Иван и Ирина щастливи с голямото си семейство

Продуцентът Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева показа актуална снимка на голямото си семейство.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Ирина щастливи с голямото си семейство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се е видяло някъде някой истински щастлив да се сеща, че трябвало да си доказва щастието на околния свят.

ТОВА СА МЪЖЕТЕ, ГЛУПАЦИ. И АЗ СЪМ С ТАКЪВ, ЗАБРАВИ ЗА ДЕТЕТО СИ И САМО С МОЕТО, ТОВА МИ БЕШЕ ЦЕЛТА. КОЛКО СА ПО-ГЛУПАВИ, ПО-ДОБРЕ.

Тази показност е признак на ниска култура. Да не би Иринка да си мисли, че и се възхищават.

Ама какво ни навират щастливия си живот, не мога да разбера. И голямото семейство не е тяхно. Доведените деца не са само техни и не са иринка и иванчо единственото семейство, те имат баща и майка които са другото им семейство. Няма как доведените деца да са супер щастливи, ирина е отнела бащата на Ава, а иванчо също така е отнел бащата на тези деца. Голямо щастие - няма що. Вместо да си траят и да се наслаждават, ако наистина са щастливи, те се навират като че ли, ей на вижте ни - колко е правилно, колко е редно, колко е щастливо и колко е готино да зарежеш жена си /мъжа си и да те налегне една голяма любов, и децата щастливи и всичко е супер. Демек като ви засърби в настоящето ви семейство, тичайте - щастието е гарантирано - децата на катун - супер мега щастливи!

Само, че ние сме прости и не можем да разберем възвишената стрина Ирина, а тя е толкова заета с духовното и да е над всичко, че горката не и е останало време да види момчето си как така го е докарала до наднормено тегло от възвишеност и престарание на бъде супер бест ъф дъ бест най-добрата майка. Какъв цирк!

На тая, шундата и е като пещерата на Али Баба.

трябва да е голям простак след като така си го е нахендрил

много хубава новина,направо си го преместих и даже пръднах

с бохчата. Дали е наясно, че кърпата на главата означава подчинение на мъжа.

на околните, че видите ли на, Иван не е под чехъл, не, не еее, вие да не си помислихте, че стрина командва.... Иванеее, Иване, момче заблудено.

тази нахална жена да не се е потурчила та се е забулила така или е оплешивяла

ще гледаме колко е щастлива Иринка? Не ни я завирайте под носа. Не разбра ли тази жена, че по- добре е да не се се показва. Меко казано, ама много деликатно казано, хората не я харесват....

изключително деликатно казано.

защото хората не, не я харесвет, те просто я мразят....

Иринчето се вдъхновила от сериала "Кьосем султан". Дори и цветовете на дрехите добутала същите. Ама вместо този тюрбан да беше турнала една корона, да е баш кат Валиде султан :) А Иванушка изглежда като някой от прислугата.

Те са семейство. По добре да си гледат децата и за смятат,че трябва да са щастливи. Относно тюрбана. Отново проекта монарх. Толкова приказки кой бил ханъм. Просто хората са първосигнални. Ирина е доста разтропана жена с тежко минало и доста голи снимки. Една кърпа-вълна от коментари. Стадо,стаден принцип първосигнални реакции. А нивото на дира всеки ден пада. Нека си живеят хората,защо ни го показвате. Предлагам понеже рубриката се казва лайф-живот В нея да пишете всеки ден за една учителка. Почнете от София и стигнете до село долно нанагорнище във Видин или Родопите. Наближава първия учебен ден. После пишете всеки ден за една аптекарка пак от София до затънтено село. В малките населени места,често няма аптеки. После за лекари от бърза помощ. Тези хора правят Живота на всички нас. Не Иван и Ирина. Те си живеят,не са интересни и обикновено избирането на такива персонажи поражда само отрицателни емоции. Лайфа драги дирници не са курветата,а хората който раждат,гледат и осмислят живота на всеки един от нас.Оправете си понятията.

Иринчето като валиде ханъм!

