Коментари - Джордж и Амал демонстрираха любовта си в Италия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"демонстрираха"

Няма ли някои по-младички и по-нормални да ни покажете!? То или са тия или са Макароните или някоя от Златките...в най-добрия случай Кеит да си покаже кльощавия крак и роклята!

До преди няколко години бях влюбена в Джордж. После той се ожени и реших, че не е морално да разбивам едно младо семейство. Сега ги гледам и си мисля: Не знам дали с мен щеше да му е по-хубаво, но със сигурност щеше да е по-истинско!

родила наскоро, с малко по-широки дрехи, през които се вижда фигурата на родилка, нищо ново под слънцето, но е грозно да се пише - изглежда страхотно след раждането - изглежда нормално, а страхотно след раждането не може да изглежда никоя жена гола, има си природни закони и време, за да се прибере фигурата. И е просташки да се очаква от една наскоро родила жена да се разчекне и да показва плосък корем месец след като е дала живот.

понеже пет пари не давам за въпросната "интересна новина", но пък много обичам кино, някой би ли ми дал съвет за хубава роля на клуни от последните пет години. айде, да не е за оскар, но поне някаква добра роля има ли?...

от години е крайно-ляв активист и лицемер, който иска да затрие европа но не е приел нито един "беженец" в което и да е от огромните си имения... да не говорим за "карбоновия му отпечатък"...

Е, приел е, как да не е - жена му не е ли бежанка от Ливан? И малки бежанчета им се народиха ... дори прекалено толерантен ми се струва.

Голем праз.

Амал след като роди и малко ѝ се посмекчиха чертите, започна и на мен да ми харесва. Само да не залитне пак към анорексията след като спре да кърми бебетата.

... що реши, че ги кърми...

Може да звучи конспиративно ,но ми се струва или че тази аман Амал е мъж/транссексуална особа/ или е ползвана сурогатна майка.....

Подхождат си. Да са живи и здрави и много щастливи!

Е то тека е скучно, дайте ги да се развеждат де!

Не много красива, но доста стилна и вдъхновява ще жена, този старият изобщо не и подхожда.

Ъхъ, вдъхновява наред тази, хич не го използва дъртия, ама никак даже.

Да са живи и здрави и много влюбени. Когато започнаха да дават Спешно отделение, все се надявах че любовта между д-р Рос и сестрата Хатауей ще се пренесе и в живота. Много си отиваха, ноооооо явно Джордж Клуни има други виждания за жени в реалния живот:)))

Но Джоордж, това не е Мартини!