Гери-Никол показа пищни извивки край басейна

Гери-Никол публикува в Инстаграм сексапилни снимки от лятната си ваканция.

Обратно в новината

Коментари - Гери-Никол показа пищни извивки край басейна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали извивките са край басейна или на матрака. От няколко години все пробива напористо и все си е на 18-19 г., как стават тия работи? Има ли трудова книжка, някаква тапия за нещо завършено с повече от тройка, умее ли да опържи едно яйце или ги предпочита натюр? Това ли ви е съвременната икона? Евала.

На това моме кое и е отпред кое отзад нещо не мога да разбера???

Едва на 19г. - изкуствена, а малките момичета и подражават. Това недуразумение не трябва да бъде показвано, а виждам публикации за нея къде ли не.

Не обчам особено ку.вора, особено номерата му... Обаче направо мразя ку.вета, които се чукат с мангали. За мен по-пропаднало същество не може да има.

нискостеблено джудже, сяка 3та е по красива и симетрична от тая селска тояга

mrsmith

Тази мода на кафявото червило с контрастния тъмен молив около устните не мина някъде около 98-ма година? За една кифличка питам...

То тая мома има само извивки и нищо друго!С тях пее, с тях свири...

Ало-о-о...цензурите от ДИР-а, как да е извън темата коментарът ми, след като се отнася за точно за "извивките" на Герито около басейна или на морето (както ви се харесва), бе? Ако не ви харесва, сменете заглавието си.

Пльок Пльок

"Колаборация" от "колиба" ли идва или от "лабаво"?

проверих в речника, било от (кон- със ) и (лаборо- работа) - значи 'със работа' или сработване ... изглежда всичко е постигнала с работа, професионалистка е

Бе стига с тази дъртофелница, дайте Сузанита!

разсмя ме :) +1000000

на това дебело прасе би подхождало едно още по дебело прасе с обръснати гърди-магнолията от банкя

Абе стига сте ни показвали тези малки магистралки бе, покажете нещо стойностно, нещо което наистина си заслужява да бъде показано, което е праославило България със своя интелект и професия, но не на магистралка!

Пишщни...та чак угоени... Абе с това двойно име сигурно празнува и двоен имен ден, та се чудя...на именния ѝ ден дали я порят като агне или я пълнят като шаран...

Кичо

Не жена а имот няма лична карта с нотариален акт ходи...

Гери-Никол пишна край басейна.

Най-големите коври са плевенчанките!

А най-големите простаци се кръщават "констатация"! Кур.ора отдавна вече е в някои по-развити градове бе, задръстеняк. Няма да цитирам имена, ама мисля че всички ги знаят...

на Минаж, чакаме кой ще бъде местният афро-индо принц и нови ориенталски сериали..

Оле-мале, и тая варненка! Абе защо такива недоразумения най-вече от Варна идват? Сетих се един израз: Балканът ражда хора, а полето - тикви. Е, а морето ражда к..ви, така ли?

13 см. стигат ли ?

с извивките или без?

прекрасна кукла за секс е, напълно изкуствена

аман от кифли, аман от простотии.. и после се чудим защо нацията ни изпростява...е те това е днешния тиинидол за съжаление

на снимките явно е играл фотошоп ,щото това момиче и доста дебеличко на живо

КИЧ!!!

Това нещо тук не заслужава време, внимание и коментар. И обидата е проява на внимание даже. Затова не бих се обаждал изобщо, ако нямаше един много неприятен момент. Това момиче е изключително вредно, може да се каже обществен враг, не чак номер едно като политици, мутри и цигани, но достатъчно нагоре в класацията. Не сегашните цигани, мутри и политици ще ни унищожат, а бялата измет, която сега расте и остава тук като техни заместници и материал. Тази трябва да бъде ликвидирана публично за назидание, както и създателите на този продукт, няма загуба за никого, само полза.

Тази е на 19....боже опази!

Истинска страстоубийца! С тоя мощен задник, къси и безформеми крака и грозновата фейса трябва да съм зверски пиян, за да се доближа до такава джофра! А е само на 19!!! Нямам фантази какво ще е след някоя и друга година. А е и много зле ментално. Хем с очевадни дефекти, хем ги подчертава! А ананасът сигурно го кльопа със зелената част и кората! така, нежно, с питето, като закусон.

очевадни е запазено право на проф. Вучков

На тази Гери-Никол ще и сцепя путето от ебане!!!

Само така си мислиш! Ако то е наполовина на "пищната" ѝ задна форма, трябва да си като катър, за да стане!

направо кърти кочината. Късокрака, трътлеста и честно казано грозновата. С перверзно излъчване (на 19г.). С това темпо и творчество след 12-13г ще трябва да пее само в студио, че няма да е гледане изобщо.

Тя мож ли да пее?

100 кила бая се е озорил да издържи цяла снимка с тази на ръце...то тоя г*з сигурно тежи кат 2 торби цимент!

да не прост...ра, на такава ми прилича

Има една руска песничка на Семён Слепаков "Жопа растет" - "Гъзът расте, не спира да расте"

не така. Няма да обиждате евроатлантическите ценности.Ни се сме част от рая на земята закърмени в евро толераст- либерал травестицизъм

Кичо

По скоро анадол ценности...

Дали цапа отзад с кафяво или си прави клизма преди акта?

вместо да си изживява младоста като младо и всежо момиче, тя на к..ва се прави

Как минава през вратата тая с този огромен гъз.

неприятна, прилича на дърта и нахална к..ва

Искам да удовлетворя нагона си с нея.

Ами кой с каквото може това показва и използва за да преживява! Сега тая явно да пее баш не може толкоз, ма така кат гледам, ами виждал съм и по-добри "извивки" така, че и в тоя си "талант" не мое се надява на некъв успех!

таа сигуно е мис дирник с тоо голем пърделник... баси щом на 19 е така ще задмине кардашянката отсекъде . Ного яка...винаги си носи 2 декара с нея.