Оф така е с много деца, чак забравяш да си махнеш от главата хавлиената кърпа след баня и си се разкарваш с нея по МОЛ-четата. Явно и съпруга е ошашавен и той не е забелязал, да и каже да вземе да я махне. Иначе нека са щастливи, няма лошо.

Ахмед току-що хареса това

За някои хора щастието е в парадирането. Когато си истински щастлив не е нужно нито да го показваш, нито да го доказваш. Сигурен съм, че съществуват истински щастливи семейства, за които дори не подозираме.

На тази снимка на Иван майка му е излязла най добре а за нея не пишете нищо говоря за тази с чалмата.

По-добре нещастен човек, отколкото щастлив опосум.

Само на мен ли цял преди обед новините в дира са "омазани"?

Така е, а възможните причините за това могат да са само 2: 1. Или Боце не дава да се коментира "100 дни - Боце 3, 100 дни - народен цирк" 2. Или пингвина е накарал пияндето да плати за рекламата на тяхното щастие

Има наистина големи и щастливи семейства, който не ги показвате. Защо? Или може би г-жа Ирина не може все още да преглътне хорската омраза и търси начини, за да се покаже. Като е с мокра коса да не се снима. Така е една пародия. Много са смешни и жалки.

Синът на Иринчето има същата физиономия като нея. Горкото момче. Не стига, че не е случило на майка, пък й физиономията й да носи.

Супер селска идилия, никакъв вкус, а за вкуса и естетиката основна роля има жената. Ужасни са всички...:(

никога не съм срещала по-неприятни хора от тези, Иван потомче на такива от червеното минало и Андрей също, досега ги дундуркахме тях, след време и децата им ще започнем, а тази е толкова голям б...к, че немам думи, само да ви кажа понеже и аз съм роден в СОФИЯ КАТО тия убитаци, техните дядовци са диви селяни на които навремето ЦК - то е дало по някой апартамент в идеалния център на София, за "особени заслуги"!

По-тъп пост скоро не бях чел . Толкова злоба и простотия нямам думи. По-спокойно момче вземеш да се гътнеш.

Сега видях,че си жена -ЯСНО, ЗАЩО СИ ТОЛКОВА ЗЛОБНА.

Ирина да не е приела исляма...?

Ирина защо е с чалма?

Снимката е правена преди семейно парти вечерта след бурята в София.Тока е спрял и не успяла да си изсуши косата. Обяснила го е в профила си,откъдето са взели снимката

Не ми е достатъчно това обяснение - да не е било тематично парти, че целия "тоалет" се вързва с чалмата?

Добре, че публикува каквото и да е тази фукла, че да си припомним колко е неприятна.

Айшето с предания банкомат -слуга натоварен с торби пълни с маркови продукти . Позирането не може да прикрие нрава на манипулативната Ирина.

Каква новина!!!!

Облечена е като чучело, а идеята на снимката "вижте колко сме щастливи всички" изобщо не се е получила..Ей, не спря тая жена да се бута навсякъде

Тази лисица ще му разкаже играта но този Мунчо. Само е въпрос на време.

Какво друго "продуцира" този тупан, освен лайна?

Ще ти го обясня така: Защо да инвестира с повече средства, след като "лайната" му се консумират?

Kакво се дуе този капут с чужди деца?!?!

koi e toa

Хатидже султан и наложника и... Ахахаха

на семейния скандал се установи : мойто и твойто набиха нашето дете.

Лесно се прави голямо семейство с чужди деца.

Това даже е най-трудното!

Последния от Иван ли е или само така ранчото твърди

Ирина е луда. Ако живеехме в Бяла държава до сега властите да са и взели децата. Срам

Никога не съм виждала мъжле да е толкова усмихнато при покупка от Debenhams ( сигурно се е притеснявал, че са го затворили вече от МОЛ България. ) Ирина е очерователно, благоприлично покрита според каноните на исляма и с изтънчената си усмивка казва"Когато Аллах ни даде някакво изпитание, ние сме длъжни да го приемем " . Стискаме й палци!

хаха харесва ми чувството Ви за хумор

От това което съм виждала от Ирина по предавания имам много добри впечатления. Изглежда жена мечта.

