Белгийките са отличнички по оргазъм

Разкривайки сексуалните тайни на европейките, проучване установи, че дамите в Белгия са отличнички по оргазъм.

Обратно в новината

Коментари - Белгийките са отличнички по оргазъм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на кое място са?

Финландките горките да не се отчайват. Веднага щом бежанският поток се насочи и натам и те най-после ще получават по 10 в минута, даже по-малко.

Сметките ви са криви. Нормално е жена да стигне до оргазъм поне 10 пъти по време на един акт. Разбира се, може и много повече.

Тоест 10 пъти да каже: Ох... ? :) Между другото мини оргазмите са нещо съвсем друго, те са като прелюдия, но недовършени оргазми, затова са последователни и много. Истинският оргазъм при жените е толкава разтърсващ, както при мъжете, дори повече. След него не могат да си кажат името, камо ли да имат сила за още.

Разбира се, че има и такива, които не искат повече. Да не говорим за тези, които не стигат и до един. Но има жени, които могат и искат още, колокото и да са разтръсващи оргазмите. Всичко е индивидуално, затова статистиката осреднява бройката. 14 на седмица не е толкова много.

Това няма как да са седмични данни за средностатистическата жена. Все едно по 2 пъти на ден без почивка цял месец... Глупости.

От новината следват изводи не за белгийките, а за белгийците: или са най-големите мачовци или са най-скапаните любовници, та жените им се справят сами. Кое ли е по-вероятно?:)

лесно и сами си намират афганистанци и алжирци

Таратор

Да, всъщност си прав, колега:)

да ама на твоята грозна дебелана дажи беххенец не би поискал да я такова. а то орден заслужаваш че праскаш такова говедо, ама до там си. не си за европеики които секс си искат, не тъпчене

А па нашенките до оргазъм стигат само като видят дебела пачка, самолетен билет до екзотична дестинация или чантичка гучи/мучи и сие, от което следва тъй като не останаха много мъже с пари, а още повече мъже-балъци с пари оргазъма за повечето е.....един път у годината, че и по рядко.

Значи два пъти на ден, всеки ден. Няма толкова способен нерез. Т.е. вероятно се самозадоволяват.