Страстната латина изглежда зашеметящо на снимките, на които деликатно прикрива прелестите си с ръце. София признава, че е горда с извивките си.

“Ето една жена на 45, която може да покаже тялото си”, заявява Вергара.

Вижте фотосесията на София >>

“Хората често ми казват: “О, изглеждаш като 20-годишна. Е, това не е истина. Кожата ми е по-различна. Никога преди не съм знаела какво са разширени пори, например.”

София признава, че небрежният външен вид е извън зоната й на комфорт.

“Винаги съм перфектно облечена, дори у дома”, казва тя, цитирана от Miss Bloom.

И именно това е нещото, с което е спечелила половинката си Джо Манганиело.

“Едно от първите неща, които Джо ми каза, когато започнахме да излизаме беше: “Харесва ми как винаги си добре облечена. Имах приятелки, които по цял ден се разхождаха у дома потни и без грим”, спомня си актрисата.

“Не казвам, че това е лошо, чудесно е. За добро или лошо, аз просто така съм израснала и съм следвала мотото: Приеми себе си, но бъди по-добра версия на себе си.”

Вергара признава, че мрази тренировките:

“Това е като мъчение за мен. В лошо настроение съм два часа преди това, в лошо настроение съм докато тренирам, в лошо настроение съм и като приключа, защото трябва да планирам следващата тренировка”.


Актрисата добавя, че пищните й форми са една от причините да не спортува много:

“Би ми се искало да бях малко по-атлетична, но когато си роден с такива гигантски гърди… Моите са големи от 13-годишна и наедряха още повече, когато бях бременна със сина ми. Не съм обсебена да имам мускули и плочки на корема, защото не се стремя да бъда като фитнес модел с перфектно тяло. Това би ми коствало прекалено много усилия.”


София все пак се старае да тренира поне по 3-4 пъти седмично с личен треньор в домашната фитнес зала.