Учебникът по литература за 8 клас с нов подход

Новият учебник по литература за 8 клас е интердисциплинарен и е сведен до жизнения опит на ученика, каза проф.д-р Стилиян Стоянов пред БНР.

Обратно в новината

Коментари - Учебникът по литература за 8 клас с нов подход | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв " жизнен опит" търси тоя тъпянар у децата от 8 клас? Що не сподели своя жизнен опит как се става професор в Югозападния университет, като не си нито умен , нито учен.

Професорчето преподавал Югозападния университет. Амбулантен чантаджия, който обикаля Бългрия с амбулантните си лекции и бичи пари. И напиисал 5 учебника за едно и също нещо - т.е. ако едно не се хареса , другото ще мине.

Дари

А защо трябва да има пет учебника за осми клас? Вероятно толкова са и за останалите класове. Навремето имаше само по един учебник за всеки клас и учениците бяха по-грамотни. Лично мнение...

Престрашете се и направете едно всенародно допитване какво и кои автори да влязат в такъв важен учебник, а не оторизирайте и не делегирайте права на отделни "светила" в бранша те да определят какво да сложим на обяд на масата си! Е, ще се простят с хонорарите, но това е ситуацията ако някой наистина иска да промени нещо и не си плямпа само.