Бебето на Галена стана звезда в Инстаграм

Малкият Александър, който Галена показва едва за втори път на широката общественост, се радва на голямо внимание в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Бебето на Галена стана звезда в Инстаграм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Александър ще се радва на още "по-голямо внимание" от връстниците си когато стане тийнейджър и гледа видеото на майка си от ваната.

То тогава ще е станало задължително ако не родителите да са правили простотии и халтура, то издънката да ги е надминала - иначе няма социално признание и ще изглежда загубеняк. Сега има всички перспективи, и нищо да не пипне за 20 години, пак ще пишат за него и ще има фьенуви и фьенки. Е, ще са все мургави, но и те са хора, материал.

тя и галена беше звезда в един клип дето раздаваше ласки във вана

Прекрасни дечица ,да са живи и здрави !!!

алена галена много въргаляна блага душа медена неповтаряна

Коя е Галена? Да не е жената на оня вафления бос, който послужи за прототип на един герой от "Под прикритие", защото от вафли за сега никой не е забогатял? Иначе браво за детенцето, много е сладичко.

Бебе както другите,усмихнато и лъчезарно.Какво толкова има интересно!Освен,че майка му е Галена .А и всъщност коя е тя?Не беше ли тази за която писаха,че е в шок от решението на Вафлата да направят тест за бащинство????

Веднъж показах на един приятел италианец клип на Галена, ей така за майтап. Той се облещи и каза: ама то това е порно не музика. Аз му казах, че ние го гледаме без звук :)

а на дроб сърма кога ще стане???

Ето на това се казва свръхважна новина! Явно доста сте го закъсали и се чудите какво да пишете

детето не е виновно ,че родителите му са идиоти.

Нейното коте стана звезда в Интернет много преди нейното бебе.

Чалгата ви прави идиоти!

Тая коя беше? С какво е известна? Подсказаха ми тука. Май било с порнографското филмче, което уж случайно се беше появило в мрежата.

Добре, че има платени сайтове и телевизии, че някои да станат известни и да се самонарекат ВИП.

Много сладко бебенце, да им е живо и здраво!

А, коя е Гелена?

Тва е г-жа Кавали, май така и беше фамилията

по наследство ли са в.и.п бре?

интересно, майката и бащата са с кафяви очи, а бебето със сини

Ама ти сериозно ли? Първо: очите на всички бебета са мътно сини, и се избистрят до 9-10 месец, при всички е различно, и тогава се установява трайно цветът на очите. И второ, по важното, което се учи още в средните класове. При родители, и двамата с кафяви очи, може детето да е със сини очи, по наследяване от предци, баби, дядовци. Но при родители, и двамата със сини очи, бебето задължително трябва да е също със сини. Ако са кафяви, бащата е друг. Ей, нищо не запомняте в училище... Учете, за да сте просветени. А бебчето наистина е много прелестно. Да е живо и здраво!

lu4ka

Абе не е баш така. Децата се раждат с постоянния цвят на очите.

Да знае малкото как се казва мама...

Да е живо и здраво, ама майка му по-често да му сменя памперса, че гледам доста е издут :)

Точно и аз в това се загледах.

Бащата старзагореца ли е, та тва отсега е шеф.....

Само ако знае какъв срам ще бере като разбере майка му какъв верек е, ще иска да се върне там от където е излязло!

Да е живо и здраво. Поне сега е ВИП за родителите си. А дали ще заслужи да е ВИП и за други, то ще се види. Все пак бебо има лек страбизъм, най-вероятно е физиологичен и ще отмине, но щом е вече на 6 месеца, трябва да се следи. Иначе за майката, ако и да е чалгаджийка, щом има семейство, деца и са заедно с един мъж от години, ами да е жива и здрава и тя.

Бъдете повече позитивни и добри ,а не злобни и вечно мрънкащи.Галена е супер ,бебето е бонбон така ,че споко. За сведение не съм фен на Галена ,нито пък слушам от този род музика.Просто съм позитивна и оценявам красивото.

Знаеш ли глупачко, колко хубави бебета се раждат? И защо не пишат за тях? Ще успее само този, чиито баща е бил активен борец, комсомолски секретар или наш човек. Другите кучета ги яли!!! Жълто ли е срало или зелено? Многооо важно...

Само жал за автора...., друго не почувствах, когато прочетох този коментар!

И защо да бъдем позитивни точно по тоя повод, който е още едно доказателство ,че простотията и чалгаризацията ни залива отвсякъде? Това повод за позитивизъм ли е? Я , дайте да изпаднем в телешки възторг и умиление, че една да не казвам каква е решила да си прави и детето дзивзда още преди да е проходило

Абе кво го показва това бебе пред медиите и се пъчи с него? Не я ли е страх, че хора могат да направят лоши магии на това дете? Или въобще не се замисля таз козикс...

Е не!! Тази вечер ще си легна с обувките!!

наистина отвратително.. стига сте ни занимавали с подобни глупости... Детето на който и да е ВИП не е нищо повече от останалите.... Най успялите хора в бизнеса, идват от бедни семейства или такива в неравностойно положение... ДИР как не Ви омръзна да пишете такива глупости??? Как???

И какво значи ВИП? Какво са направили? Нещо са изобретили, човешки животи са спасили? Клоуни чалгаджийски...

Май от всичките фолкпевици, Галена има най-симпатичния и читав мъж.

В БГ всечко се върти около тези две думи "VIP" и "Шеф".Селски истории общо взето.

Ще повърна вече от тези новини...То детенцето не е виновно, но може ли само с мастиите и с техните семейства да ни занимават?! Чудо е станало...

От малко ще расте VIP. Така е! Дете е на Галена

В стремежа си да са постоянно известни, скоро VIP-те от рода на споменатата чалгаджийка ще си опаковат и акото в пакетчета с подобни надписи. И ще го хашлачнат, извинете хачтагнат и него.

Божкеее....

Сладуранчо-гигантчо , да е жив и здрав и всички други дечица да са живи и здрави!

Верно? Даже няма 20 000 и се хвали, и това е бебе на ЗВЕЗДА? Колко ви платиха за статията, 50 лева?