная дали да плача или да се смея. Със сигурност подобни новини, с подобни участнички не могат да бъдат повод за национална гордост, но за срам могат да бъдат ... Срам, срам и горко оплакване на подрастващите!

С изобилие от елементи на чалга естетиката

Не разбрах по кои критерии 16-годишно момиче трябва да изглежда като 28-годишна проститутка с 12-годишен стаж...

Все пак конкурсът се провежда в Тайланд, нормално е за тази географска ширина критериите да са такива.

Не е сигурно дали е най-красивата, но със сигурност изглежда на 26, а не на 16 години.

Разгледах снимките. Това хубаво 16 годишно ДЕТЕ защо е наплескано с три тона грим, обуто е с обувки с 12 см. токове и е карано да позира в сексуално-провокативни пози?

Става дума за Тайланд, все пак. Странното тук е, че там стремежът е да изглеждат на 10, а не на 30. В случая традицията им е нарушена.

Досра ми се!

papion

Ако махне тона грим не знам как ще изглежда. И защо ми се струва, че на тази възраст вече е тунингована и то не само в устата? Хубаво, че е спечелила, но не можа ли Ирина да прати по-естествено девойче?

Не разбирам защо толкова упорито се стремим да плашим света?

Само аз ли не виждам нищо красиво? Средностатистическо момиче...

Една от "моделките" на онова чудо със стоматологичните проблеми Мегз. Група от нахални и прости женички..събрани в каталог. Цените на лично.

Не, цените само по телефона (Нокиа с фенерче) :) Както и какви екстри се предлагат

Не бъдете скромни напишете името на богатия татко, който спонсорира бъдещата Гери-Никол. Все пак от няколко години много упорито го лансират това девойче, то не бяха конкурси, то не бяха риалити-изяви, то не бяха музикални пориви. Последното, което четох е как малката измъкнала гаджето на Мария Илиева и злорадствала, че била изместила едно "дърто коте". Абе...небъдете скромни, общо взето, покажете на детето разчепатените снимки в оскъдни бански и прашки, покажете младото коте. И въобще ... тоя богат татко, няма акъл за 5 стотинки в главата, щом плаща дъщеря му да се превръща в това...

Ех че хубаво казано : ) Доисква му се на човек да разгледа повече, да погали и щипне въпросното коте Така са решили да се развива, така ще стане. Не е задължително да се разчепати напълно, все пак този вид цирк е за жадните за зрелища маси и е поза в голяма степен. Сигурно е съвсем сочно това коте хмммм: )))))

Публична тайна е кой е татко й. Псевдонимът му, казват, бил Цаиса. Смяташ, че е пожертвал щерка си? Не е, просто я е вкарал в семейния бизнес и тя сериозно работи по осветляване не семейния бюджет. Печаташ, да речем, 1000 диска за по левче и си ги купуваш сам за по 20 парчето. Изразходвал си 1000, спечелил си 20000, т.е. пожертвал си 1000, за да осветлиш 19000. Сега данък "осветляване" едва ли е 5%, иска си инвестиция, включва повечко персонал, велики композитори като Криско, ала-бала, медийни изяви, ефирно време, това са сериозни разходи, но явно си струва.

Роклята е като торта с маслен крем, а момичето е средна хубост, но щом сте казали, че е най-най-

Гледям го това обикновено девойче със селски черти и се представям колко са били грозни останалите.

Ако ѝ махнат чалга-визията, грим, облекло, абсолютно неподходящи за 16 годишно момиче,...може и да е красива.

Браво на девойчето! Радвам се, когато България се слави из света. Сладурана е, само този ретро грим тип фолк карачка не е на мода вече, но в БГ както винаги вървим с 20тина години назад от света. Изглежда на 30 на някой снимки, не на 16, на къде се е забързала с това темпо. Успех ти желая.

защо да е типq тя си е такава до мозъка на костите, ама там едва ли има мозък....... , то в главата няма, та там ли :)

Грима не е в стил поп-фолк , а е съвсем актуален - просто отвори инстаграм и ще видиш сам/а. В момента поп-фолк певиците се опитват да подражават на това.

Страшни вежди!!! Хубаво е момичето, браво.

Браво! Напълно заслужено. Изключително красиво момиче. Даже на една от снимките е без грим и ми харесва още повече. Според мен на 16 трябва да е винаги без грим, толкова е красива. Та тя е още лапе, свежа кожа, красиви очи, плътни устни. Що се гримират, не мога да разбера.

Нагримирана е защото това е фотосесия, съвсем логично е (другите модели, певици, актриси и т.н. също винаги са нагримирани за снимки, че и мъжете ги гласят). Това не означава че в ежедневието си ходи така. Много прибързани изводи си вадите.

Ейй, от малки искат да са миски. От малки искат лукс, пари, почивчици по острови. Знаят на къде да се ориентират... После на 18 подарък силиконче и вече става легална бръмчалка. Относно това 16 годишно момиче.. Тц, нищо особено.. Поредната инстаграм фенка - познати чупки в кръста, незапомнящо се лице (даже леко грозновати тип "кравешки" клепачи).. Но евала на самочувствието на такива момичета!

Супер, само ако може да не набляга толкова много на ноктите и маникюра, че там и е слаба страна