София Вергара свали всички дрехи

София Вергара е едно от най-горещите момичета на Холивуд заради перфектно оформените си извивки и това е видно от новата й фотосесия за Women’s Health.

Обратно в новината

Коментари - София Вергара свали всички дрехи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е щом ги е махнала, значи вече не е Вергара, а Виагра. Може пък да й е топло на жената и сестра да ни се пада......

Разправях му аз на господ за хората. Една гола жена взима пари за това,че е гола,защото други държат да лъскат бастуни. Други хора един път я подават като месо-всички си имат тарифа,мъ е скъпо,все пак холивуд ,веднъж печелят от нея. Второ тая противна твар игра в модерно семейство-гей,и т.н,как добър ден.И осиновеното им детенце-За Содом и Гомор беше писано отдавна. А по Интер нет,милиони филосовстват и се джавкат-и се дървят-точи се психическа енергия и се връзват с леля Гаргара. Харесвам хората и техните пороци. Не ги насилвам,те идват при мен. Със здраве ваш сатаната.

ох, големият бюст е Дар Божи! евала на Тоя дето е измислил ГОЛЕМИЯТ БЮСТ! бюсто-поклонник сам!:-)

Кака ви София като се усмихне има уста за три ... едновременно .

чедо , да й го бутнеш със стиснати очи и дето влезе

Браво на каката, ще преглътна фотошопа, но щом няма драсканици по тялото, и излиза по нейни думи, че всичко си е естествено, и дори евентуално няма целулит, нека се съблича, щом ѝ е такава работата или е жега. За кожата е права, досега не съм видял латина над 30 с привлекателна кожа, те май нямат навици да се поддържат, ама то и не-латини са така, тъй че да вземат пример от госпожата. Най-вероятно не яде боклуци, не пуши и не прекалява с алкохола, но не е описано, а трябва да се наблегне и на това.

Ама тая май се е засрамила , че прикрива частите си с ръце - ах, как ме изненадахте.....

Каквото се пише такива са и " писателите" ще просне ще съблече фотошопиКъде ги тия разбирачи ' работя сред много хора и смело казано качествен мъж с лупа да го търсиш.....

такива каки обичам да праскам! знаещи какво, и как го искат!;)

гладна кокошка просо сънува .

Гроздето е кисело.

Довечера и аз ще си сваля всички дрехи,ама надали някой ще ме снима.

А некои хора правът пати от вас! Засрамете се, секи клик и давате пари на тея отгоре, невиесТрам!

пари, имах преТвиТ....

ТИЯ - КАТО МИШОВАТА СТАРА БАНИЧКА - СЕ СЪБЛИЧАТ КОГАТО ИМ ПАДНЕ РЕЙТИНГА ... :)))))))))))))

Едно от хубавите качества на българина - завистта...

Аууу, слагайте противогазите

щом и това оплюхте не мога да си представя до какво си лягате

Явно до Ангелите на Виктория Сикретс, та тази тук им се струва ниска топка :)

Супер жена!Много чаровна и секси!А тоя какво ми го хвалите,прилича на всеки втори средностатистически ром.Все едно оня Издислав виждам!

За пръв път ли ги сваля? Кой знае как са се вмирисали.

Хубава двойка са.Важното е да се разбират и да се радват на едни и същи неща.Щом и в къщи я иска издокарана-така да е.Докато го обича ,ще се съобразява с това.

Photoshop на стероиди

Фотошооооп!!!!

голем разбирач си

Винаги е фотошоп, в тази индустрия не минава без това. Но все пак е ясно, че София Вергара изглежда доста добре и не само заради фотошопа.

наяла се въшка, изпълзяла на чело. Някаква малоумна латинка, чието единствено достойнство е да се роди с големи гърди и да иде да ги продава на някакви шантави американци - от нея ли ще вземаме поука и акъл. Ходела издокарана в къщи! идиотка

Пиши си простотии, няма проблем. Тя нито ще стане по-зле изглеждаща, нито ще почнат да й плащат по-малко пари заради това... Пък ти с твоите много достойнства, предполагам далеч си стигнал в живота :)

Кво стана? Да не удари и тази петдесетака? Те тогава "великите актриси" започват да си показват шушумурките. Или вече 40 е новото 50?

Бе то хубаво ама от тези осморки дето е направила най- много да счипи я крак я ръка.

Не е обсебена да има идеално тяло, ама ходи 3-4 пъти седмично на фитнес. 3-4 пъти, ама с отвращение...Навсякъде ходила перфектно облечена, ама тук за малко се разгащила...Съвсем за баламурници ни има. Айде да е жива и здрава, и под секрет да и кажа, че и занапред може всичко да приказва, щото с фотошопа лъжите стават красиви.

Тази кака има много, ама много, много хубав мъж!

Нито за гърдите, нито за тялото мога да й завидя, но за мъжа.... Даааа!

И защо си е правил пластична операция на носа като е толкова хубав?