Бекъм ще пълнят басейна си с вода от тоалетната

Намерението на Дейвид и Виктория Бекъм да построят модерно селско имение в стил ар деко за над 7,7 милиона щатски долара ще се осъществи.

Обратно в новината

Коментари - Бекъм ще пълнят басейна си с вода от тоалетната | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-скоро фекално. Аууу, не ги е срам! Повече няма да им ходя на гости! Толкова ли са изпаднали и тогава защо не ур.....т направо в басейна?

Могат да отидат по-далеч. Да си дръпнат тръба до плажа в Созопол и от там да вземат вода. Ще са много еко.

А бре, тя и наш'та свинкя пикае дето яде. Значи, е туй прасе голем еколог ти казвам ейиииейй!

"Бекъм ще пълнят басейна си с лайна"

... едно "си" накрая... това е важното?

Опитват се хората да се оттърват от НАВЛЯЦИ-ПРИЯТЕЛИ. Сигурно е лудница утях

пожелавам ти да не ти се разваля инсталацията за пречистване .....

Важното е да са модни, не че на някой му пука.

И ние си плуваме сред фекалии на черноморието, ама без цялата тая показност и аристократизъм...

тея се насраха да се показват къде ли не наистина парите те правят абсолютен идиот но има и изключения

Няма какво да си харчат парите тези ! Да дойдат в Бг, по морето да видият. Българите си имаме море с вода от тоалетната ! Ще ми се перчат те на нас. Има да ни гонят да ни стигнат.

в англия вали толкова много че няма смисъл от подобна глупост

Привидно идеята е да се направи реклама на това, колко е модерно да се пести питейната вода. Проблемът е, че да се пречисти отпадната домакинска вода /включително от тоалетната/ до нивото, което е годно за басейна ще е необходима доста енергия и ресурси, т.е. въглеродния отпечатък върху природата би бил по-голям отколкото ползата от спестената вода. В крайна сметка екологична полза или икономическа логика няма, ако имаше отдавна всички басейни биха се пълнели с отпадни води. Какъв е извода? Просто една двойка, която си прави PR с тематика, която е актуална за обществото: двойката е награнена с популярността, а обществото е нахранено с комплексите си да наблюдава в захлас разни 'инвестни' личности. Апропо двойката футболистче-певачка си е класика, само дето не е фолк дива :)

Терминът "спестена вода" е много интересен. Аз като дръпна водата в тоалетната тя не изчезва, минава по канализацията и отива в някоя пречиствателна станция или в морето. И оттам се връща - не я изстрелваме в орбита около Земята, нито е раиоактивно негодна за употреба...

stan_posta@

Същото е и с басейна - от язовира отива в басейна, от басейна в реката, после кръговрат и пак в басейна. Защо фекалните води трябва да минават през басейна ? Това ще увеличи количеството на водата на планетата ? Количеството на водата в Англия ? Ще увеличи питейната вода, там, където не достига - в Африка ? За стойността на този "басейн" може да се снабдят с вода - кладенци, опреснители, канали, микроязовири, поне 2 села в Африка.

Много "отделя" семейство Бекъм, щом ще напълнят цял басейн от тоалетната. По директивата на ЕС, казанчето трябва да пуска 4 л. на аки, значи компенсират с повече "матриЯл"

Добре, че ме предупредиха, няма да се къпя в техните фекалии

Няма лошо - фекалии ама звездни все пак. То , като пръдне някоя звезда нали на теменужки мирише.А иначе сериозно - този свят нашият превъртя. Удари дъното не знам има ли още надолу .

Колко Ар-а ще е декото?

Както са го написали капацитИВните журналисти от ДИРа - един. НО! Не се знае дали освен разликата между АРТ и АР не им се губи и тази между ед.ч. и мн.ч.!

Абе и ние си пикаем в басейна!

Първо да дойдат да тестват на нашето море дали им понася водата от кенефа.

Ако знаят в каква екологична смрад ще живеят...

Тамън ме бяха поканили на парти край басейна им, но сега ще откажа да отида, все пак не ми се къпе във вода от кенефа...