Миранда от ”Сексът и градът” кандидат-губернатор на Ню Йорк

Актрисата Синтия Никсън, която изигра култовата роля на Миранда от "Сексът и градът", най-вероятно ще се кандидатира за губернатор на Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Миранда от ”Сексът и градът” кандидат-губернатор на Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям секс ще падне в града! Но между еднополовите само, за жалост, а те са вече повече от нас и наепират за постове, легализиране и равенство. Нормално ли е едно нещастно заболяване и медицинско отклонение да се приема кротко? Утре и чалнатите могат да поискат права и постове, че даже още днес! Я да потърся Терминала...Май вече е време.

Е'га и животното.

Гледайте в ютюба филмчета със заглавието на ника ми и ще видите за що иде реч ?

друго си е прайд на живо на 10 юни в центъра на София, нали? Явно нЕкои в тия форуми много ги боли... Кофти тръпка. Иначе ... Темата е за Ню Йорк, ако не си забелязал.

Твоето е някаква патология, неизлечима.

Чак сега ми стана ясно защо твоите "изказвания" са малко странни, Ами ти просто си от "онези" "дискриминираните"... Обаче какво общо имат пък руските тролове с педерастията, която се вихри из "развитото" западно общество, това трудно го разбирам... То може тази логика пак да я отдадем на някои болестни състояния, дето "напредничавите" толерасти ни ги представят не само за нормални, ами дори и за желателни. Вие не сте жали, вие сте гнусни!!!

Холивудските урви налазиха и политиката! Съвсем нормално, де...

Тези, които бият камбаната , внушават страхове и манипулират с някакво привилегировано положение на ЛГТб-хората, могат ли да ми кажат какво е процентното съотношение между "нормалните" и различните във властта и политиката? Дайте пример поне за един президент или монарх гей или лесбийка? Избройте ми всички губернатори на американските градове и кажете, колко от тях са гейове? Питам пак, какво е процентното отношение? Ако се направи едно изследване процентът ще бъде не повече от 1%. От това ли се плашите? Гейовете и лесбийките винаги са били една константна величина през всички епохи!!! В 21 век е безумие да се срамуват и крият. Гейовете и лесбийките имат същите човешки права като хетеросексуалните, в това число правото да участват в политическия живот, да бъдат избирани на ръководни политически и обществени длъжности. Жалко е, че мисленето на българите е изостанало някъде в ранното средновековие. Живей и не пречи на другите да живеят!

Тези вече само шумени избират Не, че нашите са по добри.... Учим се...

"Борците" против дискриминация не само отстояват првата си, а открито и агресивно налагат дискриминация върху нормалния свят. Постигнали са привилегировано отношение от страна на държавните институции, синдикалните структури и всички останали институции, призвани уж да съблюдават и прилагат равнопоставеност и равни възможности за всички граждани. На практика, при равни други условия, ЛГБТ представителите, се ползват с предимството на дискриминирани, като по този начин осъществяват обратна дискриминация. Ако до сега, обществото можеше със силата на сруктурите си във властта и сформираните за осъществяване на равнопоставеност и равноправие институции си стояха на местата и стопирах донякъде разгула и разврата, насаждани от ЛГБТ, то сега са тотално пропити от техни протежета и лобисти. Не зная каква е целта на такова унищожение на морала, но е факт, пред който не можем да не се замислим. Тези хора, открито ни се обявяват за врагове, обвинявайки ни в нещо, което ако беше факт, от тях нямаше да има и помен. В техните структури се наливат баснословни финансови потоци. Защо е това? Защо нормалните хора са неудобни на финансовите акули, зинали да погълнат, вече не само нецивилизования, а и люлката на цивилизацията. Добре е, че има интернет, но явно не е от полза за цивилизацията, а само за тези, които умеят да се възползват от възможностите му.

Бездарни извратеняци.

най умрялата от всички във филма! Сериала като цял беше добър,но тя го дърпаше надолу .

ми е интересно какво казва мистър Тръмп по този въпрос...?

САЩ = световният Вавилон ...

... а може и Содом и Гомора. чакаме президент-гей с "първа дама" педал!

за да е изцяло политически коректно, трябва не само да е гей, а и да е транссексуален... някой Майкъл станал Мишел и сега е лесбийка, особено пък ако е черна - пълен кеф за либерал толерастите

стана малко като във вица 'милиционер роднина': педал, лесбийка, педал. лесбийка...