предаването Най-добрата любовница

СамърОф69

Доколкото знам, доста хора могат да се изкажат по този въпрос, но може би не в положителен смисъл също.

Не виждам защо е тази омраза към тези симпатични млади хора, които освен всичко друго имат и голямо и чудесно семейство! Един пример,който всички жени и майки би трябвало да следват. Щом една майка отглежда добре 4те си деца, то тя в моите очи е достойна за уважение, повечето от кикерчене, кариера и простотии и на едното си дете не обръщат внимание

Повърнах

Тъй върви живота: усмихвай се, чедо, че щи ти шибна два шамара. Усмихвай се дъще, имаш най-готините родители, не те е срам. И... после като тресне пуберитета... Синченца имащи пари да си купят банда, влизат в банди на обирджии само за да натрият носа на тати и да му видят физиономията първия път като ги прибират в РУП-а. Дейвочиците стават стриптизьорки на 14-15 г . възраст пак за да накажат родителите си. После й се женят за най голямата отрепка на 16-17 г. - пак за да накажат тати и мама, подсъзнателно. Когато се загуби връзката мужду поколениета и не се говори нормално няма как горното да се размине. Да, без дистанция няма власт. Ама след определена възраст (14-15 г.) има ли дистанция - нямате дете. Губите го.

и налагат в телевизиите откакто са се родили ??? Та какви са уникалните таланти на тия младежи, с които превъзхождат конкурентите си ? А за арменеца магардич да не говорим, талантът му е толкоз уникален, че като се пробва да пробие на Запад, върховото му постижение беше работа в селското стопанство.

Тух виждаме един захлупен от живота млад мъж(мъжленце по-скоро, ой-ой, гъди гъди, Оле, затвори очички и други отверствия, в този ред на мисли) който е разрешил на властната си и доста по-некадърна от него жена да се разВихри. Вихренето на жените му не му е за първи път, както помним. В следствие на това я намрази целият таргет груп на телевизията. За Тенчева вече няма никакъв шанс за нищо в медиите. Осевен като консултант тип: "Не правете като нас, за да няма ох и ах!", "Не си осирай кариерата със злоба в ефир, пази я за постпродукцията!". Или да стане маг, ходжа, вуду-жрица, уруспия, самодива. В Последните две има опит.

Аз пък харесвам големите семейства и им се радвам. Каква е Ирина, какъв е Иван не ми пука. Не аз живея с тях. Щом те си се харесват - живи и здрави.

Имат пари за това имат големи семейства. като имаш пари може да си позволиш и 5,6 деца и повече, защото ще имат пари да ги издържаш. Тая е взела Иван точно заради парите му на 100% съм сигурен. А ако не знаете, какво е мъж под чехъл, ето това е.

Дрън-дрън! По турско семействата са били с по 6-8-10 деца. От много пари ли? В Зимбабве и най-бедните страни в света е същото.

Я, да видим какво иска да ни каже лилическата героиня с кухата червена лейка тук: Колхознически подход, сиреч, демек и анджък: 1. Не ми пука каква е кравата, не ми пука какво е бичето. 2. Важното е да се плодят и да имат голямо потомство, което да пълни кравефермата! И Кланицата после! 3. Не живея в кравефермата, та как се чустват, извъобще не ми пука. Ореш дъното.

Благодаря ви за този анализ на простичката ми теза. Мога с лекота да ви поставя диагноза, но не и да ви излекувам ;)))

Я, да видим какво иска да ни каже лирическата героиня с кухата червена амфора с дупки тук: Колхознически подход, сиреч, демек и анджък: 1. Не ми пука каква е кравата(Ирина), не ми пука какво е бичето(Иван). 2. Важното е да се плодят и да имат голямо потомство, което да пълни кравефермата! И Кланицата после! 3. Аз, Кухата Лейка Де Ла Руж, Не живея в кравефермата, та как се чувстват, извъобще не ми пука. Ореш дъното.

Щастливи - та чак смешни. :)

Видях я във воайорското предаване тази Ирина....голяма селянка с куп претенции се оказа!