Българка в Топ 20 на Maxim

Българският модел и танцьор Елена Виан е сред претендентките в най-новия конкурс на престижното американско списание Maxim - "Maxim's Finest".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази сега ще утрои тарифата. Идно време имаше само проститутки. Сега вече то не са танцьорки, плеймейтки, модели, манекенки, масажистки, компаньонки... Объркана работа.

"Гледайтииии, завиждайтииии, др*слииииии, мръснииииии" Както беше казала една участничка в Биг Брадър едно време.

Журито от Максим, която е избрало това, ще го приема по спешност и ще го лекувам безплатно. Тялото добре, ама лицето е пълен потрес.

"Мащабният проект е разделен в различни категории, като нашето момиче попада в International Group Sеx..."

Танцьорка викате била... Това на снимка 6 какъв танц е точно - фокстрот, валс, тагно?

Тия явно здравата са го закъсали.

На снимка седем има едно хубаво, синеоко, естествено рижо момиче с лунички, което изглежда чудесно. На снимка осем има една намазана, чероока труженичка със сигнално червена коса. Това един и същи човек ли е?

Според мен не е. Челото на момичето от снимка седем е по-голямо, дължината на носа по-малка, устните са различни и т.н.

М, аз мисля, че е замесен господин Фотошоп. И са едно и също момиче, но на едната снимка е доста барната и чак изглежда все едно не е тя. Иначе вече е пълно с такъв "тип жени". Нищо особено, нищо уникално, клиентки на едни и същи гримьори и пластични хирурзи. Важното е без този кич хората да се обръщат като минаваш, а то с пози и чупки всяка не толкова лицеприятна кифла го може. ;)

Хирурзи, козметици и гримьори кожата й няма как да променят от светла с лунички на мургава, каквато е в момента. Виж и ръцете, деколтето. Снимка 7 не е нейна.

Иначе за другото си напълно права.

Нищо особено.

българките освен за коври за нищо друго не стават и с това са известни в света,пък дори и за коври на максим,и мъжете не стават освен за компаньони и жигулита на стари дами като провалилия се тенесист гришо грисхалвата

Досега снимките й са от Витоша, нашето черноморие и Гърция. Сега ще дигне левъл и ще почнат едни Малдиви, Сейшели...

Посредствена секс играчка. Дано поне изкара някой долар.

Платено съобщение. Целта е да ви накара да гласувате за момата, а тя да вземе 25 000. Шансовете и са 0%.

Пена от околовръстното е 10047-ма в същата класация

Бати и завистливия народ - хубаво си е момето..

"Работила е за едни от най-популярните нощни заведения, ........." Е, с това требваше да започнете. Парцал от българия....

а гейовете харесват ли те ?

и защо си е нарисувала тази глава на крака. по тези места където отива ценят и акъла. с лунички ли е или не.

Изключително красива и магнетична жена. Просто прелест.

Ха-ха, и после очакват някой да гласува за нея, в такива елитни чак нощни заведения изкарва насъщния тя

Ще вземе, ако има кой да й ги даде, ако няма ... все ще изкара некой лев в елитните нощни заведения, за които се упоменава в статията. Няма да я мислиме и нея сега, малко ли се притесняваме за Николета Лозанова ;-)

Ех, тези модели с изкуствени джуки! А за изографисаната главата на бедрото -нямам думи! Голяма естетика и послания правят тез моми!

Много си е хубаво момичето,много кусури му намирате,че има ли идеални хора.На една челото голямо,на друга устните криви,носът грозен-е всеки си има по нещо и затова е единствен и унисален индивид.Красиво,младо,дано е и стойностен човек!Успех на момичето!

проста, агресивна, груба и с широка утка

А от Максим знаят ли това?

С тоя губер на главата на нищо не прилича.

Абе, тук май само гейове и злобни лелки пишат. Ха-ха-ха, грозна била

И свинете не те харесват,нали?

На снимките на които не се опитва да подражава на всички парцали е доста симпатична! Жалко, че няма добри модели за подражание и ще прахоса хубостта си!

Извинявайте, че се показах като пълен глупендер :(

"всичко е относително"...широка за малките :)

Тая е като копие на Кали, но с грозна коса. Хаха, сега знаем, че, за да си в Максим се плаща също. Пълен изрод е тая. Нищо специално или хубаво в нея. Поредната 'красива'излагация на България. То даже Джефри Стар е по-хубав от тоя травестит. Ужас, поредната излагация.

земи си очила, брат и се престори, че си невидим. Грозното не може да е красиво, а ти като харесваш травестити ходи си поръчай един вместо да им правиш коментари надявайки се, че някой от тях ще ти пусне

1) луничава 2) убийствено грозна (косата е без коментар) 3) в тая има повече силикон (или маджун в зависимост за какво са й стигнали парите) от прозорците у дома 4) като я гледам не ми прилича на танцьорка или модел, а на евтина проститутка П.П. това е лично мнение и нямам за цел да ангажирам останлите с него.

След като прочетох какво си написал разбрах, защо си си сложил такъв НИК. Много ти ходи

А през 90-те имахме много красиви жени.За съжаление любовта им към материалното разруши българското семейство и съсипа обикновения български мъж.Сега само пластична хирургия ги оправя.

Излъскана, но грозна. На моменти е страшна.

И какво ни приканвате? Да насърчаваме проституиращите ли? На вас това прилича ли ви на свястна жена?

Абе какви гейове са ти в кратуната, бре? Не виждаш ли, че е изкуствена от горе до долу? На някои от снимките мяза на "кака" от околовръстното.

Що, бе? Селският дебил се кефи на разголени цици, високи курвенски ботуши и недоразвити мозъци, понеже и той самият е такъв. Каква полза от пл. хирургия, мозък трябва да се присажда!

за момето! Ако ви паднеше....ама сега ич. Гроздето е зелено, а? Голяма работа сте.

Топ К

С червената коса и тъпотата в погледа мяза на пернишка циганка. Млада е и за избърсване на х*я става. Предполагам че и това работи в момента.