Дело за авторско право грози Сузанита

Скандалното парче на Сузанита "Луцифер и Буда" се оказва крадено. Продуцентът Том Прайс е готов да потърси справедливост в съда.

Обратно в новината

Коментари - Дело за авторско право грози Сузанита | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ква е пък сега тая Сузанита? Защо България постоянно плаши света като се забърква с цигански истории?

По-лошото е, че Орхан Мурад отрича, че цялата ситуация представлява глобален проблем. Сега продължава с това, че щерка му не била откраднала парчето. Явно детето е станало траен заложник на нездрави родителски амбиции.

Това дете супер зле изхлежда! Видях и двете песни, очевадно е че е крадена. Шокирана съм от нейният вариант, къде са родителите се питам...No comment

някой има ли линк към порно клипчето с тая ?

и тва ако не е циганска работа ми се обади.....

хахахаха колко е оранжевааа:D:D:D:D

Това моме се срамува от името си, какво е това Сузанита, защо не е Айлин или Айше, второ - не знаех, че забулените са толкова разкрепостени, явно религията им не е достатъчно агресивна и възпитателна, Орхан Мурад трябва сериозно да помисли да лапнсира дъщеря си в нашата съседка Турция, там ще я продаде по-изгодно, щом толкова го е закъсал, но все пак ние българите не сме толкова изпаднали, за да дадем път на това измислено мюсюлманче!

Готова е за шоу бизнеса!

колко ужасни хора и коментари - челото ѝ било голямо? Абе вие изроди не знаете, ли че едно дете на 14 все още расте и на повечето деца главите им изглеждат големи. Как е възможно и вие нещастници от този сайт да пускате всякаква измет да коментира?

Проблема е в силиконовите устни и кой знае къде още. И се чудя кой ий е инжектирал/инплантирал силикона. Цялата работа е криминална и защо на нито една институция не ий пука. Четиринадесет годишно дете са го превърнали в карикатура.... Родителите ий трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност. Така поне става в нормалните държави....

Това не е визия на 14-годишно дете!И проблемът не е в челото...

проблемът е зад челото, нейното и на родителите ѝ, допуснали детето им да изглежда като ......

На колко години е това момче? От коментарите разбитам, не става въпрос само за плагиатство. Като ий гледам физиономията наистина се тревожа за това какво се случва с нея. Ако това което чета в коментарите е верно, чудя се защо АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ДЕТЕТО още не се е задействала....

Абе моме, ако си някъде в Турция например ще се чекнеш ли така, там ще те направят на парчета, предлагаме ти щом бащата ти толкова държи да те пробута успешно, ние тук сме бедни, търси си некой шейх!!!

Обществото настръхна от този зле направен, но доста вулгарен клип.Едно малко момиче се чекне в неприлични пози, показва средни пръсти, държи се скандално за годините си.Оказа се обаче, че и песента е открадната.СЕМ не види ли?Закрила на детето спи ли?

Единственото желание, което събуди у мен това клипче, е да отида и да застрелям недораслото к-ве и тъпият и "татко", който я насърчава, защитава и, в крайна сметка, унижава и унищожава. Баси боклуците сме си развъдили в България!

Какво невинно детско излъчване- каква чистота и непоквареност струи от тези ангелски очи, непознали грима, от тази детска устичка, непознала силикона!Май забравих кавичките.

къде гледа Агенцията за защита на децата? Защо не се самосезира? В друга държава отдавна да са осъдили родителите за такова безобразие!

Какво е това извънземно същество на снимката?

Защо вместо Сузанита не е Муратка или Айше, срамували се от произхода си!

содомита е по-модерно ..

Съм заспал със алигатор са събудил с крокодил.

Много уродливо тва, бе..

ТИТА,ДАРА,ГЕРИ,НИКОЛ,ВСИЧКИ С ДУПАРАТА НАПРЕД.ВАЖНО Е ДА ПОКАЗВА ПЛЪТ И ДА СЕ ЧЕКНЕ.ЛЯГА НА "ПРОДУЦЕНТИТЕ" И ВЪРВИ НАПРЕД.ВЗЕЛИ СА ПРИМЕР ОТ ДЪРТИТЕ ЧАЛГИИ.

не е нищо ново...Моцарт краде от Хайдн, Бетовен- от Моцарт и така си върви и до днес...Няма значение дали става въпрос за класика или чалга...Същото е и в изобразителното изкуство-там кражбите са повече от очевидни...Просто се е намерил някой,решил да се заяжда...И не виждам защо коментирате момичето, като темата е за обвинение в кражба на музикални пасажи...А дали това е така или не-могат да кажат само музиковеди...

Добре, че е тая и статията,че да чуем кои са тия. том прайс

до Дунав, нататък нещата не са същите. Всяка глупост струва пари, в този случай, много пари.

Това на снимката прилича повече на добре поддържан гей, отколкото на 14 годишно момиче.

Баща й няма как да я види, но майка няма ли? Как може да допусне детето й на 14 г. да се изявява в тази проститутска визия? И сигурно го мисли за страхотен успех за дъщеря си. Ужас!

Кви два такта, сега слушах другата песен, едно към едно са :)

Орхан Мурад,докато родителите са на работа твоята дъщеря ще развращава децата им,защото ти имаш проблем с ценностната система. Певици приличащи на порно звезди,пеещи деградиращи пошли текстове не трябва да се допускат.

тая на снимката прилича ли ви на 14 годишно момиче? Първо трябва да осъдят родителите и затова ,че позволяват на детето си на тая възраст да се държи и да изглежда като проститутka, а за "песента" е без значение

Е какво толкова... в техния етнос на тази възраст вече са многодетни майки. Тя какво е виновна, че българчетата бавно съзряват... Няма време, на 25 вече ще изглежда като зле поддържана 45 годишна шафрантия

Тази с какво си е цапала лицето?! Прилича на маймуна с грим. Сякаш на челото й пише "ЧАЛГА". Чалгата като интелектуално състояние.

Тази с какво си е цапала лицето?! Сякаш на малкото и чело пише "ЧАЛГА". Чалгата като интелектуално състояние.

Ами време е да осъдят някого, над половината песни са "леко крадени".

Тая па коя е? хахаха...:)

Малката е готова за Пайнер, само дето трябва да изчака да стане на 16, за да може да проституира легално. Колкото до Орхан Мурад, той е поредният интелигентен човек и възпитан човек провалил се във възпитанието на детето си.

Орхан Мурад не вижда проблем в клипа.

поп фолка е най-яката музика, най-готините купони, Сузанита е прекрасна