Амбър Хърд и Илон Мъск са се разделили

Актрисата Амбър Хърд и бизнесменът Илон Мъск са се разделили след продължила около една година връзка.

Обратно в новината

Коментари - Амбър Хърд и Илон Мъск са се разделили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на тоя му е светнала аварийната лампа, все пак не е прост... шаврантия от класа, лепи са богати и известни, докато си подсигури база да им засмуче парите и после ги изкарва изроди и насилници...

Амбър да не се притеснява, аз ще я взема :D

Просто човекът се е наситил и се е върнал към работата си и към по-смисления си живот.

"мислела за брак и деца" - единственото за което бръмчалки като Амбър могат да мислят е милиардите на тези, в които се "влюбват". Добре че му е дошъл акъла и я е разкарал.

На него акълът му винаги си е бил на мястото.Шафрантията зле си прецени възможностите-в сравнение с инфантилните глупости на Джони Деп, този е същинска акула. Тая дрисла се оказа колкото хубава, толкова и тъпа.

Пак ли на вибратор и китайска надуваема кукла? За какво бяха тези жертви? Не е лесно и да си баща на амбърчета - все едно де кой мине, тебе те такова.

papion

Тоя път не и се удаде да направи от милиардер-милионер. Що не вземе да влюби в някой обикновен учител, счетоводител или библиотекар, а се хвърля на богаташи, та да си съди после за милиони?

Защото е обикновена бръмчалка, а такива - с лопата да ги рине и Мъск, и Деп ха-ха!

Значи има надежда за полета до Марс :):):)

Куха лейка. Когато си с милиардер и имаш малце акъл, ще се кротнеш. Или ако ти се прииска да мръднеш, ще го правиш интелигентно. Не че барото няма да разбере някога, но като си пача да го излагаш пред приятели и бизнеспартньори - айде събирай си партакешите и вънка.

Интересното за Елон Мъск е че пробва с едно нещо отново и отново докато не успее. Нищо чудно да се ожени и трети път за бившата си жена.

Преди година бяха изтекли снимки от телефона ѝ - от видяното мога да кажа, че тая мадама, колкото е хубава, толкова ѝ хлопа дъската. Джони мога да го разбера, че хлътна до уши по страхотната си руса колежка си от "The Rum Diary" и прекали, като заради нея се разведе. Докато Мъск е практичен човек, който не се отклонява от целите си заради емоции - може да прочетете за първата му жена.

Тази е една от най-красивите мацки и лично на мен ужасно много ми харесва. Ама явно има някакъв проблем, щом така мъжете я зарязват

златотърсачка и лесбийка е

Изненадани няма ! Я кажете нещо за кака Мика, я за Златиту, я ...

Мъск не е балама като Деп. Измъндръца я и я сиктердоса.

Май не е много стока тая

кой пък знае ти колко си стока, дето всичките ти коментари звучат на като недо-бан онанист-комплексар. Излез от дир-а и си намери жива жена, ръкоделието не е решение, виртуалното още по-малко..

в един свой коментар Бонд беше написал, че досега не е бил с жена... може пък и вярно да е?! на 31 години да пишеш подобни коментари (този, под който пишем го изключвам) - явно има проблем човекът.

Носи се слух, че била нимфоманка и наркоманка, с голяма п.тка и предпочитала нестандартен секс в задния проход..

Носи се слух, че Амбър била нимфоманка и наркоманка, и с голяма п.тка, и предпочитала нестандартен секс, затова мъжете бягали от нея